• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]žiadosť o práva admina na Furien serveroch
Nazov: Furien / meezz
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Furien serveroch
Nick v hre : iZy; meezz
Nick na fóre : meezz
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 16
Steam nick : meezz
Steam ID : STEAM_0:0:195649853
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/h ... layer=1030
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie, možno jeden za prehadzovanie na furiene, ale neumyselne.
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Martin a bývam v Piešťanoch. Narodil som sa 10.3.2001 a som 9. na základnej škole jelikož som mal odklad. Rok a pol sa venujem parkouru.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Začal som hrať po trošku dlhšej dobe furien a začal som stretávať hráčov ktorý neustále porušujú pravidlá, napr. lezenie na TXT, nadavky a občas aj cheaty (AB,SH). Chcel by som tychto hráčov naučiť slušnému chovaniu a nastoliť poriadok na týchto serveroch
Predom ďakujem za kladnú odpoveď.
meezz
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Furien serveroch
Nick v hre : iZy; meezz
Nick na fóre : meezz
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 16
Steam nick : meezz
Steam ID : STEAM_0:0:195649853
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/h ... layer=1030
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie, možno jeden za prehadzovanie na furiene, ale neumyselne.
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Martin a bývam v Piešťanoch. Narodil som sa 10.3.2001 a som 9. na základnej škole jelikož som mal odklad. Rok a pol sa venujem parkouru.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Začal som hrať po trošku dlhšej dobe furien a začal som stretávať hráčov ktorý neustále porušujú pravidlá, napr. lezenie na TXT, nadavky a občas aj cheaty (AB,SH). Chcel by som tychto hráčov naučiť slušnému chovaniu a nastoliť poriadok na týchto serveroch
Predom ďakujem za kladnú odpoveď.
meezz
- meezz
- Pokročilý
[Zamítnuto]žiadosť o práva admina na Furien serveroch
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žiadosť o práva admina na Furien serveroch
Tvůj chat mě přesvědčil o tom, že nejsi vhodný kandidát na admina, zkus se přihlásit do akademie která by ti měla pomoct ve všech směrech.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1