• Stránka 1 z 1
Kick ze serveru.
Dobrý večer. Chci se zeptat, proč pokaždé, když zmáčknu voice, tak mě to kickne s tímhle reasonem " You have been disconnect from the server. Reason: Voice packet unknown command 6"
Za případnou odpověď budu rád.
Za případnou odpověď budu rád.
-
SilverTip - Pokročilý
Kick ze serveru.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kick ze serveru.
Děje se to na všech serverech od GS po zmáčknutí tlačítka na voice.
-
SilverTip - Pokročilý
Ahoj,
ještě jsem se s tímto nesetkal, ale být tebou, tak bych použil unbindall do konzole. Potom bych šel do nastavení --> nastavení pro klávesnici a použil tlačítko pro "Defaultní nastavení". Zkus jít na server a zmáčkni si ten voice. Pokud tohle nepomůže možná bych ještě přeinstaloval celou hru. Pokud ani tohle nepomůže budeš muset najít někoho kdo se s tím už setkal a nebo hledej na google.
ještě jsem se s tímto nesetkal, ale být tebou, tak bych použil unbindall do konzole. Potom bych šel do nastavení --> nastavení pro klávesnici a použil tlačítko pro "Defaultní nastavení". Zkus jít na server a zmáčkni si ten voice. Pokud tohle nepomůže možná bych ještě přeinstaloval celou hru. Pokud ani tohle nepomůže budeš muset najít někoho kdo se s tím už setkal a nebo hledej na google.
-
SpaweNick - Zkušený
SpaweNick píše:Nejsi jediný koho to trápí.
1) problem-s-voice-t161680.html
2) problem-s-voice-t161667.html
Já vím, že nejsem sám. A to nějakým bindem nebude, protože ikdyž jsem si to přenastavil na jiné tl, tak to udělalo to samé.
-
SilverTip - Pokročilý
useless píše:Cti - voice-packet-unknown-command-6-t161708.html
Dobře. Jestli je to myšleno na všechny, tak se to děje pouze některým steam hráčům, pokud je to myšleno jen na některé, tak ok.
-
SilverTip - Pokročilý
Vypadá to, že už to je v cajku.
-
SilverTip - Pokročilý
• Stránka 1 z 1