• Stránka 1 z 1
Souhrn pravidel?
Zdravím. Určitě nejsem první, kdo přichází s tímto návrhem, ale myslím si, že by nebylo od věci vytvořit velký souhrn všech
aktuálních pravidel jailbreaku, protože ten, který asi známe všichni a je ho možné zobrazit ve hře, je pouhou špičkou ledovce a zbytek pravidel je roztroušený v tématech po celém fórku. Určitě by to pomohlo nejen novým hráčům.
Pokud tento souhrn již existuje, tak pardon, že jsem si ho nevšiml. (a hoďte mi na něj link)
aktuálních pravidel jailbreaku, protože ten, který asi známe všichni a je ho možné zobrazit ve hře, je pouhou špičkou ledovce a zbytek pravidel je roztroušený v tématech po celém fórku. Určitě by to pomohlo nejen novým hráčům.
Pokud tento souhrn již existuje, tak pardon, že jsem si ho nevšiml. (a hoďte mi na něj link)
-
Coldy - Kolemjdoucí
Souhrn pravidel?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Souhrn pravidel?
Kdysi jsme takový topic měli. Hráči však toho začali zneužívat a přestali používat vlastní rozum. Majitel proto nechal topic zrušit a vzhledem k tomu že pravidla na JB jsou specifická a vyvíjí se, je nejlepším řešením učit se je za pochodu.
Podobná akce se tedy konat rozhodně nebude.
Kdokoliv však bude mít dotaz ohledně pravidel, může mi napsat PM a já mu rád poradím
Podobná akce se tedy konat rozhodně nebude.
Kdokoliv však bude mít dotaz ohledně pravidel, může mi napsat PM a já mu rád poradím

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Poprípade doplním Aweeho, ak chcete niektorí vedieť pravidlá a potrebujete riešiť situácie ihneď, stačí si popridávať Jailbreak adminov 
e. Knedlajs: Jasné. To by nebol ody, ak by sa nevyjadril...
e.by Ody : Ody je priveľmi ukecaný

e. Knedlajs: Jasné. To by nebol ody, ak by sa nevyjadril...

e.by Ody : Ody je priveľmi ukecaný

...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Pred pár týždňami som si prezeral skoro všetky topicy v JB sekcii, našiel som aj veci, ktoré som nevedel. Potom som dostal nápad, že by som urobil topic na všetky situácie, čo sa riešili v topicoch.
- zneužívanie by sa trestalo
Vypadalo by to takto nejak:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OTÁZKA
(hráč) - Je začiatok kola. Simon dá príkaz : Po otvorení ciel pôjdete v čupe do boxu. Máte zakázané čupieť. Simon otvorí cely. Hráči majú splniť príkaz v čupe alebo priamo behom?
ODPOVEĎ ADMINA
(admin) - Simon v tomto prípade určil, že príkaz, ktorý majú hráči splniť (ísť v čupe do boxu na zadnú stenu) nadobudne platnosť až po otvorení ciel (otvorenie ciel rozumej ako "spúšťač" príkazu). Tým pádom majú isť všetci hráči v čupe.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Chcel by som vedieť názor, že či by to bolo okey.
Ak áno, tak určite by som potreboval pomôcť
.
- zneužívanie by sa trestalo
Vypadalo by to takto nejak:
OTÁZKA
(hráč) - Je začiatok kola. Simon dá príkaz : Po otvorení ciel pôjdete v čupe do boxu. Máte zakázané čupieť. Simon otvorí cely. Hráči majú splniť príkaz v čupe alebo priamo behom?
ODPOVEĎ ADMINA
Hráč píše:Je začiatok kola. Simon dá príkaz : Po otvorení ciel pôjdete v čupe do boxu. Máte zakázané čupieť. Simon otvorí cely. Hráči majú splniť príkaz v čupe alebo priamo behom?
(admin) - Simon v tomto prípade určil, že príkaz, ktorý majú hráči splniť (ísť v čupe do boxu na zadnú stenu) nadobudne platnosť až po otvorení ciel (otvorenie ciel rozumej ako "spúšťač" príkazu). Tým pádom majú isť všetci hráči v čupe.
Chcel by som vedieť názor, že či by to bolo okey.
Ak áno, tak určite by som potreboval pomôcť

XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
To už tu bylo, kde se hráči ptali a pak dostávali odpovědi. Stejně se to pak ztratilo a hráči se vše učí za pochodu na serveru, jak psal Awee.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
Presne tak.
Súhlasím s Viktorom a Aweem. Najlepšie je to za pochodu.
Súhlasím s Viktorom a Aweem. Najlepšie je to za pochodu.

-
Knedlajs - Spamer Veterán
Heleďte se ale tenhle příkaz: 'Po otevření cel půjdete v čupě do boxu.' platí ještě před otevřením cel. Vězni ho pouze splní až po otevření. To znamená, že pokud ještě před otevřením dá simon zákaz čupět, vězni by měli jít do boxu ve stoje. Podle mě by to tak mělo být, co myslíte vy?
- realismus
- Amatér
realismus píše:Heleďte se ale tenhle příkaz: 'Po otevření cel půjdete v čupě do boxu.' platí ještě před otevřením cel. Vězni ho pouze splní až po otevření. To znamená, že pokud ještě před otevřením dá simon zákaz čupět, vězni by měli jít do boxu ve stoje. Podle mě by to tak mělo být, co myslíte vy?
"Po otvorení ciel" je tzv. spúšťač, ako napr. slovíčko "štart". Čiže ak dá Simon príkaz "Po otvorení ciel pôjdete v čupe do boxu." Dá zákaz čupieť. Potom otvorí cely, tak hráči majú splniť príkaz ísť do boxu v čupe. Ak by Simon dal zákaz čupieť, keď už otvoril cely, hráči majú dobehnúť.
XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
realismus, myslím, že nemáš pravdu. 
Ten príkaz nadobúda platnosť až po otvorení ciel. Tým pádom pôjdeš do boxu v čupe.

Ten príkaz nadobúda platnosť až po otvorení ciel. Tým pádom pôjdeš do boxu v čupe.

-
Knedlajs - Spamer Veterán
Heh, Oxid má zákaz k CT, tak se začíná učit pravidla aby každé kolo nechcípl, když už nemůže kazit hru u CT 

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1