• Stránka 1 z 1
[Z] Žádost o práva ( TTT )
-Nick na serveru: PEPST4R
-SID: STEAM_0:0:139276886
-Sekce, na které chci práva: TTT
-Věk: 17 9. srpna mám 18
-Bany, které jsem dostal: 1. Ban za SLAM 2.Ban za prozrazení traitora ( jsem si vědom chyby a opakovat se nebude )
-Něco o mně: no tak mám 17 let jmenuji se Pepa narodil jsem se jako mladší syn. Rád hraju různé sporty ( fotbal, nohejbal,tennis a tak ) a rád chodím ven a bavit se a zkoušet nové věci.
-Proč právě já: No myslím si, že tady na gamesites už jsem docela znamé jmeno nevím jestli zrovna v dobrém světle, ale v poslední době ukazuji, že jsem už v pohodě i když občas provokuju pány adminy a vím a oni vědí, že je vše ze srandy ( vid Ríšo )
taky už hraji nějakou pátek na gamesites serverech a v poslední době jsem z jeden nejvíc aktivních lidí na TTT.
-Zkušenosti s CS:GO: 1. odehraná lanka ( 2 místo ) nějakych 3000h tam bude. ted mám unranked, ale měl jsem supreme a ještě dřív jsem dosáhl toho vysněného globala na faceitu jsem se dostal do diamondu letheru, ale MM už mě nebaví a už vůbec nehraji, takže už hraju jenom TTT a občas JB.
-Případné poznámky: Zdravím všechny co si toto čtou a přeji jim krásný den a to i tobě Sky
-SID: STEAM_0:0:139276886
-Sekce, na které chci práva: TTT
-Věk: 17 9. srpna mám 18
-Bany, které jsem dostal: 1. Ban za SLAM 2.Ban za prozrazení traitora ( jsem si vědom chyby a opakovat se nebude )
-Něco o mně: no tak mám 17 let jmenuji se Pepa narodil jsem se jako mladší syn. Rád hraju různé sporty ( fotbal, nohejbal,tennis a tak ) a rád chodím ven a bavit se a zkoušet nové věci.
-Proč právě já: No myslím si, že tady na gamesites už jsem docela znamé jmeno nevím jestli zrovna v dobrém světle, ale v poslední době ukazuji, že jsem už v pohodě i když občas provokuju pány adminy a vím a oni vědí, že je vše ze srandy ( vid Ríšo )
taky už hraji nějakou pátek na gamesites serverech a v poslední době jsem z jeden nejvíc aktivních lidí na TTT.
-Zkušenosti s CS:GO: 1. odehraná lanka ( 2 místo ) nějakych 3000h tam bude. ted mám unranked, ale měl jsem supreme a ještě dřív jsem dosáhl toho vysněného globala na faceitu jsem se dostal do diamondu letheru, ale MM už mě nebaví a už vůbec nehraji, takže už hraju jenom TTT a občas JB.
-Případné poznámky: Zdravím všechny co si toto čtou a přeji jim krásný den a to i tobě Sky
- PEPST4R
- Kolemjdoucí
[Z] Žádost o práva ( TTT )
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva ( TTT )
Nejdříve splň podmínky a zlepši své chování na serveru
zamítnuto
zamítnuto

-
TheKibaa - Profesionál
Re: [Z] Žádost o práva ( TTT )
1) Věk 16 let (v případě nižšího věku doporučuji projít akademií) ✓
2) Pokud možno žádný ban (možné výjimky) X ( jak je mám splnit už ? )
3) Nahraná aktivita na serveru minimálně 24 hodin ✓
4) Na serveru zbytečně nespamovat chat a vyjadřovat se, jako rozumný a inteligentní člověk (vše vidíme) ✓ X
5) Funkční a kvalitní mikrofón ✓
6) Nebýt adminem či nemít práva na jakémkoli jiném konkurenčním portále ✓
7) Perfektní znalost pravidel ✓
8) Povinně nahlásit alespoň 5 hříšníků do sekce s porušením pravidel ( to jako mám natáčet demo jednoho kdo dá random aby pak dostal slay ? )
9) Ochota komunikace a spolupráce s ostatními členy týmu a vyššími jedinci ✓
nemám nic proti zamítnutí jen se ptám jaký jsou teda podmínky a jestli jsou to tydle, tak nevím co nesplnuju kromě Banů
2) Pokud možno žádný ban (možné výjimky) X ( jak je mám splnit už ? )
3) Nahraná aktivita na serveru minimálně 24 hodin ✓
4) Na serveru zbytečně nespamovat chat a vyjadřovat se, jako rozumný a inteligentní člověk (vše vidíme) ✓ X
5) Funkční a kvalitní mikrofón ✓
6) Nebýt adminem či nemít práva na jakémkoli jiném konkurenčním portále ✓
7) Perfektní znalost pravidel ✓
8) Povinně nahlásit alespoň 5 hříšníků do sekce s porušením pravidel ( to jako mám natáčet demo jednoho kdo dá random aby pak dostal slay ? )
9) Ochota komunikace a spolupráce s ostatními členy týmu a vyššími jedinci ✓
nemám nic proti zamítnutí jen se ptám jaký jsou teda podmínky a jestli jsou to tydle, tak nevím co nesplnuju kromě Banů
- PEPST4R
- Kolemjdoucí
8) Nemusíš jenom rdm,počítaj se i nadávky,urážky,spam chatu i voicu,neplnění úkolu co má daná role etc.
„Všichni víme,že Jailbreak hrajou jenom děti.“ - sky 2k17
http://steamcommunity.com/profiles/76561198078698002/
“Be yourself, don't take anything from anyone, and never let them take you alive.”
― Gerard Way
http://steamcommunity.com/profiles/76561198078698002/
“Be yourself, don't take anything from anyone, and never let them take you alive.”
― Gerard Way
-
skywtf13 - Zkušený
Však okok pohoda zlepším se a díky za odpověd
- PEPST4R
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1