• Stránka 1 z 1
BaseBuilder / _CaspEr
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na BaseBuilder serveroch.
Nick v hre : _CaspEr
Nick na fóre : Degino123
Profil na fóre : degino123-u21256.html
Vek : 18
Steam nick : _CaspEr
Steam ID : STEAM_0:1:54240840
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/hlstats.php?mode=playerinfo&player=575
Nejaké bany alebo prehrešky: ( GS, iný portál ): Žiadne bany.
Niečo o sebe : Zdravím, moje meno je Erik, bývam v Petržalke. Chodím do 3. ročníka na Strednú priemyselnú školu dopravnú v Bratislave, na Kvačalovej ulici. Žiadne špeciálne koníčky nemám, ale rád chodím von s partiou, som lenivý a rád hrám PC hry /CS:GO, CS 1.6, LOL, WT/
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem pomáhať portálu, lebo mi vadí keď nejakí hráči kazia hru iným a takémuto správaniu by som chcel zabrániť.
P. S.: Adminom som už bol, ale boli mi odobrané práva z dôvodu neaktivity kedže som náhle musel odísť do zahraničia. Písal som ohľadom toho aj adminovi GrooS.
Nick v hre : _CaspEr
Nick na fóre : Degino123
Profil na fóre : degino123-u21256.html
Vek : 18
Steam nick : _CaspEr
Steam ID : STEAM_0:1:54240840
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/hlstats.php?mode=playerinfo&player=575
Nejaké bany alebo prehrešky: ( GS, iný portál ): Žiadne bany.
Niečo o sebe : Zdravím, moje meno je Erik, bývam v Petržalke. Chodím do 3. ročníka na Strednú priemyselnú školu dopravnú v Bratislave, na Kvačalovej ulici. Žiadne špeciálne koníčky nemám, ale rád chodím von s partiou, som lenivý a rád hrám PC hry /CS:GO, CS 1.6, LOL, WT/
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem pomáhať portálu, lebo mi vadí keď nejakí hráči kazia hru iným a takémuto správaniu by som chcel zabrániť.
P. S.: Adminom som už bol, ale boli mi odobrané práva z dôvodu neaktivity kedže som náhle musel odísť do zahraničia. Písal som ohľadom toho aj adminovi GrooS.
-
Degino123 - Amatér
BaseBuilder / _CaspEr
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BaseBuilder / _CaspEr
Prozatím v řešení, dokud neuplyne měsíc od zrušení.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
• Stránka 1 z 1