• Stránka 1 z 1
[A]dmin/CalvinKlein
Server: JB#4
Popis situácie/ prehrešky admina: 6:58 - 12:00 Admin tvrdí že si simon může ukončit VD kdy chce přičemž to není pravda na demu je vyčasováno od tohoto FK po to jak admin říká že to FK není protože si simon může ukončit VD kdy chce (na tuto věc jsem se ptal admina Mauze a ten my potvrdil že simon může ukončovat VD pouze při posledních dvou živých či více VD a nebo pokud simon vyzve (např. opusť areál cel jinak si tě zapojím)) navíc to že jsem si vzal z PP VD je jen chyba Simona protože mě nezvládnul včas zabít.
Dôkazy: http://leteckaposta.cz/620842779
Popis situácie/ prehrešky admina: 6:58 - 12:00 Admin tvrdí že si simon může ukončit VD kdy chce přičemž to není pravda na demu je vyčasováno od tohoto FK po to jak admin říká že to FK není protože si simon může ukončit VD kdy chce (na tuto věc jsem se ptal admina Mauze a ten my potvrdil že simon může ukončovat VD pouze při posledních dvou živých či více VD a nebo pokud simon vyzve (např. opusť areál cel jinak si tě zapojím)) navíc to že jsem si vzal z PP VD je jen chyba Simona protože mě nezvládnul včas zabít.
Dôkazy: http://leteckaposta.cz/620842779
Když se člověk nesnaží tak nic nezíská 

-
Hvezdar2012 - Amatér
[A]dmin/CalvinKlein
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [A]dmin/CalvinKlein

CS:GO admin
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
FB moderátor
-
KalvinJB - Spamerův sluha
Je my jasné že si to nemyslel nějak špatně a respektuji tě jako admina ale mám problém s tím že mi nikdo ukončit vd nemůže pokavaď ho získám z pp a nikomu nevadím šel jsem si posvém a simon mi ho ukončil jen kvůly tomu že mě nestihl zabít ale pak to nebyla moje chyba ale chyba simona

-
Hvezdar2012 - Amatér
Tak v tom případě nechápu tuto stížnost
.

CS:GO admin
FB moderátor
FB moderátor
-
KalvinJB - Spamerův sluha
Co na ní nechápeš?? Prostě mi dal FK a i potom co jsem ti vysvětlil situaci tak ti to bylo jedno prostě si mě poslal zpátky a šel sis dál simonovat a hlavně neříkej že nemám pravdu

-
Hvezdar2012 - Amatér
Dnes večer hodím verdikt
-
byLife - CS:GO Admin
Admin se špatně vyjádřil a omluvil se ti, vše bylo jasně řečeno a určitě se to znovu opakovat nebude
Stížnost vyřešena
Stížnost vyřešena
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1