Máte problém s VIP účtem? Tady se na nás můžete obrátit.

VIP

Příspěvekod LvcAss » 27 čer 2017, 17:16

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jako váš zákazník a majitel EVIP na Furien #11, zda by nešlo přesunout mé EVIP na server Furien #1
To že jste zrušili servery je pěkná věc, chápu ji ohledně finančních důvodu a že nebyly natolik herně využity, ale to nemění na věci to že lidé co si koupí EVIP na daném serveru o něho přijdou tím že ho zrušíte a neberete ohled na vaše "zákazníky"
Takže by bylo vhodné to nějak vyřešit, nevím jestli jsem sám co jsem takhle o to přišel,ale myslím si že dost lidí by se našlo co by tento tah uvítali.
Pokud se jedná o kódy k EVIP mám ty e-maily uchované v tzv. "bezpečí" takže pokud by se to řešilo byl bych rád.
Poprosil bych vyjádření k tomuto příspěvku hlavně provozovatele VIP/EVIP čili asi majitele :) děkuji.

Přeji hezký zbytek dne. :)

S pozdravem LvcAss.
LvcAss
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

VIP

od Rumcajz » 27 čer 2017, 17:16

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: VIP

Příspěvekod PEto » 27 čer 2017, 18:13

Ahoj, VIP zanika zarovno so serverom. Avsak do mesiaca od zrusenia sa to vip este da presunut na iny server, ale teraz to uz neni mozne.
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Re: VIP

Příspěvekod LvcAss » 27 čer 2017, 18:33

A mohu se zeptat, vy jakožto velký portál dávali jste někde nějaké upozornění že se budou rušit servery ? Aby si lidé kdyžtak přehodili VIP nebo tak něco ? :-) nikde jsem to dodnes neviděl.
LvcAss
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na VIP poradna