• Stránka 1 z 1
(Vyřešeno)Ban za skill ?
Zdravím tady je výpis :
Trest od admina : frrrrrrrrrrrrr
Ban byl udělen hráči: Viktor
S herním ID VALVE_0:0:160714379
Na herním serveru Gamesites.cu GunGame 2
S důvodem: Cheat : Aimbot
Délka banu: permanentní
Tak jsem si po nějaké době opět stahl csko a jdu na své klasické servery- gun gamy .... odehraju pár her a najednou dostanu perma ban za údajné AB , pár věcí ještě AB jsem opravdu NEMĚL, ta událost se stala před více jak týdnem.
Jsem už jen svátečný hráč a proto jsem to neřešil hned takže nwm zda je to dohledatelné, ale měl bych jeden důkaz o tom, že to byl opravdu skill a žádné AB..... Pod touto IP , akorát pod jiným jménem -=Best Of=- Skrillex jsem více jak 2roky takřka v kuse byl 1. v ranku na serverech Gun game Reverse a možná i jiných Gun gamech (to už s jistotou nwm) PROSTĚ TENTO STYL HRY , možná kdybych hrál pod tím jménem tak by mě admin poznal a nezamněnoval skil s AB, ALE TAK CHYBOVÁNÍ JE LIDSKÉ a proto se nezlobím
tímto bych poprosil o unban jelikož ab opravdu nemám a nikdy jsem neměl , přeju pěkný den
Trest od admina : frrrrrrrrrrrrr
Ban byl udělen hráči: Viktor
S herním ID VALVE_0:0:160714379
Na herním serveru Gamesites.cu GunGame 2
S důvodem: Cheat : Aimbot
Délka banu: permanentní
Tak jsem si po nějaké době opět stahl csko a jdu na své klasické servery- gun gamy .... odehraju pár her a najednou dostanu perma ban za údajné AB , pár věcí ještě AB jsem opravdu NEMĚL, ta událost se stala před více jak týdnem.
Jsem už jen svátečný hráč a proto jsem to neřešil hned takže nwm zda je to dohledatelné, ale měl bych jeden důkaz o tom, že to byl opravdu skill a žádné AB..... Pod touto IP , akorát pod jiným jménem -=Best Of=- Skrillex jsem více jak 2roky takřka v kuse byl 1. v ranku na serverech Gun game Reverse a možná i jiných Gun gamech (to už s jistotou nwm) PROSTĚ TENTO STYL HRY , možná kdybych hrál pod tím jménem tak by mě admin poznal a nezamněnoval skil s AB, ALE TAK CHYBOVÁNÍ JE LIDSKÉ a proto se nezlobím
tímto bych poprosil o unban jelikož ab opravdu nemám a nikdy jsem neměl , přeju pěkný den
- viktor1998
- Kolemjdoucí
(Vyřešeno)Ban za skill ?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ban za skill ?
nwm jak to upravit, pardon takže ještě dodávám : VIP nemám a ban jsem dostal na všechny gun game 1-3
- viktor1998
- Kolemjdoucí
Čau, jedná se o TENTO BAN, který jsem Ti dal před více jak třemi týdny, tudíž nejsem povinnen již mít demo...měl jsi přijít hned, jak jsi ban dostal
Každopádně, až budu doma, zkusím pohledat, třeba demo mít ještě budu, abych tady ukázal, jaký jsi byl skiller
Nebanuju totiž, když si nejsem naprosto jistý 

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Díky, já vím, že je to moje hloupost, že jsem o to nezažádal dříve, ale jak už jsem řekl už jsem spíše jen sváteční hráč takže jsem to hned neřešil.... já bych to ani nevytahoval ale v tu chvíli mě nenapadlo nicjiného jak bych mohl dokázat než to že na tééto ip byli nějaké adekvátní výdledky na úrovni , každopádně děkuji za rychlou reakci a spolupráci
- viktor1998
- Kolemjdoucí
Nemáš vůbec zač
Každopádně demo již bohužel nemám...
Snad Tě tato situace neodradí od dalšího hraní na GS serverech...rozklikni si níže uvedené odkazy, kde se dozvíš, jak dál
chces-unban-ihned-t61717.html
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
Měj se fajn

Snad Tě tato situace neodradí od dalšího hraní na GS serverech...rozklikni si níže uvedené odkazy, kde se dozvíš, jak dál

chces-unban-ihned-t61717.html
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
Měj se fajn

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: (Vyřešeno)Ban za skill ?
Možnosti znám
jiné servery hrát nechci, roky jsem se snažil dotáhnout moji hru v gun gamech na nějakou úroven, takže jediná možnost je uninstal
ále i tak děkuju za ochotu

- viktor1998
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1