• Stránka 1 z 1
blbuskta
dobry den chci se zeptar na když dam cs 1.6 do okenka a kap ho zapnu tak mam už v leve ruce mi sto v prave jak je to možne samozřejmě meto nejak netrapi ale jen tak mě to zajma jestli to děla v šem lidem nebo jeno mě

[EVIP] JailBreak #5
[VIP] Pintball 1
[EVIP] Deathrun
[EVIP] Zobie blood 1
[EVIP] Troble in town 4
[VIP] Pintball 1
[EVIP] Deathrun
[EVIP] Zobie blood 1
[EVIP] Troble in town 4
-
termyxx - Pokročilý
Re: blbuskta
Dovolil jsem si problém přepsat...
"Dobrý den, chci se zeptat... Když shodím CS 1.6 do okna a pak ho zapnu zpět, tak mám nůž v levé ruce namísto pravé.
Jak je to možné ?
Samozřejmě mě to nijak netrápí. Zajímá mě jen, jestli se to děje všem lidem, nebo jen mě.
"
Buguje se to tak pouze při non-steam verzi hry (=>myslím). Nemyslím si, že je na to nějaké řešení... Dej si to do levé ruky a nech to tam, zvykneš si a problém bude vyřešen.
"Dobrý den, chci se zeptat... Když shodím CS 1.6 do okna a pak ho zapnu zpět, tak mám nůž v levé ruce namísto pravé.
Jak je to možné ?
Samozřejmě mě to nijak netrápí. Zajímá mě jen, jestli se to děje všem lidem, nebo jen mě.

Buguje se to tak pouze při non-steam verzi hry (=>myslím). Nemyslím si, že je na to nějaké řešení... Dej si to do levé ruky a nech to tam, zvykneš si a problém bude vyřešen.
#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS2 Admin
• Stránka 1 z 1