• Stránka 1 z 1
[Prijatý] Žádost o admin práva na JB servery
Zdravím, rád bych požádal o admin práva na JB Servery.
Nick ve hře : NoSwear
Nick na fóre : karloss157
Profil na fóre : ucp.php
Věk : 21
Steam nick : No Swear
Steam ID : STEAM_0:1:65993364
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=14376
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Zdravím, mimo GS jinde ne hraji, na GS jsem dostal jeden ban kdy jsem atakoval mojí nepozorností samotného Aweeho :/ a dostal jsem ban za fk, ze své nepozornosti a fk jsem se poučil už se to nebude opakovat..!! (ps: Pane ejvi i když máte speed mé kulky jsou rychlejší
ještě jednou se omlouvám:) ..)
Niečo o sebe : Zdravím, je mi 21 let jmenuji se René, Pracuji jako elektrotechnik v jedné firmě, zaměřené na auto výrobu.
něco málo o mě : Rád sportuji, bavím se s kamarádi, Hraji csko, Sem tam nějáká kulturistika, Rád cestuji nejčastější místo je Německo, a chorvatsko. To je přibližně všechno.
Proč bych se chtěl stát, Adminem? Rád bych přispěl mladé komunitě hráčů, ať už se jedná o Rady nebo pomoct na serveru. i mimo něj,chtěl bych být dalším přírůstkem do GS rodiny a podílet se na spolupráci a vývoji serveru jak jen budu moct
To je asi všechno co bych napsal. děkuju za váš čas a budu čekat na vaší kladnou nebo klidně i negativní odpověď
Z pozdravem NoSwear (ps: okopíroval jsem mojí první žádost protože se od té doby nic nezměnilo tak bych to napsal stejně.. až teda na ten fk jinak vše při starém 
Nick ve hře : NoSwear
Nick na fóre : karloss157
Profil na fóre : ucp.php
Věk : 21
Steam nick : No Swear
Steam ID : STEAM_0:1:65993364
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=14376
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Zdravím, mimo GS jinde ne hraji, na GS jsem dostal jeden ban kdy jsem atakoval mojí nepozorností samotného Aweeho :/ a dostal jsem ban za fk, ze své nepozornosti a fk jsem se poučil už se to nebude opakovat..!! (ps: Pane ejvi i když máte speed mé kulky jsou rychlejší

Niečo o sebe : Zdravím, je mi 21 let jmenuji se René, Pracuji jako elektrotechnik v jedné firmě, zaměřené na auto výrobu.
něco málo o mě : Rád sportuji, bavím se s kamarádi, Hraji csko, Sem tam nějáká kulturistika, Rád cestuji nejčastější místo je Německo, a chorvatsko. To je přibližně všechno.

Proč bych se chtěl stát, Adminem? Rád bych přispěl mladé komunitě hráčů, ať už se jedná o Rady nebo pomoct na serveru. i mimo něj,chtěl bych být dalším přírůstkem do GS rodiny a podílet se na spolupráci a vývoji serveru jak jen budu moct

To je asi všechno co bych napsal. děkuju za váš čas a budu čekat na vaší kladnou nebo klidně i negativní odpověď

Kdo si hraje nezlobí
NoSwear

-
NooSwear - CS 1.6 Admin
[Prijatý] Žádost o admin práva na JB servery
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o admin práva na JB servery
Čau, já ti ještě neodpověděl na PM.. prostě sem zase zapomněl, vždyť sem ti psal že se to beztak stane
Jsem hroznej

Jsem hroznej

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Ahoj v pohodě i to se stává, a v určitém období věku,to je zcela přirozená věc takže bych to nechal za uzavřené...Awee (cti ejvi) píše:Čau, já ti ještě neodpověděl na PM.. prostě sem zase zapomněl, vždyť sem ti psal že se to beztak stane![]()
Jsem hroznej

Kdo si hraje nezlobí
NoSwear

-
NooSwear - CS 1.6 Admin
Postupujes k pohovoru, kontaktuj mna alebo Maxipsa ohladom terminu.
-
Habs - Spamer
Re: [Pohovor] Žádost o admin práva na JB servery
Uživateľ tesne minul orientačnú hranicu prijatia, tak snáď za mesiac a úspešne.
Zamietnuté
Zamietnuté
-
Habs - Spamer
Re: [Zamietnuté] Žádost o admin práva na JB servery
Napokon prijatý.
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1