• Stránka 1 z 1
[Neaktivní]Problém.
Zdravím.
Mám taký problém, že keď hrám CS:GO tak sa mi hra vypína. Vyskočí mi nejaka tabulka kde je napísane len ukončiť proces. Chvíľku hrám a hneď mi to hru vypne a neviem z akého dôvodu. Pri dote či cs 1.6 mi to nerobí. Neviem čo mám s tým robiť prosím o radu.
http://leteckaposta.cz/591188207 - toto mi vyskočí pri tom ako mi minimalizuje hru a už sa dá potom hra len vypnuť po nejakom čase hrania. Čo je zaujimave keď osm hral arms race aj 5 kôl po sebe mi to nevyplo, ale pri kompete či toho noveho kde robite ukoly mi to vypínalo, cez kompet aj 4x za zapas.
Mám PC 6gb grafika, 4gb ram, 2x2,4 intel procesor, windows 7 ak bude treba viac info napíšem.
Vopred ďakujem.
Mám taký problém, že keď hrám CS:GO tak sa mi hra vypína. Vyskočí mi nejaka tabulka kde je napísane len ukončiť proces. Chvíľku hrám a hneď mi to hru vypne a neviem z akého dôvodu. Pri dote či cs 1.6 mi to nerobí. Neviem čo mám s tým robiť prosím o radu.
http://leteckaposta.cz/591188207 - toto mi vyskočí pri tom ako mi minimalizuje hru a už sa dá potom hra len vypnuť po nejakom čase hrania. Čo je zaujimave keď osm hral arms race aj 5 kôl po sebe mi to nevyplo, ale pri kompete či toho noveho kde robite ukoly mi to vypínalo, cez kompet aj 4x za zapas.
Mám PC 6gb grafika, 4gb ram, 2x2,4 intel procesor, windows 7 ak bude treba viac info napíšem.
Vopred ďakujem.
-
MichalFilip1 - Pokročilý
[Neaktivní]Problém.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém.
Zkus ověřit integritu hry, to bývá nejčastějším problémem.: Steam client-->knihovna,hry-->pravým na cs:go, vlastnosti-->místní soubory a tam klikni ,,ověřit integritu souborů hry,,. //Kdyby problém přetrvával dej vědět.
-
Wurst1 - CS:GO HLSA
Pomohlo, nepomohlo? Pokud neodpovíš do 24 hodin, téma budu brát za vyřešené.
-
Javi - Spamerův sluha
Raz sa mi to včera viplo, ale nemal so mčas hrať len 2 kompety. a 2 dni predtým som nebol doma. Dnes to skúsim, ale zdá sa mi že to nepomohlo.
-
MichalFilip1 - Pokročilý
Tak to zkus a uvidíš 

-
Javi - Spamerův sluha
Nepomohlo to, stále sa mi hra vypína.
Môže to byť prehrianím PC? to je moja teoria
Že PC radšej vypne hru ako keby malo prísť k uplnemu prehrianiu
Môže to byť prehrianím PC? to je moja teoria

Že PC radšej vypne hru ako keby malo prísť k uplnemu prehrianiu

-
MichalFilip1 - Pokročilý
Podívej se kolik máš zabraných RAM.
-
Javi - Spamerův sluha
Neviem
aj to mlže ovplivniť? mám len 4gb... Prepáč že nmam teraz čas ale robím dlho do večera a nema mčas ani na hry ani na odpisovanie.

-
MichalFilip1 - Pokročilý
No zkus ji vyčistit, a pak uvidíme 

-
Javi - Spamerův sluha
Jak to s tebou vypadá?
-
Javi - Spamerův sluha
Re: [Neaktivní]Problém.
Prepáčte fakt nebol čas. No asi to bude prehrievaním pc si myslím ja, lebo som si stiahol SPEEDFAN a tam vidím čo má koľko °C a keď som hral globalko a vyplo mi tu hru tak som otvoril rýchlo speedfan a videl som že procesor má 70°C a niekedy aj viac 

-
MichalFilip1 - Pokročilý
Re: [Neaktivní]Problém.
Hm.. A jak to vypadá ted? Jsou nejake zmeny ci?
-
Javi - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1