Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

žiadost o admin práva na dust 2 only server 1

Příspěvekod michalcibulka24 » 01 črc 2017, 23:10

nick v hre:F.E.A.R.-mI
nick na fóre:michalcibulka24
vek:22
steam nick:michalcibulka2424
steam ID: STEAM_0:1:220272590
hl stats:http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hlstats.php?mode=playerinfo&player=301919
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=105768
dnes som si kupil steam tak preto tak málo nahraté to druhe je ešte pred tym ako som mal stram.

prehrešky alebo bany: Tak cs hrávam už dlhé roky a pokial si dobre pamätám dostal som bann za nadávky ale strašne dávno ale tak to som mal asi 15 rokov tak to už som dospel a dostal rozum

niečo o sebe: Ahoj volám sa Michal školu mám už dokončenú momentálne pracujem ako majster výroby robím len na 2 smeny čiže mám ranné a poobedné takže po rannej som prakticky od 16:00 do 22:00 na serveroch hlavne po novom na dust 2 only server 1 ale hrávam aj zombie blood 1 tam mám aj evip už dlhé roky a po poobednej som na serveroch od 23:00 až do 02:00 a cez víkendy hrávam tiež vo volnom case sa venujem futbalu a behaniu a sem tam cez víkend aj s priatelmi kdesi vyrazím ale už nato nemám tolko cašu kedže bývam už s priatelkou a treba vrázat peniaze do inych vecí tak to je asi o mne vsetko ak by chcel niekto vediet viac kludne napiste.

preco by som chcel na GS adminovat? : tak v prvom rade vzdy ma to lákalo ale nikdy som sa ktomu neodhodlal a v poslednej dobe na dust only 2 server 1 je strasne vela cheaterov a admini tam chodia velmi málo a ja sa snazim tam travit vela casu takze preto asi a aspon by som si vyskusal nieco nove uz ked som si aj ten steam kupil a budem sa snazit byt spravodlivy a rozumny admin a pomahat druhym ak nieco nebudu vediet alebo cosi a dufam ze budete somnou spokojny z mojej strany vsetko tak dufam ze o niekoho zaujme alebo som urobil dojem a budete nadomnou rozmyslat dakujem az skore vybavenie a pekny zvysok dna idem ja na dust2 only server 1 zazolit ahojte :) :)
michalcibulka24
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

žiadost o admin práva na dust 2 only server 1

od Rumcajz » 01 črc 2017, 23:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: žiadost o admin práva na dust 2 only server 1

Příspěvekod jysi » 02 črc 2017, 12:43 VIP

Ahoj.

Včera založený profil, na steamu nemáš potřebnou aktivitu, nemáš žádnou snahu v PP.
Nahraj aktivitu na serveru na steamu ne NS, nahlašuj hráče v PP ( aspoň 6 a musí být samozřejmě zabanovaní. )
Pomáhej hráčům na serveru.
Za měsíc to zkus znovu po splnění toho co jsem ti zde napsal.

Zamítnuto.
Obrázek
Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.

Ex HLSA public sekce
jysi
Profesionál
Profesionál

Re: žiadost o admin práva na dust 2 only server 1

Příspěvekod michalcibulka24 » 02 črc 2017, 12:46

dobre ďakujem.
michalcibulka24
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Nábory Adminů