• Stránka 1 z 1
[Vyr]Vendess | Furien #1
Server : Furien #1
Nick Admina : Vendess :3
SID + Sc : STEAM_0:1:87185904 + http://screenshot.cz/9C86E/
Screeny : Jeho Rank Důkaz, že má regen.
Můj problém s adminem : Takže... Mám takový menší problém... Netuším jestli to bylo způsobené buggem, a nebo vedením, a nebo čímkoliv jiným, ale je to podvod vůči ostatním. Tenhle admin má asi 30 killů a už má regen? Já musím sedět 16h abych vůbec na tu regen vydělal a on si příjde a regen má? Mám takovou teorii, že je spolčený s někým kdo má právo dávat $ hráčům, a nebo si to zaplatil u vedení. To je pro mě jedinné vysvětlení. Doslechl jsem se, že to nemá jen tenhle admin, ale dokonce dalších pár hráčů.
Nick Admina : Vendess :3
SID + Sc : STEAM_0:1:87185904 + http://screenshot.cz/9C86E/
Screeny : Jeho Rank Důkaz, že má regen.
Můj problém s adminem : Takže... Mám takový menší problém... Netuším jestli to bylo způsobené buggem, a nebo vedením, a nebo čímkoliv jiným, ale je to podvod vůči ostatním. Tenhle admin má asi 30 killů a už má regen? Já musím sedět 16h abych vůbec na tu regen vydělal a on si příjde a regen má? Mám takovou teorii, že je spolčený s někým kdo má právo dávat $ hráčům, a nebo si to zaplatil u vedení. To je pro mě jedinné vysvětlení. Doslechl jsem se, že to nemá jen tenhle admin, ale dokonce dalších pár hráčů.
-
NecroFun - Drbna
[Vyr]Vendess | Furien #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vendess | Furien #1
11) Je zakázáno využívat chyb ve hře!
-
NecroFun - Drbna
Re: Vendess | Furien #1
Našel se bug který jsme potřebovali vyzkoušet jestli funguje a zjistit postup aby se to mohlo opravit, to je důvod proč má vendess regeneraci, která mu bude i později odebrána.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1