• Stránka 1 z 1
Demo
Dobrý den
Mohu se prosím zeptat na dvě věci?
DEMO
Mohl bych se zeptat jak se nahraje DEMO? když dám spustit nahrávání tak se mi ukáže chat z názvem RECORD : a nevím co mam dělat či psát poradíte prosím ? a kde pak najdu to ukončené demo a jak zjistím že jsem to nahrál
DEMO stahování
Mohl bych se zeptat jak si mam přehrát demo nebo přes co? Mam windows 7 window media center a nejde mi přes to to demo přehrát nevíte co stím?
Mohu se prosím zeptat na dvě věci?
DEMO
Mohl bych se zeptat jak se nahraje DEMO? když dám spustit nahrávání tak se mi ukáže chat z názvem RECORD : a nevím co mam dělat či psát poradíte prosím ? a kde pak najdu to ukončené demo a jak zjistím že jsem to nahrál
DEMO stahování
Mohl bych se zeptat jak si mam přehrát demo nebo přes co? Mam windows 7 window media center a nejde mi přes to to demo přehrát nevíte co stím?
- Vjetnamci
- Kolemjdoucí
Re: Demo
Cauko, demo nahrajes jednoduchym prikazom ked budes na serveri, staci ti do konzole (tlacitko hned pod esc) napisat
ps. prikazov na pozretie je vela ale tento je najjednoduchsi asi.
demo nasledne zastavis prikazomrecord tvojnazovdema
na Windows 7 sice neviem kde to najdes ale skus prehladat tento pocitac a v nom najst zlozku counter strike, nasledne by tam malo byt cstrike a tam by malo byt tvoje demo ulozene. Ked stahujes demo tak sa ti ulozi do zlozky s nazvom: Stazene soubory, preto treba ho odtial presunut do uz pred tym spominanej zlozky cstrike a nasledne si ho mozes v hre pozriet prikazom: viewdemo nazovdemastop
ps. prikazov na pozretie je vela ale tento je najjednoduchsi asi.
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
-
Seso - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1