Porušuje nekdo pravidla na Furien serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyriešené] Furien 1 / Wallhack

Příspěvekod unnamed13867 » 04 črc 2017, 10:55

Server: Furien 1
Nickname porušujícího: HZR Palfy
Důkaz: http://leteckaposta.cz/368392065 http://leteckaposta.cz/699217766
SteamID + Screenshot SID: STEAM_0:0:48232251 https://ctrlv.cz/LcBN
Váš pohled na situaci: Nevím, zda je to jen můj názor, ale Palfy není jentak obyčejný hráč :). Už několik lidí si stěžovalo, ale kdo by taky nahlašoval nejlepší klan HZR, že :).
unnamed13867
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené] Furien 1 / Wallhack

od Rumcajz » 04 črc 2017, 10:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Furien 1 / Wallhack

Příspěvekod F3N0M3N » 04 črc 2017, 11:25 VIP

Já vím ,že bych se spíš neměl vyjadřovat, ale už u mého nahlašování jsem si všiml, že i uchazeči u práva si to tady jen tak komentují, takže...

Že má palfy wh jsem si všiml už dřív, bohužel se mi ho nepovedlo moc natáčet, protozže normální hráč nemůže do spectu.
No bohužel jsi sem nahrál asi nějaký omyl, pač na jednom dmeu je asi jen 5 vteřin ze závěru kola, kde se nic neděje.
Avšak na tom druhém je už typický on, kdy přesně ví, kde je furien a jde po něm. Na mě to většinou dělá tak, že přímo na mě hodí naváděcí granát, aby to vypadalo "nenápadně", proto jsem taky dema s ním často mazal.
Jde tam jasně vidět, že jde po zakempeném Maty a následně udělá jakože defuse a začne "náhodou" rovnou střílet do furiena před ním, avšak mezitím přibíhá druhý z druhé strany a ten ho vyřídí.
Podle mě ti sem hodí verdikt, že je toho potřeba víc, tímto bych chtěl poprosit unnameda, aby mi sem prosím napsal, kdy toto pořizoval, pokud bude demo nedostatečné, rád se pokusím si stáhnout demo z této mapy z hltv a vyčasovat se mnějaké situace, protože je jasné, že jich bude víc. A nebo dodám čerstvé dema, když se mi něco pdoaří natočit.
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod unnamed13867 » 04 črc 2017, 12:21

Nevím přesně kdy jsem tyto dema natáčel jaký čas, ale nejspíš to bylo 2.7. neděle spíš odpoledne. Mapa de_dust2_2006.
unnamed13867
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod NZNk1 » 04 črc 2017, 12:42 VIP

Ahoj, bola tam jedna jediná situácia, kde si myslím, že aj tak dal náhodu.
To prve demo nič nieje, pretože to má tak 3 sekundy. To druhé Tam niesu žiadne situácie, pretože furien tam je vždy vidieť a to pri krabici si myslím , že je náhoda, pretože prv strieľal do jedného miesta a potom tam kde bol ten furien.
Skús natočiť dlhšie demo, na ktorom je on a viac takých situácii za CT..

Teraz nedostačujúce.

Díky za nahlásenie. ;)
https://www.youtube.com/watch?v=crlt33_zzxw
NZNk1
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: [Vyriešené] Furien 1 / Wallhack

Příspěvekod F3N0M3N » 05 črc 2017, 00:02 VIP

Dobrý večer, aby to zde nestálo, teď před spaním jsem si proletěl první 2 dema, na kterých jsem Palfyho našel (proto ty názvy), staghovla jsme namátkou mapy2006, protože vím, že na nic hjsem ho registroval.
Neříkám, že na základě těchto důkazů už musí být zabanován, ale teoreticky by už mohl, každopádně pokud ot nebude stačit, budu pokračovat, protože hráč čistý není, jen se docela snaží a nebude to asi úplnej blbec, i když cheatuje, takže stejně je...

http://leteckaposta.cz/315878214

Takže nějaké vyčasování, omlouvám se za zpracování, ale psal jsem si to do mobilu při sledování dem, a pak jsem to je nzkopíroval...
dust1
5:40 miri na furiena u plotu celou dobu na nej ceka a poto mboom
7:00 nabeh na A plant strili furt kolem jednoho mista a nic nic a stejne cely zasobnik az ho nahodou zasahne, ale ze tam vynechal tak 70% prostoru, jak by to clovek udel to nic v zaveru kola muzete jeste videt sledovani furiena pres bednu ale muzeme polemizovat o nahode

ODPOJENY

26:00 dobehne k t spawnu sejme afk a porad strili za nej "nahodou" potom si muzete vsimnout jak utika furien... hned na to nenapadne hazi navadeci granat na zed, kde je prilepeny furien, pomerne dlouho sd na to pripravuje, nahodu?

31:00 nahoda? Ne! Furirn nejde jasne videt, palfy sestreli jednoho ve vzduchu pobehne dal pritom nestrili zamiri na misto sunda ho a jde pryc, zadna znamka "derovani", opakuji furiena nemohl videt, trochu to klame rychlost, kdy se pak odmaskuje, ale doporucuji pouzit sloemotion, ktery mate k dispozici u viewdemo xxx

dust4
7:32
Nahoda? Furien nesekl jenpalfy v to doufal a tak tam potkm zacal strilet
15:50....
25:30 mluvi za vse

Ještě bych se k tomu rád vyjádřil, situací jsem vybral pár, protože to šlo velmi těžko, dema z HLTV se mi bugují, občas tam prostě zmizí celé jedno kolo, když to přehrávám znovu, tak tam najednou to kolo je a chybí jiné, nezobrazuje mi občas hráče, navíc se palfy reconnectuje vždy, když ho zabijí ze začátku kola a to mi v tom taky dělalo paseku, pak ho to z ničeho nic odpojovalo, když někam bežel za ct (podle mě má tedy i script ono když se něco spamuje do konzole ze scriptu, tak to člověka kickne ze serveru, a pak se nemůže nějakou dobu ani napojit na určitý server, to by u jeho prodlevy odpovídalo).
Dál bych chtěl říct, že jsem ani nevybíral situace za T, i když se mi toho taky dost zdálo, pač vždycky ví, kde to ct je, třeba když kempí někde za krabicí klidně i nan i v rohu, kam normálně nejde vidět, tak tam po něm zákrutou skočí, ale když letí po stejném míste a není tam tak prostě poletí dál, ale nechtěl jsem tu číst věty typu "náhoda". Proto jsme taky připravený najít spoustu těchto "náhodiček" na dalších demech, pokud to nebude stačit.
Ještě k tomu napíšu, že pokud chcete tvrdit, že tyto situace, co jsem vybral jsou ty vaše náhody, děrování apod., tak to prosím rovnou nedělejte nebo vám urvu hlavy z krků :D :arrow: dejte si tu práci jako já a pusťe si každé jeho kolo na těchto 2 demách za CT. Není to náhoda, takhle jako vybraná situace to tak vypadá, ovšem když se podíváte na ty další kola, co jsem nevybral, tak tam nikdy nezkouší náhodou někam střílet, nikdy celou dobu nemíří na jedno místo než vyběhne furien, nikdy nehází na "náhodu" naváděcí freez granát a prostě nic nenasvědčuje tomu, že to, co vidíte na situacích jsou náhody. Díky za pochopení. Svých pohledů na tohle bych mohl napsat ještě tisíc, no nejsem součástí admin týmu ani chh týmu jako dřív, kdy jsem téměř měsíc s noblemarem honil jednoho cheaterana furienu podobného palfymu, když nad tím přemýšlím možná je to ten jeden a stejný člověk :)))) No uvidíte, že pokud ne po tomto nedostane ban, tak ho stejně v blízké době dostane a nebo se takový náhody už stávat nebudou...
Díky za pozornost, F3N0M3N.
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod F3N0M3N » 05 črc 2017, 00:05 VIP

Dobrý večer, aby to zde nestálo, teď před spaním jsem si proletěl první 2 dema, na kterých jsem Palfyho našel (proto ty názvy), staghovla jsme namátkou mapy2006, protože vím, že na nic hjsem ho registroval.
Neříkám, že na základě těchto důkazů už musí být zabanován, ale teoreticky by už mohl, každopádně pokud ot nebude stačit, budu pokračovat, protože hráč čistý není, jen se docela snaží a nebude to asi úplnej blbec, i když cheatuje, takže stejně je...

http://leteckaposta.cz/315878214

Takže nějaké vyčasování, omlouvám se za zpracování, ale psal jsem si to do mobilu při sledování dem, a pak jsem to je nzkopíroval...
dust1
5:40 miri na furiena u plotu celou dobu na nej ceka a poto mboom
7:00 nabeh na A plant strili furt kolem jednoho mista a nic nic a stejne cely zasobnik az ho nahodou zasahne, ale ze tam vynechal tak 70% prostoru, jak by to clovek udel to nic v zaveru kola muzete jeste videt sledovani furiena pres bednu ale muzeme polemizovat o nahode

ODPOJENY

26:00 dobehne k t spawnu sejme afk a porad strili za nej "nahodou" potom si muzete vsimnout jak utika furien... hned na to nenapadne hazi navadeci granat na zed, kde je prilepeny furien, pomerne dlouho sd na to pripravuje, nahodu?

31:00 nahoda? Ne! Furirn nejde jasne videt, palfy sestreli jednoho ve vzduchu pobehne dal pritom nestrili zamiri na misto sunda ho a jde pryc, zadna znamka "derovani", opakuji furiena nemohl videt, trochu to klame rychlost, kdy se pak odmaskuje, ale doporucuji pouzit sloemotion, ktery mate k dispozici u viewdemo xxx

dust4
7:32
Nahoda? Furien nesekl jenpalfy v to doufal a tak tam potkm zacal strilet
15:50....
25:30 mluvi za vse

Ještě bych se k tomu rád vyjádřil, situací jsem vybral pár, protože to šlo velmi těžko, dema z HLTV se mi bugují, občas tam prostě zmizí celé jedno kolo, když to přehrávám znovu, tak tam najednou to kolo je a chybí jiné, nezobrazuje mi občas hráče, navíc se palfy reconnectuje vždy, když ho zabijí ze začátku kola a to mi v tom taky dělalo paseku, pak ho to z ničeho nic odpojovalo, když někam bežel za ct (podle mě má tedy i script ono když se něco spamuje do konzole ze scriptu, tak to člověka kickne ze serveru, a pak se nemůže nějakou dobu ani napojit na určitý server, to by u jeho prodlevy odpovídalo).
Dál bych chtěl říct, že jsem ani nevybíral situace za T, i když se mi toho taky dost zdálo, pač vždycky ví, kde to ct je, třeba když kempí někde za krabicí klidně i nan i v rohu, kam normálně nejde vidět, tak tam po něm zákrutou skočí, ale když letí po stejném míste a není tam tak prostě poletí dál, ale nechtěl jsem tu číst věty typu "náhoda". Proto jsme taky připravený najít spoustu těchto "náhodiček" na dalších demech, pokud to nebude stačit.
Ještě k tomu napíšu, že pokud chcete tvrdit, že tyto situace, co jsem vybral jsou ty vaše náhody, děrování apod., tak to prosím rovnou nedělejte nebo vám urvu hlavy z krků :D :arrow: dejte si tu práci jako já a pusťe si každé jeho kolo na těchto 2 demách za CT. Není to náhoda, takhle jako vybraná situace to tak vypadá, ovšem když se podíváte na ty další kola, co jsem nevybral, tak tam nikdy nezkouší náhodou někam střílet, nikdy celou dobu nemíří na jedno místo než vyběhne furien, nikdy nehází na "náhodu" naváděcí freez granát a prostě nic nenasvědčuje tomu, že to, co vidíte na situacích jsou náhody. Díky za pochopení. Svých pohledů na tohle bych mohl napsat ještě tisíc, no nejsem součástí admin týmu ani chh týmu jako dřív, kdy jsem téměř měsíc s noblemarem honil jednoho cheaterana furienu podobného palfymu, když nad tím přemýšlím možná je to ten jeden a stejný člověk :)))) No uvidíte, že pokud ne po tomto nedostane ban, tak ho stejně v blízké době dostane a nebo se takový náhody už stávat nebudou...
Díky za pozornost, F3N0M3N.
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod NecroFun » 05 črc 2017, 19:10

Takový doplňek ohledně RC pro Fenomena, když tě někdo vypne a ty se napojíš do 1:51, tak si o5 živý v random teamu. To jen aby jsi si nemyslel, že ho "scripty" hážou ven ze hry. Je to dělané naschvál, vesměs to tak dělá dost lidí, když dostane tak brzo a chcou pořád hrát.
NecroFun
Drbna
Drbna

Příspěvekod F3N0M3N » 05 črc 2017, 20:41 VIP

NecroFun píše:Takový doplňek ohledně RC pro Fenomena, když tě někdo vypne a ty se napojíš do 1:51, tak si o5 živý v random teamu. To jen aby jsi si nemyslel, že ho "scripty" hážou ven ze hry. Je to dělané naschvál, vesměs to tak dělá dost lidí, když dostane tak brzo a chcou pořád hrát.

O tomhle nemluvím, mluvím zvlášť o reconnectu, který ho napojí ihned, ovšem taky h oto občas vyhodí a napojí se třeba p o3 minutách....
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod Palfy12 » 05 črc 2017, 22:14

F3N0M3N píše:
NecroFun píše:Takový doplňek ohledně RC pro Fenomena, když tě někdo vypne a ty se napojíš do 1:51, tak si o5 živý v random teamu. To jen aby jsi si nemyslel, že ho "scripty" hážou ven ze hry. Je to dělané naschvál, vesměs to tak dělá dost lidí, když dostane tak brzo a chcou pořád hrát.

O tomhle nemluvím, mluvím zvlášť o reconnectu, který ho napojí ihned, ovšem taky h oto občas vyhodí a napojí se třeba p o3 minutách....

to čo tu meleš ? :D :D :D :D lol pošli mne ten tvoj matroš dik asi je dost strong :D xD po 3 minutach okej pekne xD
Palfy12
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod NZNk1 » 11 črc 2017, 11:03 VIP

Ahojte, na demu jednoznačne WH.

BAN--> http://www.gamesites.cz/amxban/warcraft ... hp?bid=251

Dakujeme za nahlásenie, hlavne tebe Fenomen. ;)
https://www.youtube.com/watch?v=crlt33_zzxw
NZNk1
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod iDeviLeKKK » 11 črc 2017, 16:51 VIP

Enjoy palfy, konečně si se ho dočkal. ;)
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
iDeviLeKKK
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod KentossBOREC » 11 črc 2017, 16:53

iDeviLeKKK píše:Enjoy palfy, konečně si se ho dočkal. ;)

Ešte perma bl a vyvabene :)
KentossBOREC
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod SpajkKkkk » 12 črc 2017, 11:22

Slyšel jsem hoši, že má zas unban;).
SpajkKkkk
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Furien Servery