• Stránka 1 z 1
[Z] Nitro(MooX)/ JailBreak
Nick na serveru: Nitro
SID: STEAM_0:1:65639906
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 17 rokov
Mé HlStats: Mám problém s načitanim dát z HLStats databázy môjho profilu , ospravedlňujem sa.
Bany , som ešte dostal niekedy začiatkom hrateľnosti na cs 1.6 GS serverov približne v roku 2013, dovody si už nepamätám.
Něco o mně: Nick v hre mam Nitro, mam 17 rokov pochádzam zo SVK.Zaujímam sa o webové stránky a vyvíjam rôzne csgo gambling stránky už od roku 2014. Chodím na gymnázium a popri tom sa venujem IT
Proč právě já: Hrajem csgo už dlhu dobu,taktiež komunitne servery a chcel by som zveľadovať komunitu GS a prispieť pomocou pre hráčov hrajúcich JB.
Zkušenosti s CS:GO: Mám nahraných 2100 hodín, najvyšší rank LE.
ĎAKUJEM.
SID: STEAM_0:1:65639906
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 17 rokov
Mé HlStats: Mám problém s načitanim dát z HLStats databázy môjho profilu , ospravedlňujem sa.
Bany , som ešte dostal niekedy začiatkom hrateľnosti na cs 1.6 GS serverov približne v roku 2013, dovody si už nepamätám.
Něco o mně: Nick v hre mam Nitro, mam 17 rokov pochádzam zo SVK.Zaujímam sa o webové stránky a vyvíjam rôzne csgo gambling stránky už od roku 2014. Chodím na gymnázium a popri tom sa venujem IT
Proč právě já: Hrajem csgo už dlhu dobu,taktiež komunitne servery a chcel by som zveľadovať komunitu GS a prispieť pomocou pre hráčov hrajúcich JB.
Zkušenosti s CS:GO: Mám nahraných 2100 hodín, najvyšší rank LE.
ĎAKUJEM.
-
MooX - Kolemjdoucí
[Z] Nitro(MooX)/ JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nitro(MooX)/ JailBreak
Ahoj,
spln základní podmínky a pak uvidíme
Zamitnuto
spln základní podmínky a pak uvidíme