• Stránka 1 z 1
CS 1.6 Standalone
nevíte někdo jestli na tomhle klientovi jdou nějak rozjed scripty? na všech ostatních mi dou jenom na tomhle ne.. předem děkuji
-
Popik1 - Kolemjdoucí
CS 1.6 Standalone
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CS 1.6 Standalone
Chvilku jsem přemýšlel nad tím, co to je rozjed script...
Jdou skripty, stejně tak jako všude. Jen nesmíš používat special, což jen hádám, nebot nevim co je to za verzi "standalone".

Jdou skripty, stejně tak jako všude. Jen nesmíš používat special, což jen hádám, nebot nevim co je to za verzi "standalone".

-
kuk - Mistr
special nepoužívám ale alias mi nejde..
-
Popik1 - Kolemjdoucí
Dokonce ani na tom CS z GS mi nejde to alias..
-
Popik1 - Kolemjdoucí
a co dělá special ?
na to jsem nepřišel protože jsem doteď hrál na NS standalone - je povolený BHOP skript třeba na steamu? a takové? chci jen zkusit pár skriptů co mi doteď nešly 

-
samueltos - Kolemjdoucí
samueltos píše:a co dělá special ?na to jsem nepřišel protože jsem doteď hrál na NS standalone - je povolený BHOP skript třeba na steamu? a takové? chci jen zkusit pár skriptů co mi doteď nešly
bhop script je zakazany na vsetkych GS serveroch pokial viem
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
R4gn4r0K píše:samueltos píše:a co dělá special ?na to jsem nepřišel protože jsem doteď hrál na NS standalone - je povolený BHOP skript třeba na steamu? a takové? chci jen zkusit pár skriptů co mi doteď nešly
bhop script je zakazany na vsetkych GS serveroch pokial viem
Nebavím se du o GS, chci vědět jen tohle.
čo robí special?
-
samueltos - Kolemjdoucí
Snad to nebude znít moc šalamouncky, ale já bych to popsal takto: přidáním specialu do skriptu umožníš to, aby běžela nějaká smyčka(opakování) a při tom stále bez omezení hrát, bez specialu má skript přednost.

-
kuk - Mistr
• Stránka 1 z 1