Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

JB / Nocky / ITKnedlik

Příspěvekod Nocky » 06 črc 2017, 18:41

https://www.gamesites.cz/amxban/jailbreak/ban_list.php?bid=396
Nickname Nocky
Herni ID STEAM_0:0:112409431
SteamCommunity ID 76561198185084590
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pripojeni k CT
Důvod Opakovane kazenie hry
Zabanován dne 06.07.2017 - 09:38:00
Délka banu 1 Týden (10080 Minut)
Vyprší dne 13.07.2017 - 09:38:00 (6 Dny 14 Hodin 1 Minuta zbývá)
Zabanovaný od ITKnedlik
SteamID Admina skryté
Zabanovaný na Webové stránky

Čaute, chtěl bych se zeptat admina Knedlika za co tento ban ?
Ano vím jedná se o tohle nahlášení: https://www.gamesites.cz/forum/ct-si-hrajou-delaji-hluk-fk-t162766.html

Ale jak koukám na demo nic špatného jsem neudělal ? Ve voicu jsem hluk nedělal.. Ano FK v té kleci jak jsem nechtěně spustil kyselinu a oni spadli do kyseliny a zabilo je to tak to ano jsem udělal, ale můžu za demenci CT? Když jsem nechtěně zmáčkl jiné tlačítko než které jsem chtěl ? (Dal jsem další kolo všem VD, protože, aby zůstal jeden hráč bez VD a hned bych jim ho zrušil mi nepřijde moc vhodné tak jsem ho dal všem).. Dále hraju si ? A kde prosím ? to jak je na demu že jsou u toho boxovacího ringu tam si já nehraju byl jsem v tu chvíli ve zbrojnici a hlídal to jde i na demu slyšet, že jsem jednoho zabil když mě napadl..

Děkuji.
Nocky
Profesionál
Profesionál

JB / Nocky / ITKnedlik

od Rumcajz » 06 črc 2017, 18:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB / Nocky / ITKnedlik

Příspěvekod Habs » 06 črc 2017, 19:01 VIP

Admin Knedlik ta banoval na môj pokyn.

1. Dal si MFK, či si kyselinu spustil nechcene, o tom by sme sa mohli baviť ďalej, no "SORRYYYY" mi pre daný moment z tvojej strany neprišiel ako adekvátna forma lútosti / ospravedlnenia.

2. Ďalšie kolo si udelil všetkým hráčom vd, čím si hrubo porušil základne pravidlo jailbreaku. Znovu omylom ?

3. Neskôr si sa svoj skutok snažil zamaskovať a zhodiť na ostatné CT, ktoré, ako si uviedol nevedia stlačať tlačitka a náramne si sa na tom bavil.

Ako bývaly admin a súčasny žiadateľ o práva by si mal vedieť ako sa správať aj bez prítomnosti admina. Na JB bolo s tebou viac problémov aj pred resetom banlistu.

Máš možnosť sa za svoje skutky ospravedlniť a slúbiť, že sa nič podobné opakovať nebude. V tomto prípade som ochotný ban ti skrátiť.
Habs
Spamer
Spamer

Příspěvekod Nocky » 06 črc 2017, 20:38

1. Ano dobře to vím, mohl jsem se omluvit líp.
2. Ano protože jsem v dané situaci nevěděl co mam dělat, a když měli 3 hráči ze 4 VD, tak by se jim hned ukončilo a mě to přišlo nevhodné, ale dobře vím pro příště.

A ano vím, udělal jsem chybu za kterou se omlouvám. Měl jsem si víc dávat bacha na CT a pořádně koukat, a do příště slibuju, že se budu dávat bacha.
Nocky
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Habs » 06 črc 2017, 22:43 VIP

Tvarim sa, ze ti verim. Ban skrateny, dufam ze sa to opakovat nebude, v tvojom vlastnom zaujme.
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Unban Žádost