• Stránka 1 z 1
Spawe / JailBreak
1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné ->
Proste som si simonoval, očividne som daľ ťažké príkazy ktoré asi zle pochopil no a Ďalšie kolo som mu to mal vysvetliť, tak som aj spravil a a nakoniec som dostal ban.
2. Důkazy - screenshot / demo
http://imgur.com/a/VaB9G
Ak to bol Free Ban prosím o UNban + demo od admina. Pokiaľ nebol ospravedlňujem sa
Proste som si simonoval, očividne som daľ ťažké príkazy ktoré asi zle pochopil no a Ďalšie kolo som mu to mal vysvetliť, tak som aj spravil a a nakoniec som dostal ban.
2. Důkazy - screenshot / demo
http://imgur.com/a/VaB9G
Ak to bol Free Ban prosím o UNban + demo od admina. Pokiaľ nebol ospravedlňujem sa

GTA:SA-MP Administrátor [REDNECK] - 05.12.2018 - až do zrušenie serveru
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
-
GSTeeZee - Sponzor
Spawe / JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Spawe / JailBreak
Dodej důkaz a popis situace, jinak bude stížnost zamítnuta.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
No ako dôkaz nemám no, len výpis z konzole lebo som bol simon a môj hlas tam počuť nie je no.
A ten popis ->
Začal som hru na simona, potom som ju ukončil. Potom som si spravil vlastnú "atrakciu" teda hru ktorá sa volala Simon. Začala sa hrať na slovo štart a spočívala v tom, že keď poviem "Simon hovorí" a nejaký príkaz, tak ten príkaz budú musieť spraviť. Potom som povedal zas, že zahráme sa na Simona simon hovorí všetko platí, Simon hovorí štart. Simon ukončuje simona všetko platí.
Aha, tak sa ospravedlnujem. Zabudol som povedať Simon hovorí všetko platí. Takže som dal FK.
Ale aj tak admin začal riešiť inú vec ako to moje slovo. Ale aj tak to je asi už jedno. Ospravedlnujem sa.
Ešte by som chcel vyjadrenie od admina. Som pripravený znášať následky.
A ten popis ->
Začal som hru na simona, potom som ju ukončil. Potom som si spravil vlastnú "atrakciu" teda hru ktorá sa volala Simon. Začala sa hrať na slovo štart a spočívala v tom, že keď poviem "Simon hovorí" a nejaký príkaz, tak ten príkaz budú musieť spraviť. Potom som povedal zas, že zahráme sa na Simona simon hovorí všetko platí, Simon hovorí štart. Simon ukončuje simona všetko platí.
Aha, tak sa ospravedlnujem. Zabudol som povedať Simon hovorí všetko platí. Takže som dal FK.
Ale aj tak admin začal riešiť inú vec ako to moje slovo. Ale aj tak to je asi už jedno. Ospravedlnujem sa.
Ešte by som chcel vyjadrenie od admina. Som pripravený znášať následky.
GTA:SA-MP Administrátor [REDNECK] - 05.12.2018 - až do zrušenie serveru
-
GSTeeZee - Sponzor
Nemůžeš si vymyslet vlastní hru na Simona. Pokud chceš hrát na Simona, musíš podle pravidel.
Stížnost se zamítá.
Stížnost se zamítá.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1