Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[P] THRU / JailBreak

Příspěvekod truee » 20 čer 2017, 22:04

Obrázek
Nick na serveru: ── THRU (RRR)
SID: STEAM_0:1:23086350
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 23
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=1288

Bany, které jsem dostal: Jednou jsem bohužel dostal ban za hádání se s hráčem který si vyžádal MIK (skrytým adminem) o to že nemá dostat VD pokud ho zabily dveře v cele, všechno nakonec bylo vyjasněno a já si dal příště pozor. O jiném banu nevím, když jsem udělal dříve při začátcích nějaké chyby tak mě admin upozornil a já si dal příště na tuto chybu pozor.

Něco o mně: Jmenuji se Martin, jsem z Brna. Kdysi dávno jsem hrál CS 1.6 (od 10 let) a cca před 1.5 rokama jsem začal hrát CS:GO. Rád bych podpořil kvalitu celého portálu a hlavně JB serverů a rád bych byl členem v admin týmu a dohlížet na správný chod hry. Ná spravnou hru již dohlížím teď, často se zastávám hráčů kteří dostali FK popřípadě když jsem CT tak celou hru pořádně sleduju a pokud vidím že simon porušuje pravidla tak bráním všechny T a řeším to se simonem.
Bohužel né vždy je dobrá domluva a jelikož po ruce není žádný admin tak se hraje dál jakoby se nic nestalo. Bohužel často jsem
svědkem úmyslného MFK tak že nějaký náhodný hráč bez mikrofonu příjde v noci na server a zabijí každého koho potká (někdo tvrdí, že tito hráčí chodí z jiných JB serverů, těžko říct ale jsou většinou na TeamSpeaku což lze slyšet v pozadí a hrozně se tím baví). Hraji často ve večerních hodinách protože mám noční práci při které můžu hrát CS. Kolem 11-12 hodiny v noci je na serveru klidně i 15 hráčů ale většinou jsem v tuto dobu nepotkal žádného admina, možná jen vyjímečně.
Problémy vždy řeším s klidnou hlavou, nadávky na moji osobu mě neurazí. Na serveru mě zná a zdraví hodně hráčů, často se setkávám s tím že mi hráči píšou ať jdu do CT když je třeba CT nudné nebo problémové.
Na serveru mě zná i pár adminů: Angel, Bonfi, Viktor a možná ještě pár dalších.
Mám zkušenosti s adminováním, v minulosti jsem byl majitelem herního portálu ve hře CS 1.6.
Poslední dobou trávím na serveru dost času, většinou 3 hodiny denně.

Proč právě já: Mám znalost pravidel, zkušenosti s adminováním. Jsem přátelský a rád poradím nezkušeným hráčům. Jsem společenský a komunikativní. Rád spolupracuji s ostatními v týmu.

Zkušenosti s CS:GO: Ve hře mám nahráno lehce přes 1 000 hodin, jsem aktuálně rank MGE, před 2 měsíci LE. Velmi mě baví bhop a climb, baví mě ovládání a chování CS:GO Source enginu.

Případné poznámky: Snažím se vycházet s adminy, rád dělám zábavné kola.

To by bylo asi tak vše. Doufám že jsem neunavil toho kdo to čte. :D

S pozdravem a přáním hezkého dne,
Thru ;)
tY vybórně!
truee
Amatér
Amatér

[P] THRU / JailBreak

od Rumcajz » 20 čer 2017, 22:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz