• Stránka 1 z 1

[vyřešeno] Slabý PC?
Ahoj,tak sem tady zas.. 

Dneska sem si řekl,že se můj problém pokusím vyřešit.
No v pc mam tyhle komponenty-http://leteckaposta.cz/724647068 a při hrání JB mam cca 20-40 fps..Dřiv sem měl pc s 2GB ram a 512MB grafárnou a měl sem 60-70 FPS..A ted?Takhle málo FPS..Nedá se pomalu ani hrát..Když chytím mapu Crime tak to se načapu už vůbec..Mam tam tak 10fps..No koukal sem na net a tam byl článek s nějakými příkazy do konzole dal sem je tam a nic se nezměnilo..Zkoušel sem aj rozlišení obrazovky,a taky nic..Kdyby někdo věděl jak tenhle problém s FPS vyřešit,tak bych se nezlobil kdyby se s tím se mnou podělil.. :/
 :/
Zatím ahoj

Dneska sem si řekl,že se můj problém pokusím vyřešit.
No v pc mam tyhle komponenty-http://leteckaposta.cz/724647068 a při hrání JB mam cca 20-40 fps..Dřiv sem měl pc s 2GB ram a 512MB grafárnou a měl sem 60-70 FPS..A ted?Takhle málo FPS..Nedá se pomalu ani hrát..Když chytím mapu Crime tak to se načapu už vůbec..Mam tam tak 10fps..No koukal sem na net a tam byl článek s nějakými příkazy do konzole dal sem je tam a nic se nezměnilo..Zkoušel sem aj rozlišení obrazovky,a taky nic..Kdyby někdo věděl jak tenhle problém s FPS vyřešit,tak bych se nezlobil kdyby se s tím se mnou podělil..
 :/
 :/Zatím ahoj

Ten Vlk z JB 5
- 

Levition
- Pokročilý 
[vyřešeno] Slabý PC?

A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

- 

Rumcajz
- Patriot 
Re: Slabý PC?
Nazdar, si steam alebo non-steam hráč?? Môžem ti poslať moje cfg možno ti to nahodi fps hore  ak ny mal zaujem píš pm mne na webe
 ak ny mal zaujem píš pm mne na webe  alebo rovno sem do topicu napíš a ja pošlem do pmky
 alebo rovno sem do topicu napíš a ja pošlem do pmky 
			 ak ny mal zaujem píš pm mne na webe
 ak ny mal zaujem píš pm mne na webe  alebo rovno sem do topicu napíš a ja pošlem do pmky
 alebo rovno sem do topicu napíš a ja pošlem do pmky 
Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
- 

LuckONE
- Mistr Yoda 
Na jb má každý míň fps, včetně mě. Je to způsobeno už jen samotnými mapami, které jsou velmi otevřené a plné atrakcí, takže na nich není moc možností pro optimalizaci. Když se k tomu přidá hodně lidí na malé ploše, dostaneš to co máš.
Schválně si nějakou (kromě greytown - ta je v pohodě) zahraj offline a uvidíš sám.
			Schválně si nějakou (kromě greytown - ta je v pohodě) zahraj offline a uvidíš sám.

- 

useless
- CS 1.6 Support kapitán 
Chalanový som pomohol tým mojim cfgčkom  takže môžete pokladať za vyriešené
 takže môžete pokladať za vyriešené  Rád som pomohol
 Rád som pomohol  

- LuckONE
			 takže môžete pokladať za vyriešené
 takže môžete pokladať za vyriešené  Rád som pomohol
 Rád som pomohol  
 - LuckONE