• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] MauZ
Zdravím
Dostal jsem neoprávněný move od hráče jménem MauZ. Tento admin se připojil na server kde chvíli hrál jako CT.Move si odůvodnil tím,že mu nepřijdu jako vhodný člověk u CT. On mi zase nepřijde jako vhodný admin aby si muvoval lidi podle toho jak mu přijdou na oko. Admin má být především nejednostraný a nemá tahat svoje předsudky na server ,nebo zmeužívat práva pro jeho prospěch.
Zde mám screen z toho incidentu : http://leteckaposta.cz/821933726
Díky,RakuN.
Dostal jsem neoprávněný move od hráče jménem MauZ. Tento admin se připojil na server kde chvíli hrál jako CT.Move si odůvodnil tím,že mu nepřijdu jako vhodný člověk u CT. On mi zase nepřijde jako vhodný admin aby si muvoval lidi podle toho jak mu přijdou na oko. Admin má být především nejednostraný a nemá tahat svoje předsudky na server ,nebo zmeužívat práva pro jeho prospěch.
Zde mám screen z toho incidentu : http://leteckaposta.cz/821933726
Díky,RakuN.
Vedení Gamesites.cz
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
CS:GO Hlavní Admin
CS:GO Server admin
CS:GO admin
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
-
RakuN - Amatér
[Zamítnuto] MauZ
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: MauZ
Už jsem se bál, že jsi mi na serveru vyhrožoval zbytečně. Sice ten důkaz není moc dostatečný, jelikož je tam vidět jen že jsem něco napsal, ale dobře, i tak se sem vyjádřím.
Dva hráči mě volali na sever, že jakýsi NukaR (neboli ty) kazí hru a dává MFK. Není to poprvé a určitě ani naposledy co mě někdo volal na server kvuli tobě.
Chováš se arogantně, skáčeš simonovi do řeči... Přímo přede mnou jsi zabil hráče, co údajně zatavil, i když jsem viděl, že ne. CT mi překáželo ve výhledu, takže jsem si nebyl jistý, ale jiné CT tvrdilo, že se nezastavil... dobře, nebudu to řešit banem, jelikož jsem si nebyl 100% jistý zda se zastavil nebo ne, ale i tak jsem měl mnoho důvodů na to ti dát moove.
Ostatní admini s tebou mají problémy a opravdu nejsem jediný, navíc se mnou na serveru byl vysoce postavený Awee, který kdyby si myslel, že zneužívám práva, tak určitě něco udělá.
PS: Pokud adminovi přijde, že nějáký hráč není vhodný na to být CT, může ho klidně moovnout.
Dva hráči mě volali na sever, že jakýsi NukaR (neboli ty) kazí hru a dává MFK. Není to poprvé a určitě ani naposledy co mě někdo volal na server kvuli tobě.
Chováš se arogantně, skáčeš simonovi do řeči... Přímo přede mnou jsi zabil hráče, co údajně zatavil, i když jsem viděl, že ne. CT mi překáželo ve výhledu, takže jsem si nebyl jistý, ale jiné CT tvrdilo, že se nezastavil... dobře, nebudu to řešit banem, jelikož jsem si nebyl 100% jistý zda se zastavil nebo ne, ale i tak jsem měl mnoho důvodů na to ti dát moove.
Ostatní admini s tebou mají problémy a opravdu nejsem jediný, navíc se mnou na serveru byl vysoce postavený Awee, který kdyby si myslel, že zneužívám práva, tak určitě něco udělá.

PS: Pokud adminovi přijde, že nějáký hráč není vhodný na to být CT, může ho klidně moovnout.

steamcommunity.com/id/PoPMaNCZ
-
PoPMaNCZ - Pokročilý
Admin má právo hráče přehodit jen proto, že dle něj není schopný být u CT nebo Simonovat.
Na serveru jsem byl a ani mě se nezdálo že by hráč výrazně zastavil a to věř, že zabíjím jen za to že si uprdne..
Zamítá se.
Na serveru jsem byl a ani mě se nezdálo že by hráč výrazně zastavil a to věř, že zabíjím jen za to že si uprdne..
Zamítá se.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Zdravím MauZ
Takže takhle
To tvoje vyjádření chováš se arogantně , můžeš mi říct jak nebo co jsem řekl arogantně ? Já jsem tam skoro nepromluvil
Další věc skáču simonovi do řečí ? Na to ti řeknu jen tohle: Naprosto slušně jsme ho požádal jesli muže chvilku počkat ,že je tam hráč co má špatnej mik aby se to vyřešilo. Neřešil jsme nic zbytečnýho a rozhodně to nebylo nic ,čím bych kazil hru. To ohledně kilu co jsem dal : Ten hráč se tam regulerne zastavil a pak pokračoval dál. Nezabil jsme ho hned z důvodu abych nestřelil špatného hráče protože tam překážel v mém výhledu.Ty jsi admin a nespolíhej se na nihoho jinýho než na sebe když něco řešíš,pak totiž vznikají komplikace tehohle typu. Ten tvuj vysoce postavený Awe mi je docela ukradený
Co já vím co spolu máte a jak se kamárádíte nebo ne
zrovna ten hráč tam myslím zakříčel že jsme dal FK a to přitom byl otočený zády a byl někde na fotbale. Jen abych dostal ban či move. Oto Vám totiž celou tu dobu jde. ikdyž hraju normálně klasicky si někdo stěžuje že dávám FK nebo MFK.
RakuN
Takže takhle

RakuN
Vedení Gamesites.cz
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda