Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

Zadost o prava/ BB1 / Jeff (TOP PLAYER)

Příspěvekod JeffCzechGS » 08 črc 2017, 19:33 VIP

Zdravim, zadam o prava tady, protoze jsem tu vzdy byl nejlepsi a vim jak to chodi, na serveru umim udelat poradek a melo by se hrat plynule, coz ja umim

Pusobil jsem tu jako admin a jak vite tak na CSGO BB jsem byl furt, takze zadne porusovani pravidel tam ani nebylo, taky bylo prazdne PP ze :D

Nick v hre : Jeff

Nick na fóre : JeffCzechGS

Profil na fóre : jeffczechgs-u40793.html

Vek : 16 (par mesicu a uz bude 17)

Steam nick : Jeff pvpro.***

Steam ID : STEAM_0:0:1509411

Hlstats : Dodam zitra, ted uz neni cas

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Uz zadne, dlouho jsem tu nebyl :) Pred odchodem tu nejake ty permy budou od Garlina protoze jsem vybanoval server, ale s Garlinem se to uz urovnalo a odbanoval me

Niečo o sebe : Cus, jmenuju se Martin, jsem z mesta jmenem Koprivnice, nechodim vubec ven a hraju jen na kompu, nehraju zatim zadny sport, ale treba jednou budu mit invite do Extatusu

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Nebavi me, kdyz mi furt nekdo leze do kempy a nebo mi nekde stavi, nebudu tu psat blbosti ze bych je uklidnil, to je jasne :) Ale chtel bych server mit pod kontrolou

EVIP : Mam, asi 15

Proc zadam na BB : Protoze rozumim tomu modu, vim co a jak a vzdy jsem tam byl top,

POKUD NEKDO RESI AKTIVITU, TAK KAZDY VI, ZE ZA DEN KLIDNE MUZU MIT I 101% :) MUZU TU BYT OD RANA DO VECERA EZ

PS : Nevim proc se mi smazali statistiky :)
[Prispevky] 700 - 21.06.2016
ex CS:GO Admin,
ex CS1.6 Admin,
JeffCzechGS
Profesionál
Profesionál

Zadost o prava/ BB1 / Jeff (TOP PLAYER)

od Rumcajz » 08 črc 2017, 19:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zadost o prava/ BB1 / Jeff (TOP PLAYER)

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 08 črc 2017, 20:05

Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů