• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Jailbreak2 / jason / Tafi
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: jason
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #2
[=] Doba trvani trestu: 1440 minut
[=] Duvod trestu: Zakaz k CT [Neschopnost Simona/
[=] Zabanovany nickname: Tafi
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1767260539
[=] Zabanovana IP: 93.89.107.39
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
================================
Nemám vůbec ponětí za co jsem ban dostal a milerád bych viděl demo..
VIP hráč jsem, ale ne extra VIP..
[=] Dostal jsi trest od admina: jason
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #2
[=] Doba trvani trestu: 1440 minut
[=] Duvod trestu: Zakaz k CT [Neschopnost Simona/
[=] Zabanovany nickname: Tafi
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1767260539
[=] Zabanovana IP: 93.89.107.39
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
================================
Nemám vůbec ponětí za co jsem ban dostal a milerád bych viděl demo..
VIP hráč jsem, ale ne extra VIP..
- Tafi
- Mistr
[Vyřešeno] Jailbreak2 / jason / Tafi
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak2 / jason / Tafi
Tafi píše:Nemám vůbec ponětí
Nene, ty jsi svatoušek, ty nic.
Příkazy Simona:
"Po otevření cel půjdete do boxu na zadní stěnu a tam pustíte klávesnici a myš." Dal zákazy a když byli T na zadní stěně řekl ať doplňujou blíže ke středu.
"Zahrajeme si na Simona, Simon říká skočte." Dva T skočili a ostatní co neskočili dostali kill. Dále Simon řekl ať jdou ve walku za ním a tys společně s dalším svatouškem zabil hráče co opustil stěnu, i když to neměl zakázáno.
Další kolo si dva hráči vyžádali mik. Jeden se ptal proč dostal kill a tys mu řekl, že se na zadní stěně hýbal, což byla pravda a já to viděl + ještě šel nepřímou cestou. Po chvíli co se tvůj kamarád hádal, že se nehýbal, tak si mu řekl že mu dáš VD. Já se tě ptal proč, ale záměrně si mě ignoroval. Druhé T, další kamarád začal žvatlat, že Simon nedopověděl "Simon říká všechno platí", ikdyž to vůbec nemusel říkat, a že nemusel skočit a dostal FK. Po chvíli ses rozhodl, že mu také nahlásíš VD.
Simon šel na atrakce. Poslal T na střely před dráhy a dino begripl. Dal mu nevýhodu, že ho poslal o střelu více dozadu. On ale příkaz nesplnil, proto jsem ho zabil a vy jste mě začali hned soudit, že jsem mu dal FK a že mu nahlásíte VD. Já vám vysvětlil, že nešel na střelu a v zápětí jste se rozhodli mi dát vote.
Byl jsem tam v utajení, protože vy "kamarádi" si rádi, když tam admin není, nadržujete a mě co zná pravidla a chtěl vám to vysvětlit votnete. Máš ban za FK, free VDs, nadržování a bezdůvodné vote. Máš dostatek času se do příště porozmýšlet jak se na serveru budete k ostatním chovat.
-
Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter
Prvnímu vězni, který si vyžádal MIK, jsem slíbil VD, jelikož jsem mu dal FK a uvědomil sem si to. Druhého hráče, jenž si vyžádal MIK, zabil někdo jiný, ale já to viděl, tak sem mu nahlásil VD. Promin, ale nejsem robot abych neustále četl chat. Potom by nezbyl prostor na hru. Pokud jsi s něčím nesouhlasil, měl jsi mi to jako ADMIN říct do VOICE CHATU.. To jak Dino begripnul jsem neviděl, ale SIMON byl zásadně proti tomu killu. Ty jsi na mě působil jako nějaký trouba, co nemá ani mikrofon a dává samé killy aniž by to zdůvodnil ( tím myslím tu tvojí kamufláž, aby nikdo nevěděl, že jsi admin ). Nemohl jsem ani za mák vědět, že jsi admin. Takovým hráčům se většinou vote dává ne ? Těm co zabíjí ostatní.. nemluví..
Zdá se mi to trochu hodně 24 hodin a mrzí mě, že si mě zastihl zrovna v takovou dobu, kdy jsem si podle tebe zasloužil ban. Většinou jsem férový, pravidla umějící hráč. 24 hodin se mi zdá setsakramentsky moc.
Zdá se mi to trochu hodně 24 hodin a mrzí mě, že si mě zastihl zrovna v takovou dobu, kdy jsem si podle tebe zasloužil ban. Většinou jsem férový, pravidla umějící hráč. 24 hodin se mi zdá setsakramentsky moc.
- Tafi
- Mistr
Tafi píše:Prvnímu vězni, který si vyžádal MIK, jsem slíbil VD, jelikož jsem mu dal FK a uvědomil sem si to
Nedal jsi mu FK, pošlu ti demo do PM ať se podíváš, že si mu FK nedal.
Tafi píše:Druhého hráče, jenž si vyžádal MIK, zabil někdo jiný, ale já to viděl, tak sem mu nahlásil VD.
To není pravda, zabil si ho ty a bavil se tam s tebou. Můžeš se podívat na demo.
Tafi píše: Promin, ale nejsem robot abych neustále četl chat. Potom by nezbyl prostor na hru. Pokud jsi s něčím nesouhlasil, měl jsi mi to jako ADMIN říct do VOICE CHATU..
Psal jsem ti to dost dlouhou dobu aby jsi to viděl, podle mě jsi to viděl, ale to je jedno, to jsem jenom zmínil. Chtěl jsem vám to další kolo vysvětlit voice chatem, protože jste mě ignorovali a VD by jste jim dali. Vy jste mi ale nedali možnost a hned votli, ikdyž jsem vám napsal, za co hráč dostal kill. Naco bych musel obhajovat svůj kill voice chatem, když vy sami jste viděli že nesplnil příkaz a nic jiného se tam vysvětlovat nemuselo? Máte vlastní hlavu a víte že dostal oprávněný kill, ale vám se to nelíbilo protože to byl kamarád.
Tafi píše:Ty jsi na mě působil jako nějaký trouba, co nemá ani mikrofon a dává samé killy aniž by to zdůvodnil ( tím myslím tu tvojí kamufláž, aby nikdo nevěděl, že jsi admin ). Nemohl jsem ani za mák vědět, že jsi admin. Takovým hráčům se většinou vote dává ne ? Těm co zabíjí ostatní.. nemluví..
Jako trouba co nemá mikrofon a dává killy aniž by to zdůvodnil? Hráč co se mě zeptal za co dostal kill jsem odůvodnil a mluvit jsem ještě nepotřeboval, protože jsem Simona neměl.
Mohlo ti být jasné, že nejsem jen nějaké děcko co bezdůvodně zabíjí, když jsem se tam normálně bavil a hrál.. Vše odůvodnil a tobě chtěl vysvětlit, že si FK nedal. Ale asi pozdě když nemáš zájem a votneš mě.
A ne hráčům co zabíjí oprávněně T, nemluví když nepotřebují se nedává vote. Řekni mi prosím proč jsem měl mluvit. Já totiž nemůžu vybavit jediný důvod proč ano. Jediné co mě napadá, že jsem vám to chtěl vysvětlit voicem, ale vy mě votnete, tak se nediv, že máš ban.
Tafi píše: Většinou jsem férový, pravidla umějící hráč.
Kdybys byl férový a pravidla umějící hráč tak bys mě nevotl, nenadržoval a věděl že jsem FK nedal.
-
Admin dodá vyčasované demo.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
http://leteckaposta.cz/825425431
3:50 Simon začíná příkazy
4:07 tafiho kill, nebyl FK
4:24 tafiho kill, kdy zabil dina, nebyl FK
4:30 tafiho FK
5:38 tafi + 6I012 rozhovor
7:00 dinuv rozhovor
9:26 dino begripl
9:34 nesplnil příkaz, dostal kill následné vote
3:50 Simon začíná příkazy
4:07 tafiho kill, nebyl FK
4:24 tafiho kill, kdy zabil dina, nebyl FK
4:30 tafiho FK
5:38 tafi + 6I012 rozhovor
7:00 dinuv rozhovor
9:26 dino begripl
9:34 nesplnil příkaz, dostal kill následné vote
-
Že hráč Tafi nezná pravidla, to je známá věc.
Admin Nicht však bude řešit problémy na serveru hned při jejich vzniku, nebude si hrát na špióna a prohřešky poté sčítat. Hráče bude slovně upozorňovat a vysvětlovat jejich chyby. V opačném případě bude potrestán.
Vyřešeno.
Admin Nicht však bude řešit problémy na serveru hned při jejich vzniku, nebude si hrát na špióna a prohřešky poté sčítat. Hráče bude slovně upozorňovat a vysvětlovat jejich chyby. V opačném případě bude potrestán.
Vyřešeno.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1