Porušuje nekdo pravidla na Public serverech? Sdělte nám to zde.

(Vyřešeno) AIMBOT | dust2only #6

Příspěvekod panterthezmrd » 09 črc 2017, 14:45

Server: Dust2only #6
Nickname porušujícího: IVl levnejsi nez hov*no
Čas porušovaní: cca 14:30 - 15:00
Demo: http://leteckaposta.cz/478220352
Screenshot: http://imgur.com/akK8IVd
SID: VALVE_0:0:1330750131
Váš pohled na situaci: Chalan najskôr nadával v čete hocikomu ale to som nehal tak bez scrínu.. V deme vidno jak mu skáče crosshair na hlavy sám od seba,není možné aby mal taký vypatlanec taký reflex a rovno na hlavy, ho tam točilo jak na retiazkovom kolotoči v Margecanoch.. Ďakujem
Prstujem to ako fingerboard..
panterthezmrd
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

(Vyřešeno) AIMBOT | dust2only #6

od Rumcajz » 09 črc 2017, 14:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: AIMBOT | dust2only #6

Příspěvekod Seweee » 10 črc 2017, 10:56

Ahoj, nevím, nějak mi to demo pro zabanování nestačí, jsou tam dvě situace, jak vychází z těch kat. Z těch dvou situací je jedna hlava, na základě které to banovat nebudu. Chtěl jsem napsat, abys dodal hltv, ale na tomto serveru není. Zkus tedy dodat ještě nějaké další demo, pokud máš ;)
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: (V řešení) AIMBOT | dust2only #6

Příspěvekod panterthezmrd » 10 črc 2017, 12:22

Dlhšie demo sa nedalo. Chalan začal dávať neskutočné bomby a keď som ho šiel spectovať tak mieril ako 10 ročný chlapec do zeme (čo môžeš vidieť aj na deme) a dával niečo čo nedáva skúsený hráč cska. Medzi tým ako som zapol demo tak mu do chatu písali, že máš hax aj spoluhráči z vlastného teamu, preto som rýchlo zapol demo. Ako náhle som napísal, že ho natáčam na forko tak sa odpojil? Trochu blbé nie ale podľa vás to bude len zhoda okolností kvôli krátkemu demu.

Na deme máš dve názorné ukážky:

1.SITUÁCIA
Ako mu na T spawne dvakrát ťukol a skákal crosshair na HS enemy len tak o 180° rovno na HS ho otočilo? Z tvojej odpovede vyplíva teda, že pokiaľ hráč nedá kill alebo HS, tak nemá hax? Trošku blbé ak to podľa tohto súdiš a nevidíš ako mu skáče ten cross..

2.SITUÁCIA
Chalan vychádza z long doors a nemôže mať ani tušenia, že enemy ide zo second midu na short a práve sa nachádza presne na boku steny. Jednoducho výjde a crosshair mu skočí z ničoho nič PRESNE NA HS ENEMY. Ale nedá hlavu ani kill a podľa toho si ty usúdil, že nemá nič?

Skús sa na to ešte raz pozreť lebo odmietam tam hrať s cheatermi...
Prstujem to ako fingerboard..
panterthezmrd
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Seweee » 10 črc 2017, 14:50

Napsal jsem snad verdikt s tím, že nemá nic? Nebo jsem napsal, že z těchto situací mi to příjde nedostatečné pro zabanování? Požádám tedy CHH, když s verdiktem nesouhlasíš ;)
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod GrooS » 10 črc 2017, 15:07 VIP

Natoč delší demo, nebudeme banovat na základě dema kde jsou snad jen 2 situace.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

e: (V řešení) AIMBOT | dust2only #6

Příspěvekod illegal1337 » 12 črc 2017, 02:02

Nazdar kluci tohle tady budete psát hráčovy že tohle je nedostatečné demo? si děláte srandu? :D
kdo to tady posuzuje? hraju cs už nějaký ten pátek a a že bych stihl takový reflex čase:
26:54:85
26:54:86 za jednu 0.1 s přesně cuknout na hlavu tak to si opovažuji říct že tohle by snad nezvládl ani markeloff, hned jak přichází do kat tak chce skočit a hned automaticky mu to cukne na protihráče T.
To co dál na začátku mě nepřišlo nějak podezdřelé normál vystřelil poté jak šel na CT spawn a za ty dveře bych řekl že nejspíš zapínal cheaty...

27:02:38 miří na hranu stěny resp rantlu
a v čase 27:02:39 mu to stihne pouze opět za 0.1 s škubnout na protihráče T.

a poslední akce mě nepřišla nijak divná.
ale myslím že to co jsem vám vyčasoval jsou 2 dostačujicí situace...:) prosím CHCH aby to prověřily
hráče neznám jen jsem to chtěl posoudit aby jste si nemysleli že ho tu chci nějak poškodit že ho znám ze serveru nebo tak...:)
illegal1337
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Seweee » 12 črc 2017, 10:56

Demo jsem posuzoval já a dále Groos, který je CHH a HLSA v jednom. Verdikt nás obou je stejný s tím, že to prostě na ban nestačí. Bylo by fajn, kdyby se tato rozhodnutí respektovala a dále se toto vlákno již nespamovalo ;)
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Public Servery