• Stránka 1 z 1
Awee ...
Dostal som prehoz na mape : jail_justice_brgames . od Ajviho .
Demo nemam :/ ale tak Awee by si to mohol pamatat ...
Situacia : Bol som simon , a jeden hrac mal vd . Ja som mal medzitym už nejaku atrakciu a tak som si vd ešte zapojit nechcel ( nech sa hra lebo načo by bol s nami keď by som si ho zapojit nemohol). Potom Ejvimu jeblo v hlave ( tak jak furt ) a dal mi prehoz
To je všetko
btw . Bol by som rád keby sa vyjadril Ejvi lebo on sa toho zúčastnil
Demo nemam :/ ale tak Awee by si to mohol pamatat ...
Situacia : Bol som simon , a jeden hrac mal vd . Ja som mal medzitym už nejaku atrakciu a tak som si vd ešte zapojit nechcel ( nech sa hra lebo načo by bol s nami keď by som si ho zapojit nemohol). Potom Ejvimu jeblo v hlave ( tak jak furt ) a dal mi prehoz

To je všetko
btw . Bol by som rád keby sa vyjadril Ejvi lebo on sa toho zúčastnil
-
Gr00t - Pokročilý
Re: Awee ...
VD vypršel čas a ty sis jej nezapojil. Upozornil jsem tě, že si máš zapojit VD a řekl si že si ho zapojíš po této atrakci, ať si hraje. Nechal si hráče skákat na bránu. Když to skončilo, znova jsem tě upozornil aby sis VD zapojil. Zase si tak neudělal a řekl že ho zapojíš po další atrakci, ať si hraje.
VD má určený čas a Simon je povinen si jej poté zapojit. Neudělal si tak, šel si od CT za neplnění povinností Simona.
K tomu všemu si nezapomněl CT nabádat aby mi dali vote. Pokud chceš hrát takovým stylem, nemusíš tady hrát vůbec. Proto ti dám nějaký čas, aby ses mohl nad sebou zamyslet a pravidla se doučit
VD má určený čas a Simon je povinen si jej poté zapojit. Neudělal si tak, šel si od CT za neplnění povinností Simona.
K tomu všemu si nezapomněl CT nabádat aby mi dali vote. Pokud chceš hrát takovým stylem, nemusíš tady hrát vůbec. Proto ti dám nějaký čas, aby ses mohl nad sebou zamyslet a pravidla se doučit

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Ok
sranda toto .
1. Najprv sa vyjadrim k tomu nabadaniu na vote
- Sám vieš že ja som vedel kto si ... A to že som povedal že ti dáme vote to bola ani nie sranda len take najmenšie podpichnutie ... Dobre nabuduce keď budem s tebou ct tak nepoviem uplne nič (tak ako ty)
2. Keby si si viacej všímal hru tak tá atrakcia s tými bránkami bola o výhodu , tým pádom by malo vd nevýhodu pri ďalšej atrakcii pretože sa nemohlo zúčastniť atrakcie o výhodu ( je to tu dosť zložito napísané ale dufam že to pochopíš a uznáš si aspoň to že si mi dal prilis velky trest) .

1. Najprv sa vyjadrim k tomu nabadaniu na vote

2. Keby si si viacej všímal hru tak tá atrakcia s tými bránkami bola o výhodu , tým pádom by malo vd nevýhodu pri ďalšej atrakcii pretože sa nemohlo zúčastniť atrakcie o výhodu ( je to tu dosť zložito napísané ale dufam že to pochopíš a uznáš si aspoň to že si mi dal prilis velky trest) .
-
Gr00t - Pokročilý
1. Tak to jsem asi nepochopil. Takto popichovat mě může někdo známý. Ne noname hráč, který nezná a porušuje pravidla. V tomto kontextu je to jen další důvod proč tě k CT nepustit, uznej sám.
2. Že ta atrakce byla o výhodu nemění nic na tom, že si slíbil zapojit VD po atrakci, což si neudělal. Ty jako Simon si povinen VD ukončit a zapojit a je jedno co zrovna hraješ. VD si můžeš postavit ke zdi a bude čekat než probíhající atrakce skončí. Ale nemůžeš se sám od sebe rozhodnout že na pravidla sereš, ať si chlapec ještě hraje..
2. Že ta atrakce byla o výhodu nemění nic na tom, že si slíbil zapojit VD po atrakci, což si neudělal. Ty jako Simon si povinen VD ukončit a zapojit a je jedno co zrovna hraješ. VD si můžeš postavit ke zdi a bude čekat než probíhající atrakce skončí. Ale nemůžeš se sám od sebe rozhodnout že na pravidla sereš, ať si chlapec ještě hraje..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
1.
Podpichoval som ťa nie preto že si niekto koho poznam ale za tie fragy ktoré si dávať nemusel.
A po druhé na jaku pcu by som si zapojil vd keď by iba podľa pravidiel mal stáť na mieste a nezúčastniť sa atrakcie ...
Vidím že táto sťažnost ide niekam do sračiek ale to som čakal, a aj ty ,pretože vieme že KAŽDÁ sťažnosť čo je na TEBA podaná je zamietnutá. Čakám že sa ospravedlníš ,aby som si tvoju omluvu mohol zarámovať a zavesiť nad posteľ ...

A po druhé na jaku pcu by som si zapojil vd keď by iba podľa pravidiel mal stáť na mieste a nezúčastniť sa atrakcie ...
Vidím že táto sťažnost ide niekam do sračiek ale to som čakal, a aj ty ,pretože vieme že KAŽDÁ sťažnosť čo je na TEBA podaná je zamietnutá. Čakám že sa ospravedlníš ,aby som si tvoju omluvu mohol zarámovať a zavesiť nad posteľ ...
-
Gr00t - Pokročilý
Som si myslel
mam ban
Ale nevedel som že si až taky zbabelec že mi o ňom ani nenapíšeš, a toto sú admini na gs . Clap Clap

Ale nevedel som že si až taky zbabelec že mi o ňom ani nenapíšeš, a toto sú admini na gs . Clap Clap
-
Gr00t - Pokročilý
Awee (cti ejvi) píše:Proto ti dám nějaký čas, aby ses mohl nad sebou zamyslet a pravidla se doučit
Zaprvé tady o tom píšu a za druhé byl ban udělen ve hře, byl si na serveru a u CT, takže si ty silné slova schovej někde jinde

Máš se řídit pravidly, ne napsat že jsou na piču a ignorovat je.
-
Co ? Kedy som napisal že su pravidla na piču ? Tak akurat tie tvoje ,ktoré si vo svojej dutej hlave vymyslíš a o 5 sekund banuješ ...
Budem tu písať dovtedy kým nenapíšeš sorry , takže asi do konca svojho života ( ale mne to nevadí :/ ) .
Budem tu písať dovtedy kým nenapíšeš sorry , takže asi do konca svojho života ( ale mne to nevadí :/ ) .
-
Gr00t - Pokročilý
1. hned v momente ked ta CT upozorni ze uz je po case a mal by si si VD uoncit, mas to spravit hned. Ak uz mas rozohratu atrakciu tak si ho nechas iba niekde na dohlade. Ide iba o to aby si mu zamedzil pohyb a nebol zbytocne zvyhodneny. Napisal by ti to sem 85% hracov a kazdy jeden admin, keby to mali povolene. Ja som napisal lebo uz som sa nemohol pozerat ako nejaky clovek co je dusevne v poriadku dokaze napisat taketo sracky.
2. Vsetky pravidla su davno vymyslene a ani Awee si ich nevymysla za pochodu. Boli vymyslene uz cca pred 6 rokmi a odvtedy prechadzaju iba renovaciami, zdokonaluju sa atd. Ak sa do hry pridaju nejake nove pravidla, automaticky chodia po serveroch admini a roznasaju ako to funguje, preco prave takto atd. To ze ty nepoznas 1 rok stare pravidla a nedokazes ani pochopit zakladny logicky princip JB je smutne.
Ovela viac ale lutujem tvoj pristup ku chybam, na serveri mas nahrate 5 aj pol hodiny ale ajtak sa ides hadat s ludmi co cely princip vymysleli o tom ze akurat ty mas pravdu... Uprimne dufam ze takychto ludi ako ty bude na serveroch coraz menej. Ci uz budu neustale banovani, alebo prejdu pubertou a ziskaju rozum uz je len na nich.
Tak ako pisal Awee, skus sa nad sebou zamysliet, nez bude neskoro. Vo vela pripadoch si neuvedomujeme co mozme stratit, kym nie je neskoro. Ver mi, viem o com rozpravam
2. Vsetky pravidla su davno vymyslene a ani Awee si ich nevymysla za pochodu. Boli vymyslene uz cca pred 6 rokmi a odvtedy prechadzaju iba renovaciami, zdokonaluju sa atd. Ak sa do hry pridaju nejake nove pravidla, automaticky chodia po serveroch admini a roznasaju ako to funguje, preco prave takto atd. To ze ty nepoznas 1 rok stare pravidla a nedokazes ani pochopit zakladny logicky princip JB je smutne.
Ovela viac ale lutujem tvoj pristup ku chybam, na serveri mas nahrate 5 aj pol hodiny ale ajtak sa ides hadat s ludmi co cely princip vymysleli o tom ze akurat ty mas pravdu... Uprimne dufam ze takychto ludi ako ty bude na serveroch coraz menej. Ci uz budu neustale banovani, alebo prejdu pubertou a ziskaju rozum uz je len na nich.
Tak ako pisal Awee, skus sa nad sebou zamysliet, nez bude neskoro. Vo vela pripadoch si neuvedomujeme co mozme stratit, kym nie je neskoro. Ver mi, viem o com rozpravam

https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
-
Seso - CS 1.6 Admin
Staznost zamietam. Awee ti tu vysvetlil co si spravil zle, tak sa skus z toho poucit.
Ked budes zbytocne spamovat forko tak dostanes ban na eeb
Ked budes zbytocne spamovat forko tak dostanes ban na eeb
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Hej, len to čo mi napisal Ejvi je len tak čiste nahodou uplna kktina 

-
Gr00t - Pokročilý
Hej a vlastne Ejvi začo som dostal ban ( len tak ma to teraz napadlo )? 

-
Gr00t - Pokročilý
• Stránka 1 z 1