• Stránka 1 z 1
[P] Lachy > JB
Nick na serveru: ževraj Lachyy
SID: STEAM_0:0:49266297
Sekce, na které chci práva: JailBreak servery
Věk: 16 y.o.
Mé HlStats:tu
Bany, které jsem dostal: Pamatuji si, že jsem dříve dostal ban od nY z důvodu toho, že jsem dal příkaz, aby hráči pustili klávesnici a myš. Potom jsem začal hru na Simona a dal hráčům příkaz, aby šli na čáru (bez použití "Simon říká..."). Hráči se tedy rozeběhli všude možně a já zabil ty, co byli na čáře (myslel jsem si, že mohou jít kamkoliv krom čáry) a po následném zabití 3 hráčů na čáře, jsem dostal ban za mfk.
Něco o mně: Jmenuji se Michal, je mi 16 let a bydlím nedaleko Svitav. Mezi mé záliby patří posilování a hraní počítačových her jako je právě Counter-Strike. Studuji na střední škole, obor bezpečnostně právní činnost. Proto bych se v budoucnu chtěl věnovat práci u policie nebo kdekoliv jinde u ozbrojených složek. Jsem klidný člověk, řekl bych flegmatik, ale né vždy dokážu zůstat klidný a potom kolem mě všude možně létají různé věci.
Proč právě já: Jak jsem říkal, jsem klidný člověk, a proto se snažím věci řešit s chladnou hlavou (bohužel, ne vždy to jde
), s lidmi se snažím vycházet a rád jim podat pomocnou rukou. Na serveru by měl panovat mír a pořádek, jak to většinou není, pokud na serveru není schopný admin (což už je zázrak
). Někdy si i říkám, co dělají někteří lidé v A-teamu, když mi ani nedokáží odpovědět na otázky typu: Jak si koupit V.I.P. , či jaké jsou webové stránky gamesites. A dají mi radši kick.
Proto bych se rád podělil na zlepšení a rozvoji portálu.
Zkušenosti s CS:GO: Zkušenosti s CS:GO ? Myslím si, že dost velké. Na cskách jsem vyrůstal, konkrétně na 1.6. V CS:GO mám v tuto chvíli nahraných přesně 2 513 hodin. Globála jsem hitnul asi 10x.. potom jsem přestal hrát kvůli škole, momentálně jsem Supreme, ale doufám, že za chvíli opět Globálek.
Dříve jsem byl i admin na Hunger Games.
Případné poznámky: Myslím, že jsem toho napsal už dost (pochybuji, že jste to dočetli až sem
). Kdybyste měli nějaké otázky, klidně pište a pokusím se vám odpovědět. Žádný dotaz mi není blbý. 
SID: STEAM_0:0:49266297
Sekce, na které chci práva: JailBreak servery
Věk: 16 y.o.
Mé HlStats:tu

Bany, které jsem dostal: Pamatuji si, že jsem dříve dostal ban od nY z důvodu toho, že jsem dal příkaz, aby hráči pustili klávesnici a myš. Potom jsem začal hru na Simona a dal hráčům příkaz, aby šli na čáru (bez použití "Simon říká..."). Hráči se tedy rozeběhli všude možně a já zabil ty, co byli na čáře (myslel jsem si, že mohou jít kamkoliv krom čáry) a po následném zabití 3 hráčů na čáře, jsem dostal ban za mfk.

Něco o mně: Jmenuji se Michal, je mi 16 let a bydlím nedaleko Svitav. Mezi mé záliby patří posilování a hraní počítačových her jako je právě Counter-Strike. Studuji na střední škole, obor bezpečnostně právní činnost. Proto bych se v budoucnu chtěl věnovat práci u policie nebo kdekoliv jinde u ozbrojených složek. Jsem klidný člověk, řekl bych flegmatik, ale né vždy dokážu zůstat klidný a potom kolem mě všude možně létají různé věci.

Proč právě já: Jak jsem říkal, jsem klidný člověk, a proto se snažím věci řešit s chladnou hlavou (bohužel, ne vždy to jde

Zkušenosti s CS:GO: Zkušenosti s CS:GO ? Myslím si, že dost velké. Na cskách jsem vyrůstal, konkrétně na 1.6. V CS:GO mám v tuto chvíli nahraných přesně 2 513 hodin. Globála jsem hitnul asi 10x.. potom jsem přestal hrát kvůli škole, momentálně jsem Supreme, ale doufám, že za chvíli opět Globálek.

Případné poznámky: Myslím, že jsem toho napsal už dost (pochybuji, že jste to dočetli až sem

https://steamcommunity.com/id/Lachyy1337

-
Lachyy - TF 2 HLSA
[P] Lachy > JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Lachy > JB
Nahlášení máš dost, ale jsou celkem staré, žádost díky smajlíkům ztrácí dost na vážnosti, nevím jestli čtu vtip, nebo žádost
Proč chci akademika: Žádám z důvodu, abych dokončil akademii a poté si zažádal o práva na JB serverech. Bude to tak nejlepší.
post682052.html#p682052
Po zamítnutí si dal pár nahlášení zpracoval, ovšem poté o tobě rok nebylo slyšet a podal si žádost, když tě teď zamítnu, taky o tobě znovu rok neuslyšíme, nebo jak ?
Proč chci akademika: Žádám z důvodu, abych dokončil akademii a poté si zažádal o práva na JB serverech. Bude to tak nejlepší.

post682052.html#p682052
Po zamítnutí si dal pár nahlášení zpracoval, ovšem poté o tobě rok nebylo slyšet a podal si žádost, když tě teď zamítnu, taky o tobě znovu rok neuslyšíme, nebo jak ?
-
byLife - CS:GO Admin
Jestli ty smajlíci hodně vadí, tak mohu psát i bez nich, aby to tedy nevypadalo jako nějaký žertík. Ano, v tu dobu jsem si chtěl udělat akademii a poté zažádat opět o práva, jak jsem byl domluven s bývylým HLSA nYckem. Nechtěl jsem zbytečně čekat, až si budu moct požádat znovu a být znovu zbytečně zamítnut, akademie by mi mohla přilepšit, tak na co riskovat. Z důvodu nastoupení na střední školu jsem bohužel neměl čas na hraní JailBreaku, zkrátka jsem vůbec neměl čas na počítač a teď se opět vracím do formy a opět hraji aktivně jailbreak. Rozhodně jsem nepřestal hrát kvůli tomu, že by mně zamítli žádost o práva, kdo mě zná, ví, že jsem dlouho nehrál. Většinou už nenahlašuji hráče, ale rovnou volám na server admina (Brookly, Mauz, Erbi, Yoda, Viktor....)

-
Lachyy - TF 2 HLSA
Pěkně sepsáno, každopádně nahlaš 5-10 hříšníků, kteří budou zabanováni, hoď sem odkaz na linky a pohneme se dál
-
1) philippe-hazeni-zbrani-nadavky-t163460.html
2) jb2-mfk-zneuzivani-bloku-t163466.html
3) jb6-fk-t163473.html
4) taji-katashi-akamatsu-kazeni-hry-t163480.html
5) nikolas-mfk-t163484.html
6) sompan-bezduvodny-kill-t163486.html
7) ayunixy-mfk-t163488.html
2) jb2-mfk-zneuzivani-bloku-t163466.html
3) jb6-fk-t163473.html
4) taji-katashi-akamatsu-kazeni-hry-t163480.html
5) nikolas-mfk-t163484.html
6) sompan-bezduvodny-kill-t163486.html
7) ayunixy-mfk-t163488.html

-
Lachyy - TF 2 HLSA
Zlatá střední cesta, je vidět, že o práva máš zájem, ze serveru tě znám, admini mi na tebe psali doporučení, i když jsem se o ně neprosil, takže to s tebou určitě zkusíme, až budeme mít pohovor, zapiš se na něj
-
Re: [Pohovor2] Lachy > JB
Hráč po testech půjde na pohovor s Aweem a mnou, který se uskuteční maximálně do 2 týdnů.
Budu tě kontaktovat pomocí steamu o termínu. Popř. Awee
Budu tě kontaktovat pomocí steamu o termínu. Popř. Awee
-
Re: [Pohovor2] Lachy > JB
Hráč úspěšně splnil testy i pohovor a byl přijat jako admin akademik v 2. kole
-
• Stránka 1 z 1