Porušuje nekdo pravidla na Public serverech? Sdělte nám to zde.

BUKVICE YENKEEE

Příspěvekod Gasper » 15 črc 2017, 08:20

NEVÍM KDO TU TĚM MENTÁLNĚ RETARDOVANÝM BUZERANTUM JAKO JE YENKEEE DÁVA PRÁVA ALE KAŽDOPÁDNĚ BY MĚLI NA POZICI ADMINA DĚLAT POVINNĚ PSYCHOTESTY PROTOŽE TAK VYJEBANĚ RETARDOVANÉHO ZMRDA JAKO JE YENKEEE JSEM UŽ DLOUHO NEVIDĚL!

BEZDŮVODNĚ MĚ DNE 15.07.2017 NĚKDY V ČASE 09:00 KICKOVAL ZA TO ŽE JSEM NA RŮZNÝCH MÍSTECH STÁL S AWPECKEM :roll:
ŽÁDÁM O ŘÁDNE PROŠETŘENÍ JINAK SI TU TOHO ZMRDA NAJDU A NARVU MU HLAVU DO JEHO VLASTNÍ PRDELE!

DÍKY.

VÁŠ DRAHÝ CHAZMA.
Gasper
Pokročilý
Pokročilý

BUKVICE YENKEEE

od Rumcajz » 15 črc 2017, 08:20

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: BUKVICE YENKEEE

Příspěvekod Gasper » 15 črc 2017, 09:19

Dal mi BAN i na chat abych mu nemohl oponovat ale zacal jsem mu nadavat tak to tak nejak chapu :lol:
Gasper
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Walkon » 15 črc 2017, 09:34 VIP

Gasper píše:BEZDŮVODNĚ MĚ DNE 15.07.2017 NĚKDY V ČASE 09:00 KICKOVAL ZA TO ŽE JSEM NA RŮZNÝCH MÍSTECH STÁL S AWPECKEM :roll:

Nevím proč tu lžeš. Kickoval jsem tě, protože potom co jsi obdržel ban na 12 hodin jsi mě začal provokovat nevhodnými nicky.
Měl by jsi se zamyslet nad svím chováním, protože to jak se chováš na severu i na webu je hnus. Pokaždé, když tě potkám na severu se chováš jako totální hovado.

Tady je důvod proč si dostal ban na 12 hod. http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=39582

a ještě to máš zase ve špatné sekci. stížnosti se píšou sem :arrow: stiznosti-na-adminy-f865.html
Walkon
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Gasper » 15 črc 2017, 13:05

Yankeee píše:
Gasper píše:BEZDŮVODNĚ MĚ DNE 15.07.2017 NĚKDY V ČASE 09:00 KICKOVAL ZA TO ŽE JSEM NA RŮZNÝCH MÍSTECH STÁL S AWPECKEM :roll:

Nevím proč tu lžeš. Kickoval jsem tě, protože potom co jsi obdržel ban na 12 hodin jsi mě začal provokovat nevhodnými nicky.
Měl by jsi se zamyslet nad svím chováním, protože to jak se chováš na severu i na webu je hnus. Pokaždé, když tě potkám na severu se chováš jako totální hovado.

Tady je důvod proč si dostal ban na 12 hod. http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=39582

a ještě to máš zase ve špatné sekci. stížnosti se píšou sem :arrow: stiznosti-na-adminy-f865.html

CO SI TADY KURVA VYMYSLIS! BAN SI MI DAL AZ POTE CO JSEM TE OSOCIL ZE ME KICKUJES KDYZ JSEM MEL AWP A STAL JSEM NA RUZNYCH MISTECH TAK TU KURVA NELZI! AZ POTE SI ME JAKO SPRAVNY MEG CURAK ZABANOVAL PROTOZE JSEM TI ZACAL VYHROZOVAT!!! SES CHUJ A STOJIM SI ZA NAZOREM ZE BY BLBECKY JAKO TY MELI ZBAVOVAT SVEPRAVNOSTI.

NAZDAR.
Gasper
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Gasper » 15 črc 2017, 13:07

NICK: ________________________________________ <------- DAL SIS PRESNE TU TEN NICK JA TE POZNAL A TY SI ME ZACAL KICKOVAT TAK SI ASKAVE TY KUNDO NEVYMYSLEJ!
Gasper
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod jysi » 15 črc 2017, 13:13 VIP

Tady jsi v porušení pravidel, něco sem ti psal pokud jsi nezapoměl.

Takže nevidím zde demo k dané situaci a nevidím zde ani screen SID hráče kterého chceš nahlásit, admin se nenahlašuje na něj se podávají stížnosti na admina, či UB žádost toto není ani jedno z těchto dvou.

Takže vyřešeno a z důvodu zbytečného spamu který v tomto fóru Porušení Pravidel nemá co dělat a patří do stížností nebo UB žádostí zamykám, nezakládej v této sekci další takovíto topic který s touto částí fóra nemá nic společného, děkuji.
A pokud se chováš jak se chováš nediv se že dopadáš jak dopadáš.

Vyřešeno.
Obrázek
Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.

Ex HLSA public sekce
jysi
Profesionál
Profesionál

Zpět na Public Servery