• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] kdo jiný než Awee :)
Awee opravdu nevím co máš za potíže s tou svoji zakomplexovanou hlavou, ale byl bych rád kdybys mi napsal aspoň nějaký normální důvod, za co jsi mi dal ban na chat na 2 dny za "neunosné nadávky"
. Četl jsem si i jiné stížnosti na tebe a píšeš jak moc ti jde o dobro portálu, ale s tím tvojím přístupem to jde akorát do kytek. Takhle si hráče rozhodně nezískáš, naopak ztrácíš. Je smutné, že mi musíš dát ban za to, že se zastanu dobrého hráče tady na fóru, který od tebe dostal bezdůvodně perma, ale opravdu bych rád věděl, co tím chceš dosáhnout. Byl jsem na serveru sotva 2 minuty ani jsem si nevšiml, že tam jsi ty a hned vidím, že mám ban na chat na 2 dny. Jediné co jsem napsal bylo "cau" jiným hráčům. Tak mi prosím řekni, co na slovíčku "cau" je tak neúnosně vulgárního? Je to opravdu velmi smutné, když se k právům dostane někdo jako ty a ještě k tomu k vedení... Nepochopitelné. A když jsi teda takový šéf přes pravidla, pán tvořič pravidel, tak proč jsem tě nikdy neviděl, že by sis vzal simona, šel nám příkladem a ukázal, jak to hraje bezchybný admin? Jediné co umíš je bezdůvodně banovat. Věřím, že mi po tomhle příšpěvku dáš taky permu za neskutečně neúnosné nadávky, ale mohl by ses aspoň vyjádřit. Jsem zvědav co za důvod si vymyslíš.
Děkuji mnohokrát.
http://leteckaposta.cz/718675939

http://leteckaposta.cz/718675939
- TheRealShadow
- Pokročilý
[Vyřešeno] kdo jiný než Awee :)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: kdo jiný než Awee :)
Shadow píše:2017-07-16 13:42:27 jo cetl jsem co tam psal awee.
2017-07-16 13:43:02 jopsal tam akorat oxid a ten su lda
.
2017-07-16 13:43:38 je to koko t takovy lidi by se nemeli dostat k pravum.
2017-07-16 13:43:43 a uz vubec ne do vedeni .D.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin

- TheRealShadow
- Pokročilý
Zdravím,
už se tisíckrát psalo, že tento portál slouží pro slušné hráče - máme tu určitá pravidla, která musíš dodržovat i ty, i když jsi frajírek. Místo těchto blbých keců pod vlivem horkého počasí ses mohl omluvit a Awee by ti to určitě zkrátil, takhle máš smůlu a pokud se budeš opakovaně navážet do adminů/vedení, pak dostaneš trvalý ban, takže klidně pokračuj.
Stížnost zamítám, máš prostor pro omluvu.
Pokud budeš psát zas nějaké hovadiny, tak to tu uzamkneme.
už se tisíckrát psalo, že tento portál slouží pro slušné hráče - máme tu určitá pravidla, která musíš dodržovat i ty, i když jsi frajírek. Místo těchto blbých keců pod vlivem horkého počasí ses mohl omluvit a Awee by ti to určitě zkrátil, takhle máš smůlu a pokud se budeš opakovaně navážet do adminů/vedení, pak dostaneš trvalý ban, takže klidně pokračuj.

Stížnost zamítám, máš prostor pro omluvu.
Pokud budeš psát zas nějaké hovadiny, tak to tu uzamkneme.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: [Vyřešeno] kdo jiný než Awee :)
Já bych se do nikoho nenavážel, ale opak je pravdou. To on si hraje na frajírka, jen proto, že mu nikdo nemůže nic, protože je pán vedoucí. Kdybych neměl důvod, nepsal bych nic, ale nebudu se omlouvat někomu, kdo dává perma bany za to, že se mu někdo znelíbil. Toť vše.
- TheRealShadow
- Pokročilý
Re: [Vyřešeno] kdo jiný než Awee :)
Máš právo si myslet, co chceš, ale rozhodně nebudeš ve hře ventilovat nadávky, narážky či lži typu toho, co jsi psal:
Pak to budeme brát jako poškozování admin týmu i portálu a dostaneš další trest. Zamysli se.
Omluvit se nechceš, takže ti ban zůstává, můžeš se cítit jako hrdý odpůrce. Tuto stížnost zamykám pro tvoje dobro, abychom se vyhli výlevům - kdyby sis to rozmyslel, napiš mi soukromou zprávu zde na fóru.
To on si hraje na frajírka, jen proto, že mu nikdo nemůže nic, protože je pán vedoucí. Kdybych neměl důvod, nepsal bych nic, ale nebudu se omlouvat někomu, kdo dává perma bany za to, že se mu někdo znelíbil. Toť vše.
Pak to budeme brát jako poškozování admin týmu i portálu a dostaneš další trest. Zamysli se.
Omluvit se nechceš, takže ti ban zůstává, můžeš se cítit jako hrdý odpůrce. Tuto stížnost zamykám pro tvoje dobro, abychom se vyhli výlevům - kdyby sis to rozmyslel, napiš mi soukromou zprávu zde na fóru.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1