Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Žiadosť o admina by Gelmox

Příspěvekod Gelmox » 19 čer 2017, 20:03

Meno na servery: Gelmox csgobounty.com

SID: STEAM_0:0:94258779

Sekcia na ktorej chcem práva: JailBreak

Vek: 16 rokov

Moje Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=10238

Bany, ktoré som dostal: http://www.gamesites.cz/serversoubory/ostatni/csgoblnew2/index.php?p=commslist&searchText=Gelmox+csgobounty.com&Submit=Search

1. Ban ktorý je aktívny je najdôležitejší. Dal som MFK, ale neuvedomil som si to v tej chvíli (Je to síce len zákaz k CT ale aj tak MFK je MFK :( ). Pomýlil som si ako sa začína hra na simona. Celkom ma to mrzí, pretože som sa snažil o čisté konto bez banov.

2. Ostatné bany sú len chat bany alebo ban k ct za moje niekedy až prehnané správanie. (Niečo k môjmu správaniu - So mnou je dobrý pokec, no niekedy som celkom crazy a robím hlúposti (Samozrejme nie FK) a niekedy som zase nahnevaný a nadávam, ale to sa snažím kontrolovať (napr. pri League of Legends to kontrolujem tak to skúsim aj na CS:GO.)

Niečo o mne: Volám sa Tomáš. Pochádzam z okolia Banskej Bystrice (Mesto na strednom Slovensku). Študujem školu so zameraním na PC resp. na prácu s grafickými programami, videom, zvukom alebo aj s webovými stránkami (Momentálne prvý ročník). Rád hrám počítačové hry (CS:GO, League of Legends a dakedy to bolo aj WoW), chodím von s kamarátmi a rád si zahrám aj nejakú športovú hru ako florbal alebo futbal. Niekedy sa ľahko "nahnevám", ale väčšinou som kludný a je somnou dobrý pokec :) A samozrejme (Niektorí admini vedia) rád si vyjadrím svoj názor.

Prečo práve ja: Na JailBreaku trávim dosť svojho času. Som skoro každý deň na servery a preto myslím, že pravidlá ovládam celkom dobre na to aby som mohol robiť prihlášku na admina :). Rád ľudí poúčam alebo ich naučím niečo nové. Väčšina ľudí sa v poslednej dobe s problémami obracia hlavne na mňa (Ak som na servery).

Skúsenosti s CS:GO: Na CS:GO mám momentálne nahratých 669 hodín (Väčšina z nich je na JB). Aj napriek tomu že mám nahratých už okolo 669 hodín viem len niekoľko príkazov do konzole. Samozrejme môj aim nezodpovedá tomu aby som bol globál :D ale JB predsa nie je o aime :)

Prípadné poznámky: Moje správanie nie je ideálne ale snažím sa ho zlepšiť do čo najlepšej podoby
Gelmox
Gelmox
Amatér
Amatér

[Z] Žiadosť o admina by Gelmox

od Rumcajz » 19 čer 2017, 20:03

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o admina by Gelmox

Příspěvekod Gelmox » 21 čer 2017, 19:02

Chcel by som sa ospravedlniť za ten názov, trošku zle som pochopil vzor a za tie linky, nevedel som že na to nepôjde kliknúť, keď to dám do farby.
Gelmox
Gelmox
Amatér
Amatér

Příspěvekod byLife » 07 črc 2017, 17:03 VIP

Do pm na webu mi vysvětli ten ban, včetně nicku admina který te banoval a uvidíme co dal
byLife
CS:GO Admin

Příspěvekod byLife » 12 črc 2017, 16:31 VIP

Přidej si mě na steamu a jak bude čas, zahrajeme si spolu, protože si nejsem pořádně jistý.
Reference víceméně půl na půl, ale nelíbí se mi jak již uvádíš to přehnané chování, takové adminy bych tady nerad viděl, přece jenom je to hra a pokud člověka dokáže něco tak moc vytočit, tak nevím co si o tom mám myslet
http://steamcommunity.com/profiles/76561198217835321/
byLife

Příspěvekod byLife » 16 črc 2017, 17:09 VIP

Ještě se pořádně douč pravidla, viděl jsem určité mezery a zkus méně zmatkovat

prozatím zamítnuto
byLife

Zpět na Nábory Adminů