Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Hvezdar/JailBreak

Příspěvekod Hvezdar2012 » 12 črc 2017, 11:32

[*]Nick na serveru: Hvezdar
SID: STEAM_1:0:46037655
Sekce, na které chci práva: jailbreak
Věk: 18
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=550
Bany, které jsem dostal: 1) je ban o kterém jsem vůbec nevěděl že jsem ho kdy dostal a to byl ban na 8hr za Neschopnost CT
2) byl za FK na 4hr (ale dle mého tento ban byl neoprávněný protože tam bylo hodně věcí které nebyly na demu stoprocentní)
Něco o mně: Jmenuji se Martin bydlím v Praze a chodím na Střední Odborné Učiliště Gastronomie, nejspíše se budeme v nejbližších 2 letech stěhovat do menšího domku na vesnici kde bysme si měly pořídit psa kterého si přeji už nejméně 6 let :) k jailbreaku jsem se dostal díky gamesites surf kde jsem byl pozván od jednoho člověka na server ten server byl právě jailbreak který mě od té doby nepřestal bavit
Proč právě já: bohužel si nepamatuji přesně od kdy jailbreak hraji ale vím že už je to nějaká doba, každopádně se na serveru změnily několikrát pravidla a nikdy jsem s nimy neměl problém a zároveň nemám rád lidi kteří tyto pravidla nerespektují nebo je neznají a kazí tím hru ostatním, a největší neštěstí pro mě je když vidím člověka u ct který nějak porušuje pravidla a já s tím nemůžu v tu chvíli nic dělat. (Sice ho mohu nahlásit na fórum ale to už tu zkaženou hru nevrátí ;) )
Zkušenosti s CS:GO: mé zkušenosti jsou asi takové že když jsem přecházel z cs source na cs:go tak jsem se došplhal až na gold 3 ale potom jsem přišel o pc když mi shořel procesor a potom jsem tak dlouho nehrál až jsem dropnul na silver 4 a pak už jsem ani moc kompetetiv nehrál proto mám dnes už jen silver 1 který už ani nemám tu chuť zlepšovat a proto hraji spíše když se mi náhodou chce, jinak mám k dnešnímu dni 12.7. Nahráno 835 hodin a z toho 174 hodin jsou z JB teda alespoň podle HLstats, jinak před jailbreakem jsem hodně hrával surf a jiné herní módy jako oddychovku.
Případné poznámky:
Když se člověk nesnaží tak nic nezíská ;)
Obrázek
Hvezdar2012
Amatér
Amatér

[Z] Hvezdar/JailBreak

od Rumcajz » 12 črc 2017, 11:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Hvezdar/JailBreak

Příspěvekod byLife » 17 črc 2017, 17:32 VIP

Zatím na admin práva opravdu nemáš, být tebou tak prvně změním trochu své chování a zkusím si získat přirozený respekt, místo killů učit hráče pravidla atp.

Zamítnuto
byLife
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Nábory Adminů