Porušuje nekdo pravidla na Jump serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyřešeno] hns autobunnyhop block/nadavky

Příspěvekod AFKEJ » 18 črc 2017, 11:45

nick ve hre: Adkoo:P xD ?! |
SID: # 3 "Adkoo:P xD ?! |" 611 STEAM_0:1:219244893 1 02:09 20 0
foto SID: https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ ... 5FD1C08ED/
kedy sa to stalo: 18.7. 2017 12:39
co se stalo/popis situace: hráč opakovane nadáva
dôkaz: neviem preco ale bohuzial mi to nechce najst chatlog :C hned ako mi ho vyhlada dodam pripadne to skuste vy
Perma - 15.10.2017 - žiaden dôkaz <3
steamcommunity.com/id/just_afkej ^^
AFKEJ
Zkušený
Zkušený

[Vyřešeno] hns autobunnyhop block/nadavky

od Rumcajz » 18 črc 2017, 11:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: hns autobunnyhop block/nadavky

Příspěvekod Nickes22 » 18 črc 2017, 12:03

Chcel by som sa k tomuto vyjadriť ;) Od kedy je Pán Akademik Akfkej akademikom veľmi sa tuto zveličuje . Vyhrožuje banami :-D píše že je admin akademik atp. Viete podľa mňa by takýto hrač akademika dostať nemal :) Potom tám aj písal že Adminovy ( čož myslel seba ) píšeš shut up? Takže asi tak . Hráči ho mali dosť a tak začali nadávať bol som pritomný .. :-D popr. screen
https://ctrlv.cz/1iqk
jeho hlstats - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... 970&page=1
Nickes22
Amatér
Amatér

Příspěvekod AFKEJ » 18 črc 2017, 12:09

nerozumiem k čomu je tam ta fotka to že som akademik je pravda na čo si to priblížil? ukludni sa ano to píšem predtym ako to dam na forko a podla nadavok to bude odhadom okolo 12h pozri si adkov chatlog to čo si sem dal je totalna zbytočnosť si myslim a hrači začali blbnuť lebo som im vždy pisal ukludni sa a podobne veci tak začali byť ostry ako ale vobec nerozumiem na čo sem davaš tuto fotku pls? áno napisal som Adminovy píšeš shut up áno myslel som seba ale a čo som mu mal napisať? veď akademik neni klasický hráč takže to bude niečo okolo admina nie? tak som to napisal takto nemal by som dostať podla teba práva za to že oni nadavaju a robia podobne blbosti? neviem tvoj koment mi tu je zbytočny
Naposledy upravil AFKEJ dne 18 črc 2017, 12:11, celkově upraveno 1
AFKEJ
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Funnyes » 18 črc 2017, 12:10

Souhlasím s panem ,,Fizzisko''
Od chvíle co má Afkej akademika se tím vytahuje, pokud vím, tak je v podmínkách zakázáno se navyšovat tím, že je někdo akademik, tak či tak je to normální hráč, který má pouze úkol dávat porušení pravidel na forům Gamesites.cz
Bude-li to možné, tak to pošlu vedení, aby věděli co mají v akademii.
S pozdravem ?![F]u[N]n[Y]?!
=============================================
Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198116644168/

JB #7 <3!

HnS AutoBhop Block <3!

League of Legends <3!

DJ Jožin <3!
Funnyes
Amatér
Amatér

Příspěvekod AFKEJ » 18 črc 2017, 12:15

ja sa nad nikym nenavysujem nerozumiem preco si to myslite to ze napisem nenadavaj ? dobre to ze som napisal "Adminovy pises shut up?" to bolo trosku divne ale nepovysujem sa nad nikym ked sa ma hrac spyta ci som admin odpisem ze som akademik to mu dufam nemusim pisat cez PM alebo ako?
AFKEJ
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Nickes22 » 18 črc 2017, 12:16

AFKEJ píše:nerozumiem k čomu je tam ta fotka to že som akademik je pravda na čo si to priblížil? ukludni sa ano to píšem predtym ako to dam na forko a podla nadavok to bude odhadom okolo 12h pozri si adkov chatlog to čo si sem dal je totalna zbytočnosť si myslim a hrači začali blbnuť lebo som im vždy pisal ukludni sa a podobne veci tak začali byť ostry ako ale vobec nerozumiem na čo sem davaš tuto fotku pls? áno napisal som Adminovy píšeš shut up áno myslel som seba ale a čo som mu mal napisať? veď akademik neni klasický hráč takže to bude niečo okolo admina nie? tak som to napisal takto nemal by som dostať podla teba práva za to že oni nadavaju a robia podobne blbosti? neviem tvoj koment mi tu je zbytočny

A Zasa podľa mňa si zbytočný ty v akadémii potom keď sa naučíš podmienky by si tam mal liezť? Prečítal si si ich vôbec? :-D
Nickes22
Amatér
Amatér

Příspěvekod AFKEJ » 18 črc 2017, 12:18

Nickes22 píše:
AFKEJ píše:nerozumiem k čomu je tam ta fotka to že som akademik je pravda na čo si to priblížil? ukludni sa ano to píšem predtym ako to dam na forko a podla nadavok to bude odhadom okolo 12h pozri si adkov chatlog to čo si sem dal je totalna zbytočnosť si myslim a hrači začali blbnuť lebo som im vždy pisal ukludni sa a podobne veci tak začali byť ostry ako ale vobec nerozumiem na čo sem davaš tuto fotku pls? áno napisal som Adminovy píšeš shut up áno myslel som seba ale a čo som mu mal napisať? veď akademik neni klasický hráč takže to bude niečo okolo admina nie? tak som to napisal takto nemal by som dostať podla teba práva za to že oni nadavaju a robia podobne blbosti? neviem tvoj koment mi tu je zbytočny

A Zasa podľa mňa si zbytočný ty v akadémii potom keď sa naučíš podmienky by si tam mal liezť? Prečítal si si ich vôbec? :-D

kam som liezol prosím? prečitaj si cely ten chat log nikde som sa nad nikym nepovyšil ako sa tu piše ani nič jedine kde to bolo divne je ako som pisal "adminovy pišeš shut up?" a tam kde som v chatlogu písal som admin akademik niekdo sa ma pýtal či som admin alebo niečo v tom zmysle prečitaj si 2 stranky toho chatlogu kde som sa navyšil okrem tohto jedneho napisal som ty bdueš mať 12h podla tých nadávok čo tam písal som mu to odtipoval
AFKEJ
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod AFKEJ » 18 črc 2017, 12:22

myslim že vaše komentare a tuto temu môžeme uzavrieť lebo sa tu každý len opakuje jediná chyba čo som napísal bolo to s tým shut up a hráči su drzý a vulgárny keď napíšem nenadávaj lebo im nemam rozkazovať... už sem nenapišem nič ak niečo nenapiše hlsa pripadne iný admin
AFKEJ
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Nickes22 » 18 črc 2017, 12:23

Prosím prečítaj si podmienky Akademika už si tu zasa spomenul že Akademik je niečo viac .. :)
"veď akademik neni klasický hráč takže to bude niečo okolo admina nie?"
Ach jáj ja sa k tomuto už vyjadrovať viac nebudem splnil som úlohu .. :-D Hráči ma oto poprosili tak som to tam dal .. Ale ajtak by si sa mal uvedomiť že si len Akademik žiaden Admin Akademik .. .)
Nickes22
Amatér
Amatér

Příspěvekod AFKEJ » 18 črc 2017, 12:34

Áno toto je pravda to mi ušlo no tych podmienok tam je dosť a nepamätám si každú do detailu ospravedlňujem sa za vzniknuté problémy
AFKEJ
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod AFKEJ » 18 črc 2017, 13:46

Fizzisko... Nvm, čo som ti urobil, ale do čoho ta nič není, nevyjadruj sa. Za to, že dakomu raz ujdu slová, by sa nič diať nemalo.. Len ty robíš z komára slona....
AFKEJ
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Taygete » 18 črc 2017, 17:38 VIP

Téma úplně zbytečné, akademik je jen hráč co nahlašuje za pár škvarků aby mohl dostat vyšší práva, ale s adminem nemá nic společného, řešíte tu věci které se mají bud řešit v pmce nebo ve stížnostech tady jste trochu mimo.

Navíc toto nahlášení.. máš dodat důkazy a né jen text že nemůžeš najít chatlog který ani není důkaz, v tom případě nechápu proč jsi to vůbec začal psát

e. Při opakovaném spamu se téma uzamkne.
Obrázek
Taygete
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Jump Servery