I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Izmael

Příspěvekod FiLL » 19 črc 2017, 11:41 VIP

Ahoj všetko sa stalo ohľadom tejto sťažnosti. takto-sa-spravaju-admini-potrestat-t163635.html
Izmael ,ktorý nemá nič spoločné somnou mi zrazu len tak zoberie práva kvôli tomu ,že som napísal hráčovi ,ktorého jediná záľuba na BB je nadávať iným hráčom aj adminom a ešte aj rozoberá , blokuje kempy .Robí to od začiatku resetu a ty si fakt myslíš Izmael ,že nás ho baví stále upozornovať a banovať keď to nepomáha. Trávim najviac času na BB a myslís si ,že ked mi niekoľko hodín denne nadáva provokuje ma a robí si srandu nielen zo mňa , ale aj iných adminov ,že mi budeme ku nemu milí.
2017-07-15 20:47:07 Dento, čo mama robí na večeru ?. Gamesites.cz ^BaseBuilder #1 bb_aztec
2017-07-17 16:40:59 Walk, teba nemá rada ani mama, tak tico :D. Gamesites.cz ^BaseBuilder #1 bb_construction
2017-07-18 10:24:27 Jeho nemá rada ani vlastná mama.. Gamesites.cz ^BaseBuilder #1 bb_antiquity
2017-07-16 13:41:57 Ale mama povie o 9 spať, tak držíš piču a ideš spať.. Gamesites.cz ^BaseBuilder #1 bb_antiquity
2017-07-16 13:31:48 Beecko, teba kto kedy pobozkal bola mama, tak mi tu neplač.. Gamesites.cz ^BaseBuilder #1 bb_antiquity
2017-07-15 22:47:38 Mama, či otec kúpil ?. Gamesites.cz ^BaseBuilder #1 bb_antiquity
A tohoto je tam kopec.A ty ma zrušíš zato ,že mu napíšem ,že je decko. Robíš si srandu.
Napíšem sem presne to isté čo som písal tebe Izmael.
Predstavte si to tak ,že by to bolo v reale a mal by si spolužiaka ,ktorý neustále ťa provokuje ale je mladší a tvojou povinnostou ako staršieho je ho nechať tak.Pár dní pohodíš rukou ,že nebudem ho riešiť , ale ked sa to opakuje neustále tak už ťa to začne hnevať.Po chvilke to už začneš riešiť slovne a on sa len bude smiať , neskor sa ž možno aj na nejaký kontakt zmôžeš , ale ked nič nepomáha tak už si s nervami na kraji tak aj ti uletí ruka a dáš mu facku.Čo urobí to dieťa pojde sa sťažovať.A jedna z učiteliek sa ho zastane no druhá sa zastane mňa.A čo sa stane potom decko bude mať doveru u učiteľa a bude provokovať dalej. A čo ja urovím / pojdem znova od ignorovanie alebo už budem mať toho všetkeho dosť a urobím to znova bez rozmýšlania nad následkami ,pretože to je to posledné načo vtedy myslíš.

A to ,že ako sa chovajú iný admini ,že cheatuju tak to je v poriadku.
To nikto nerieši , ale to že ja napíšem hráčovi , ani nie vážne ,ale skôr zo srandy ,že je decko tak ma zrušíte....

Dento.
FiLL
Drbna
Drbna

Izmael

od Rumcajz » 19 črc 2017, 11:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Izmael

Příspěvekod Izmael » 19 črc 2017, 11:55 VIP

Zdravím,

zopakuji zde vše, co jsem ti psal soukromě.
To, že tě nabral určitý HLSA, neznamená, že jiný hlsa tě řešit nemůže - očividně jsi prozatím nepochopil, jak to tu na GS chodí.

Téměř na každém serveru máme hráče, který se chová podobně jako Angel a tebe neoprávňuje mu nadávat či ho provokovat jen protože je problémový hráč. Jako admin jsi měl zakročit právama, která jsi k tomu měl určena - kick, ban na chat, po dohodě s hlsa se to mohlo případně i prodloužit..
Kvůli tomuto chování jsem ti včera odebral práva, s tím, že pokud mi to rozumně vysvětlíš, tak ti je dám zpět, ale nepřesvědčil jsi mne. Začal jsi mi psát, že jsi nejaktivnější admin, stále jsi mi předhazoval tvou aktivitu a začal psát, že jiní admini či hlsa se chovají podobně, aniž bys to všechno podložil - takže jsi ještě poškozoval ostatní členy admin týmu..

Dostal jsi ode mne podmínku, že za měsíc dostaneš zpět práva, pokud se budeš snažit a chovat slušně, ani to dodržet nechceš, neboť se ti nechce zas nahlašovat.

Toť je vše ode mne a za svým verdiktem si stále stojím, nechám to však na vyšších. ;)
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod FiLL » 19 črc 2017, 12:10 VIP

Ale sťažnosť , v ktorej sa to riešilo bola zamietnutá Niggasom.
To znamená ,že jemu to nepripadalo zlé až natoľko ,že by ma zrušil.
FiLL
Drbna
Drbna

Příspěvekod Khertys » 19 črc 2017, 12:18 VIP

FiLL píše:Ale sťažnosť , v ktorej sa to riešilo bola zamietnutá Niggasom.
To znamená ,že jemu to nepripadalo zlé až natoľko ,že by ma zrušil.

Proto te na zaklade te stiznosti neodebral Niggas, ale Izmael nezavisle na ni. Ta byla hadam jen podnetem k tomu, aby blize prezkoumal tve vyjadrovani a vystupovani na serveru, coz vedlo ke tvemu odebrani.
Khertys
Hlavní Support
Hlavní Support

Příspěvekod FiLL » 19 črc 2017, 12:25 VIP

Moje vyjadrovanie .
Dokáž mi jednu vec kde nadávam.
Podľa teba je nadávka kid robíš si srandu.
Poviem ti v reale kid a zlomíš mi krk zato či ako to mám chápať.

e.Izmael: Napsal jsem "nadávat či provokovat", myšleno tak, že se nevhodně chováš.
FiLL
Drbna
Drbna

Příspěvekod Khertys » 19 črc 2017, 12:32 VIP

Nikdo, alespon doufam, tu nikde nenapsal, ze to je nadavka. Je to nevhodne chovani, ktere si jako admin nemas dovolit, coz bys mel vedet - bud bys mel byt natolik chytry a vedet, co si ze sve role muzes k hraucm, ktere bys mel ze sve role admina hlidat a v ramci mezi i vychovavat, dovolit.

Pokud stale nechapes, kde jsi udelal chybu a veris, ze jsi byl odebran bez duvodu, pis dal, ale s vedomim, ze prava uz opet nedostanes. Dvakrat mer, jednou rez, nez placnes kravinu nebo zacnes osocovat jine, dobre si to rozmysli.

PS: Kdyz jsi psal, ze se takhle chovaji i jini admini, tak ti pri pohovoru bylo urcite receno, jak mas v takove situaci jednat, abychom se pak vyvarovali temto situacim - poslat prislusne screeny kteremukoliv HLSA, ktery to zhodnoti a vyresi.
Khertys
Hlavní Support
Hlavní Support

Příspěvekod GhOsTiK » 19 črc 2017, 13:23

Nebudu se vyjadrovat kam nemam
GhOsTiK
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod purplehaze » 19 črc 2017, 13:28

Nebudu se sem vyjadrovat.
purplehaze
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod FiLL » 19 črc 2017, 15:39 VIP

Svoju chybu som si uvedomil a je mi lúto ,že som zbytočne dal sťažnosť.S Izmaelovým verdiktom som zmierený.
A preto môžete tuto sťažnosť locknúť.
Ospravedľnujem sa za spôsobené problémy.
FiLL
Drbna
Drbna

Příspěvekod Habs » 19 črc 2017, 16:20 VIP

Hráč sa na serveri nevie správať, jeho opakované nevhodné správanie a provokácia je dôvodom, aby sme ho ponižovali aj my. Veď ban nestači. Dobra teória. Klobúk dole pred Izmaelom, zrušil admina, ktorý tu nemal čo hľadať.

Na žiadosť zakladateľa tému zamykám, kompetentná osoba svoj prípadny postoj môže doplniť aj cez lock
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy