Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[P] sndT / Jailbreak

Příspěvekod sndT » 19 črc 2017, 12:21 VIP

Nick na serveru: sndT
SID: STEAM_0:0:120921314
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 15
Mé HlStats: sndT
Bany, které jsem dostal: Na CS:GO nemám žiadny ban :/ Bohužiaľ na 1.6 mám nejaké staršie bany(2 aj nové) Tieto všetky bany sú na servery Basebuilder a to 1. za Nadávky (to je ten starý ban z roku 2015) a v poslednej dobe som dostal ban za Neplnenie povinností ZM .. a Dohodu [ZM/CT]
Něco o mně: Volám sa Maťo. Bývam cca 30km od mesta Nitry, kde navštevujem strednú školu so zameraním na stavebníctvo. Presnejšie je to Stredná Priemyselná Škola Stavebná v Nitre, kde sa učím kresliť výkresy, či už na počítači alebo ručne na papier. Úspešne som dokončil prvý ročník. Samozrejme rád hrávam futbal, florbal a iné športy, rád si pozriem nejaký dobrý film, niekedy zajdem s kamarátmi von..
Proč právě já: Chcel by som ľuďom pomáhať na webe, na servery, ale aj na teamspeaku, kde som aktívny viac, než dosť ;) Na Teamspeaku sa snažím odpisovať čo najskôr, aj keď sa to niekedy nedá :| Taktiež som veľmi komunikatívny, priateľský typ človeka. Snažím sa veci riešiť ,,s chladnou hlavou". Chcem pomôcť chodu serverov tým, že by som obmedzil počet ľudí, ktorý naschvál kazia hru ostatným.
Zkušenosti s CS:GO: CS:GO hrávam už od jeho začiatkov a prešiel som si cez veľa bugov a chýb hry. Mám nahraných dokopy cca 3k hodín na CS:GO keď si vezmem aktivitu aj všetkých mojich smurfov, na ktorých som hrával (bol som global a predával som účty), tak stále sa nedá povedať, že by som bol nejako veľmi skúsený, keďže sa nájdu situácie, v ktorých nevie veľa ľudí čo robiť, ale keď si to tak vezmeme na percentá, tak CS:GO ovládam na takých 80%.
Případné poznámky: -
Obrázek - http://steamcommunity.com/id/sndT/
Obrázek - Sindetik
sndT
Drbna
Drbna

[P] sndT / Jailbreak

od Rumcajz » 19 črc 2017, 12:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot