I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Kalvin a Patas

Příspěvekod RakuN » 19 črc 2017, 15:21

Zdravím.
Admin Patas si stežuje na udajný FK co dostal odemě.Tento hráč dostal kill zato že měl zbraň (primární).
Toto kolo jsem nestihl natočit jelikož jsem nečekal ,že se bude řešit nejaký kill zato když měl zbraň.
Stežuje si nato že jsem ho nemohl vidět že si tu zbaň vzal. Já mu na to odpovím že jsem věděl že ji má a proto dostal kill.
On odpovídá nato, že tě sledoval Angel a že jsem nemohl vědět že tu zbraň mám ?
Přijde mi dost divné to ,jak živý admin muže videt neco co vidím já ,když je živý a hraje. Proto jsem měl podezdření že jsou spolu na TS ještě společně s Kalvinem a radí si.
2.kolo čas na demu 6:15--Patas si vyžádá MIK a pořád se ptá nato jak jsem viděl že tu zbraň má. Já mu odpověděl že jsem věděl že ji má. Nechápal jsem proč si na to stežuje když tu zbaň měl a nebyl jsme jedinej kemu to přišlo divný. Do voice se ozval i Im Admin(hráč). A do chatu psali i lidi že jsem ho videl a věděl že má gunu. nebylo jich málo.
vtom 6:50-- Kalvin naprosto bezdůvodně použil GRAB a zasahoval tím druhemu adminovi do jeho práce i přez to ,že jsem se s Patasem normálně bavil. Po pár větách jsem dostal od Kalvina kill a move. Opět zasahoval do něčeho do čeho mu nic nebylo jelikož to řešil jinej admin.
Tady je moje vysvětlení : Kde je napsáno ,že musím zabít hráče jen tehdy ,když ho uvidím ,že si tu zbraň vzal ? Já ho mužu zabít i tehdy když mám podeždření že ji má. Podezdření jsem měl takové, když se jeho skin bugl a já viděl že měl rozpažené ruce. Zbran měl a dostal naprosto oprávněný kill.
7:45-- Píšu do chatu : Tady si asi někdo radí na TS
Kalvin: Co stím.
Takže je zde uplně jasný ,že tímto byl zjišten podvod ze strany AT. Kde si admini radí při hře a tím kazí hru druhým hráčům.
Když se do chatu slušně zeptám : Za co jsem dostal move ?
Kalvin odpovídá : proč ? :´(
Tomuhle říkám opravdu "dobrý" přístum ze jeho strany.
Hráči se začnou ozívat nad tím ,že jsem jim dal rekt a proto jsem dostal move.
10:08 Další hráč píše do chatu : Né že by Fakun dostal jen tak moove.
10:48 Další hráč : Nebo snima spíš nejsi na TS.
Na začátku 3. kola. Deadly řekne ,že už taky čeká move nebo tak(ban) za FK nebo MFK. (Naráží tím na to, jak jsem dostal bezduvodnej move.)
Na to dostane Deadly odpověď 12:28 -- Né to dělají jen Fakunovi :D
Od 13:00 Kalvin se zase začne angažovat do něčeho do čeho mu nic není.
Kalvin prostě píše za Kusku že chce MIK ,aniž by něco takoveho Kuska chtěl.
Kalvin : Dejte Kuskovi mikrofon :)
Kalvin: Kuska MIK by chtěl.
Simon dá MIk a já jdu na jeho výstřel. Zeptám se slušně zaco jsme dostal move ?
Kalvin do voice začne křičet : Za tvoji demenci, bylo ti vše vysvětlený !!!
Jako nevím kde mi co bylo vysvětlený ale OK. jediný čeho jsme se dočkal potom co jsme dostal move a já do chatu napsal zaco move bylo od Kalvina : proč ? :´(
Tohle je jako to tvoje ? BYLO TI VŠE VYSVĚTLENÝ !!
Vtom se ozve hráč SKS : To by jsi taky měl dostat move Kalvine !
Další hráč Kuska : Nemáš se snema hádat,protože na to co jim řekneš nemají argumenty.
Vtom Kuska dostane baprosto nesmyslný ban na 2 dny.
Deadly se zeptá : Jak na dva dny a za co zas ?

Můj názor
Sice ano Kuska minule kolo podal svuj názor za který byl vyhozen.
Ale tento názor:Nemáš se snema hádat,protože na to co jim řekneš nemají argumenty.
Rozhodně nenasvědčuje délce banu který dostal.
Další věc z teho jak Kalvin vykřikoval do voice šel slyšet jeho TS.

Dukaz zde : http://leteckaposta.cz/475347882

PS: S Patasem jsem se bavil na steamu a psal ,že zde dodá demo ohledně teho jak jsem ho zabil a uvidí se.

Zhrnutí :
Kalvin - Neprofesionální chování ze strany AT. Naprostá Arogance a minimum sebeovládání. Zásahoje druhému adminovi do jeho věcí. Jedná za hráče který oto vůbec nestál.

Patas : Nepřiměřený ban Kuskovi

Calvin,Patas,Angel : Vše nasvědčovalo temu že si radili na TS.
Vedení Gamesites.cz
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
CS:GO Hlavní Admin
CS:GO Server admin
CS:GO admin
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
RakuN
Amatér
Amatér

[Vyřešeno] Kalvin a Patas

od Rumcajz » 19 črc 2017, 15:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Kalvin a Patas

Příspěvekod KiNgPatas » 19 črc 2017, 15:48 VIP

Ahoj.

Tak zde to bylo takhle.
Začla nová mapa šel jsi k ct a já byl u T,bylo HVD kolo a já jsem šel směrem pro MAC do kuchyně na pravo od cel. V té chvíli mě jedno Téčko předehnalo a vzalo MAC,šlo ven a jedno ctčko pokud si to dobře pamatuju ho zabilo ze zbrojky.Po té šel zpátky dovnitř. Já osobně jsem si kontroloval situaci a nikdo ani ty ani žádné jiné CT nebylo venku a žádné ct mě nepozorovalo tudíž nemohlo vidět jestli jsem zbran po mrtvém TT vzal.Tak jsem ji vzal a po té si ty višel ze zbrojky a začal si zabíjet hráče který mají "udájně gunu" u mě nebylo šance mě vidět že ji opravdu mám gunu jsem nevytáhl prostě nic.Poté jsem kolem tebe procházel a vypadalo to jako kdyby jsi byl afk nebo si s někým psal,poté co jsi byl zpátky ve hře si mě popravil - Neviděl jsi mě,že mám gunu tudíž to byl fk (bez nároku na VD) tak jsem ti poté položil otázku "viděl jsi mě jak beru tu zbran".Tvoje ODP: Prostě si ji měl tak nevim co řešíš a asi takhle jsem se tě zeptal ještě 3x Furt sis jel svoje,říkal jsi "Takže já když zabiju hráče se zbraní tak je to FK Hmmm" a já ti řekl,že když ho nevidíš nemůžeš ho zabít. Poté co Deadly nebo Witty dal miky (nevyžádal jsem si ho -"řekl kdo chce mik at jde sem a sem") tak jsem tam šel a zeptal jsem tě znovu a zase si mi neodpověděl na konkrétní otázku.Tak si dostal Move.

Vypsal jsem to tady takhle protože to nemáš na demu a z dema to je úplně vytržený z kontextu.

Co se týče Kusky.

Kuska je kapitola sama o sobě je znám jako provokatér a-teamu.
Kuska celou hru opakovaně jak má ve zvyku provokoval A-Team to jsme ještě byli v klidu nějak jsme to neřešili.
Poté si vyžádal mik a zvolal následující "Admine? Pošli mi prosimtě pravidla v PDFku abych si je mohl vytisknout a vytřít si s nima prdel." V tu chvíli jsem napsal Lifovi jestli Kuskovi můžu zvýšit ban.Life mi napsal jestli zase provokuje dej mu 2 dny do hry.Tak jsem mu ho dal. s Reasonem "Opakovaný provokace -life".

Nevim proč píšeš,že jsme si radili,když ti sám můj kolega druhé kolo na serveru říkal,že jsi byl ve zbrojce a neměl si šanci mě vidět.

To bude ode mne vše.
S pozdravem a hezkým zbytkem dnem přeje Patas.
KiNgPatas
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Kuska17 » 19 črc 2017, 16:52

Zdarec, jen tak ohledně toho banu kvůli Pdf, ban jsem dostal při tom když jsem říkal svůj názor na Fakůnuv move, při tom na mě calvin začal řvát a sprostě nadávat a následně jsem dostal ban :D to stím pdf jsem říkal kolem 4 kola, ale ban jsme dostal asi až v 12 kole, takže tak..
S pozdravem váš milovaný Kuska :*
Kuska17
Amatér
Amatér

Příspěvekod KiNgPatas » 19 črc 2017, 16:56 VIP

Ahoj
Ban si dostal až kdy jsem dostal svolení od Lifa.
Proto si ho nedostal ihned.

S pozdravem Patas.
KiNgPatas
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Kuska17 » 19 črc 2017, 16:56

dobře, díky za vysvětlení
Kuska17
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 19 črc 2017, 17:54

Stížnost je vyřešena následovně.

Admin Patas.
Opakovaně bazíruje na tom, zda hráč viděl jak bere zbraň. Hráč to vidět nemusí, stačí když to ví. Takté admin psal svému HLSA Lifeovi "Když TT má zbraň a CT ho nevidí nebo neviděl jak ji bere a zabije ho je to FK psal mi to Awee". Mě se konverzace ukládá a psal jsem mu, že pokud CT ví že T má zbraň, může ho zabít. On si však šel za svým, mermomocí chtěl hráče potrestat i když nebyl v právu. Navíc lhal o mém vyjádření a přesně tohle mu zlomilo vaz.
Admin Patas byl degradován na Admin akademik druhá část. Od teď má povinnost vždy točit demo, které si můžeme kdykoliv vyžádat.

Hráč FakuN, RakuN, atp..

Hráči byl udělen zákaz k CT po dobu 7 dní. Hráč má již za sebou mnoho banů, včetně několikadenních a stále sbírá nové. Hráč může v klidu hrát, akorát nebude moct kazit hru u CT, např. MFK za který byl již mnohokrát potrestán.

Hráč Kuska
Hráč byl potrestán zákazem hraní hry na 7 dní. Hráč má na svém kontě mnoho banů za kažení hry a urážky hráčů i adminů, což stupňuje urážkami adminů v nickname po udělení mute banu. Z toho důvodu hráči který evidentně nemá zájem slušně hrát na našich serverech, jsme nuceni přístup na server odebrat. Při opakovaném porušování pravidel a poškozování portálu, bude hráči ban obnoven.

Hráč Deadly
Hráči byla odebrána možnost využívat chat pod dobu 7 dní. Hráč má již za sebou mnoho banů, včetně několikadenních a jeho vyjadřování kazí hru ostatním, slušným hráčům.

Děláme to tady pro slušné hráče. Hráče kteří sem chodí z dlouhé chvíle kazit hru ostatním, jsme nuceni usměrnit. Nemůžeme jim dovolit ve svém konání pokračovat a ač neradi není jiná možnost, než je adekvátně potrestat.
Všichni problémoví hráči, co byli takto potrestáni, ať vezmou v potaz fakt, že při jakékoliv recidivě po vypršení banu jim bude ban obnoven. Navýšen. Nebo v krajním případě mohou být na základě souhlasu který svou aktivací udělili, potrestání odebráním VIP za opakované poškozování portálu.

Hráči i admin, teď již akademik, mají prostor pro omluvu. V případě jiného vyjádření bude topic uzamčen.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod RakuN » 19 črc 2017, 18:26

Zdravím Awee.
Řekl bych že jsi to udělal docela spravedlivě. Jen bych ješte rád vyjádření od Kalvina k jeho chování.
Stím jak Patas fejkuje konverzace a vymýšlí si mám i jako důkaz. Je mi líto že do teho zatáhl i tebe takhle blbě ,ale tohle by jsi měl vidět.

Důkaz zde : http://leteckaposta.cz/519691688

Nechápu Paťas proč takhle lžeš. Tohle od tebe bylo dost podlé. A to že jsi udelal tohle co jsi udělal jako admin mi přijde dost blbý.

PS: Na forku mě najdeš 6 stránek nazpět jako nahlášeného za MFK apod.
Sice jsem dostal teď ban na 7 dní za kazení hry,jelikož nemám asi dostatečný demo.Pokud má zde Angel páteř a dodá demo že jsem jednal podle pravidel myslím že se tím vše vyřeší.

Díky RakuN
Vedení Gamesites.cz
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
CS:GO Hlavní Admin
CS:GO Server admin
CS:GO admin
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
RakuN
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 19 črc 2017, 18:36

Calvin tady vyjádření napsal, já mu jej však smazal. Stížnost byla vyřešena a netřeba vyvolávat další hádky a diskuze o vyřešené stížnosti.
Na dodaných screenech vidím jak píšeš "Toto jsou ty Aweeho pravidla, které sám nepozná".
Měl si prostor pro omluvu, nevyužil si jej.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod KiNgPatas » 19 črc 2017, 18:39 VIP

Ahoj.

Musim se ti omluvit opravdu jsem nevěděl o bugu,že udělá nějakou animaci,že jí mám.

A proto jsem se bránil tím,že jsi to neviděl ani nevěděl.

Takže se zde omluvám za vzniklé potíže.
:?
KiNgPatas
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Kuska17 » 19 črc 2017, 18:57

Rád bych se omluvil, ale moje chování vyustilo, z banu, který jsme dostal od Calvina. Dostal jsem chatban, potom jsem se pojmenoval Jahoda, tohle jméno vzniklo z toho že se tak jmenuje jeden mistr a s deadly jsme si z toho jména dělali srandu na ts. A dostal jsem za něj ban, že prej provokace, protože Jephiho příjmení je dost podobné ale to jsem nevěděl...
Snad se tahle situace nebude opakovat a já se pokusím příště nad tímhle nenaštvat abych nemusel urážet zbytek a-týmu
zatím...
Kuska17
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 19 črc 2017, 19:37

Všichni zúčastnění uznali chybu. Patas a Kuska se omluvili a Deadly dokonce kromě omluvy na steamu, slíbil že se polepší.
Jsem rád že dokážeme věci řešit jako lidé a věřím, že další problémy již nebudou ;)
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy