• Stránka 1 z 1
Stížnost na Tom
Ahoj,chtěl bych si stěžovat na admina jménem Tom.
Já nevím jestli je natvrdlý nebo to jenom dělá.
Celou dobu tam byl.
Vysvětlím situaci-Bylo ještě předtím kolo byly jsme dva poslední a simon řekl at jdeme na bazen a ten předemnou šel šachtou a já chtěl jít taky za to jsem dostal kill což je v pohodě podle mě.
Potom bylo další Kolo byly jsme na střeše a byl jsem poslední .tak jsem si dal VD.
Další kolo bylo HVD tak říkám jestli mi někdo nahlasí VD. Nějaký jurca10 se ozval že mi ho nahlasí další kolo.
Další kolo mi chtěl dát VD a tom se s ním hádal at mi ho nedává prej kvůli tý šachtě, ale asi je natvrdlý a nevšiml si ,že v chatu píšu 50x VD z PP přitom to moc dobře věděl,já nevím jestli si hraje na něco co není nebo ne.Tak se pak s ním hádal a hodil s ním o zem..Že žádný VD mít nemám,dokonce jsem psal "Tomovi" do pošty a Pak jsem spamoval že chci to VD z PP a pak jsem dostal kick.. Jo a omlouvám se že demo nemám ale určitě bych nečekal že admin může být taková "svině".Věřím tomu že bude říkat že lžu.
--"Tom" 638 STEAM_0:1:118535555 27 58:15 17 1
Já nevím jestli je natvrdlý nebo to jenom dělá.
Celou dobu tam byl.
Vysvětlím situaci-Bylo ještě předtím kolo byly jsme dva poslední a simon řekl at jdeme na bazen a ten předemnou šel šachtou a já chtěl jít taky za to jsem dostal kill což je v pohodě podle mě.
Potom bylo další Kolo byly jsme na střeše a byl jsem poslední .tak jsem si dal VD.
Další kolo bylo HVD tak říkám jestli mi někdo nahlasí VD. Nějaký jurca10 se ozval že mi ho nahlasí další kolo.
Další kolo mi chtěl dát VD a tom se s ním hádal at mi ho nedává prej kvůli tý šachtě, ale asi je natvrdlý a nevšiml si ,že v chatu píšu 50x VD z PP přitom to moc dobře věděl,já nevím jestli si hraje na něco co není nebo ne.Tak se pak s ním hádal a hodil s ním o zem..Že žádný VD mít nemám,dokonce jsem psal "Tomovi" do pošty a Pak jsem spamoval že chci to VD z PP a pak jsem dostal kick.. Jo a omlouvám se že demo nemám ale určitě bych nečekal že admin může být taková "svině".Věřím tomu že bude říkat že lžu.
--"Tom" 638 STEAM_0:1:118535555 27 58:15 17 1
-
bedrichzhul - Pokročilý
Stížnost na Tom
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na Tom
Ahoj, ani jsem nečetl tvojí argumentaci, každopádně se musím přidat. Účet zde na forku jsem si založil jen pro to abych rozpoutal diskuzi zda je takováhle diktatura opravdu normální. Mám vlastní dvojitou negativní zkušenost s výše uvedeným pseudoadminem. K jeho pochybení se do detailu vyjádřím až se tady obhájí. Ale jeho chávíní mě opravdu přijde přes čáru. Já si přišel v klidu zahrát. Né se nervovat nad tím co to tady vede za dementy. Vedení GS bych pro příště doporučil provádět před přijetím nového člena do admin teamuu důkladné psychotesty. Obhajovat se umí každej dement. Myslím že tato osoba si tu jen léčí svůj komplex. S velkou mocí se veze i velká zodpovednost. Dotyčný to těžce nezvládá.
Heil Zeman!!!
- StopStalin
- Kolemjdoucí
bedrichzhul píše:tom se s ním hádal at mi ho nedává prej kvůli tý šachtě..
Klameš. Hádal sa sním niekto iný.
Z hltv je vidieť že VD z PP si mal.
Ja som to chápal tak že keď sa tam hráči hádali počas HVD:
Jurca1o tvrdil že si dostal FK
Zinek zase že si FK nedostal že si bol v CT zone.
Ďalšie kolo bol simon ten čo ti VD chcel dať ale ten druhý sa tam začal sním hádať že nemáš mať nič. Keď som chcel ja vedieť že ako to bolo alebo čo sa vlastne stalo tak si tam začali nadávať a zato som ich prehodil neskôr dostali ban na chat lebo pokračovali v nadávkach ďalej. Potom si do chatu písal VD z PP ja som ti to VD nechcel dať pretože som si nebol istý že to VD si mal ty nikto ďalší z CT na to nereagoval alebo nevedeli o tom.
Smart ty si tam začal nadávať na jedného hráča kvôli tomu že neviem teraz presne že bol potichu alebo lagoval. Dostal si kick. Napojil si sa z5 napísal si nadávku dostal si ban. Neviem o čom presne hovoríš.
-
Brano21 - Spamer Veterán
Aní nevíš co se dělo tak proč se k tomu takhle hloupě vyjadřuješ? Trháš slova z kontextu. Tahle debata nemá smysl. Když je někdo dement tak je dement. Jednou na to umře
Já se kvuli tomu stresovat nebudu 
E.Smajlos - Simon mi dal staviteľa a povedal nech mu idem postaviť nejakú dráhu tak som hu šiel postaviť. Keď som staval tak som sa sústredil ako to spravím a keď simon zapol mikrofón tak tie tvoje nadávky sa prehliadnuť nedali.

E.Smajlos - Simon mi dal staviteľa a povedal nech mu idem postaviť nejakú dráhu tak som hu šiel postaviť. Keď som staval tak som sa sústredil ako to spravím a keď simon zapol mikrofón tak tie tvoje nadávky sa prehliadnuť nedali.
Heil Zeman!!!
- StopStalin
- Kolemjdoucí
V první řadě by to chtělo přiznat vlastní chybu. Pak třeba argumentovat
To co jsi napsal nemá žádnou výpovední lhůtu. Jen vaříš z vody a sám nevíš o čem mluvíš
naprosto směšný.
A odpovidej normalne. Né že se mě budeš vtírat do mejch příspěvků...

A odpovidej normalne. Né že se mě budeš vtírat do mejch příspěvků...
Heil Zeman!!!
- StopStalin
- Kolemjdoucí
Pořád si jen sereš do huby. Tvoje argumenty pro mě nemají žádnou váhu. Tohle by pro tebe měl být impulz zamyslet se nad tím jak jednáš s hráči. Když si tady na forku za jeden den stežujou nezavisle dva lidi za sebou tak už to o nečem vpovídá.
E.Smajlos - Mal by si sa dať liečiť lebo máš asi nejaku poruchu nevieš čo ani píšeš nevieš o čo ide. Napísal si dement je dement to máš pravdu a aj to vidím na tebe.
E.Smajlos - Mal by si sa dať liečiť lebo máš asi nejaku poruchu nevieš čo ani píšeš nevieš o čo ide. Napísal si dement je dement to máš pravdu a aj to vidím na tebe.
Heil Zeman!!!
- StopStalin
- Kolemjdoucí
No měl jsem mít VD a ignoroval mě.Já jsem psal VD Z PP Tak takhle akorát potvrzuje že si nevšímá hry. Protože když jsem si dával VD tak byl ve hře,a pak bylo HVD a asi si všiml že jsem psal potom že mám mít VD..
-
bedrichzhul - Pokročilý
Dodejte sem vyčasované demo, když si stěžujete.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Seš natvrdlej? Psal jsem že demo nemám,a sám tady vidíš že asi nelžu od admina..
-
bedrichzhul - Pokročilý
Nezajímá mě co píšeš, zajímají mě důkazy a ty tady nevidím.
Pokud ve hře adminovi nijak nedokážeš že to VD mít máš, nemůžeš se divit že ti ho nedal.
Zamítá se.
Pokud ve hře adminovi nijak nedokážeš že to VD mít máš, nemůžeš se divit že ti ho nedal.
Zamítá se.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1