• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Larken.
Zdravím,chtěl bych nahlásit admina Larkena za demenci (nevím jestli se to dá takhle nazvat).
Takže hráli sme JB a admin Larken přišel na server a hráč *<Hiple>*<Mr.Gude>* šel cca na půl minutky afk,bohužel si špatně stoupnul a tak blokoval v atrakci,admin Larken ho přehodil.Nemyslím si,že ho musel zrovna přehodit rovnou k T,mohl ho dát kousek na stranu..Celej server JB5 ví,že Hiple a Larken zrovná nemaj mezi sebou dobrej vztah,a tak nám bylo jasné,proč ho hned přehodil..Dále si tam hrálo ct a skákalo si tam po deathrunu,ale to zázračně admin Larken neviděl..Dál když se ho hiple zeptal proč ho přehodil tak mu to vysvětlil a řekl že tam blokoval.No Hiple se tam nechoval nějak moc slušně a napsal mu,že Je to vůl a na to mu Larken odepsal-Hiple nebreč
https://ctrlv.cz/NEeS Jako fakt?Za tohle já sem dostal od larkena ban za provokaci,a on mu tohle klidně napíše?Si děla srandu ne?Vím,že to neni nic tak horzného,ale jde mi o ten princip on to může psát bez problému a ostatní hráči ne?No ted mě napadlo jak si vlastě bonznul Kossa,napsal si tam maj se chovat trochu dospěle,ty se chováš dospěle?No jo vlastně...Tobě je teprve 13..Trochu se nad sebou zamyslet,to,že máš práva,neznamená,že můžeš byt navrch..Celému JB 5 si jen pro smích..Zamysli se 
To je vše,zatím zdar.
Takže hráli sme JB a admin Larken přišel na server a hráč *<Hiple>*<Mr.Gude>* šel cca na půl minutky afk,bohužel si špatně stoupnul a tak blokoval v atrakci,admin Larken ho přehodil.Nemyslím si,že ho musel zrovna přehodit rovnou k T,mohl ho dát kousek na stranu..Celej server JB5 ví,že Hiple a Larken zrovná nemaj mezi sebou dobrej vztah,a tak nám bylo jasné,proč ho hned přehodil..Dále si tam hrálo ct a skákalo si tam po deathrunu,ale to zázračně admin Larken neviděl..Dál když se ho hiple zeptal proč ho přehodil tak mu to vysvětlil a řekl že tam blokoval.No Hiple se tam nechoval nějak moc slušně a napsal mu,že Je to vůl a na to mu Larken odepsal-Hiple nebreč

To je vše,zatím zdar.

Ten Vlk z JB 5
-
Levition - Pokročilý
[Zamítnuto] Larken.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Larken.
Zdravím,
Stížnost nejedná o mém jméně, každopádně situaci na JB 5 sleduji už delší dobu, a proto chci zbytek informovat jak jste strašná neviňátka, která šikanují člověka jen kvůli nižšímu věku.
Poslední dobou se s Larkenem potkávám na serverech často. A to i s vámi hráči, kteří si hrají na drsňáky. V momentě když jsem na serveru já, či jiný admin společně s Larkenem jste v pohodě, hrajete že nic.V momentě, co je Larken na serveru sám, či s adminy na NS se chováte jak totální tupci. Děláte naschvály jen aby vás napomínal, asi vás baví dělat před tím "celým" JB 5, který mimochodom Larkenovi nic nedělá bez vaší přítomností, totální s prominutím idioty.
Důkaz ohledně vaší provokace je jednoduchý a to si otevřít buď tvůj či Hiplův hlstats
Buďte rádi, že vám tato provokace pořád prochází..
-P.
Stížnost nejedná o mém jméně, každopádně situaci na JB 5 sleduji už delší dobu, a proto chci zbytek informovat jak jste strašná neviňátka, která šikanují člověka jen kvůli nižšímu věku.
Poslední dobou se s Larkenem potkávám na serverech často. A to i s vámi hráči, kteří si hrají na drsňáky. V momentě když jsem na serveru já, či jiný admin společně s Larkenem jste v pohodě, hrajete že nic.V momentě, co je Larken na serveru sám, či s adminy na NS se chováte jak totální tupci. Děláte naschvály jen aby vás napomínal, asi vás baví dělat před tím "celým" JB 5, který mimochodom Larkenovi nic nedělá bez vaší přítomností, totální s prominutím idioty.
Důkaz ohledně vaší provokace je jednoduchý a to si otevřít buď tvůj či Hiplův hlstats

Buďte rádi, že vám tato provokace pořád prochází..
-P.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Jediná provokace která na něj od mojí strany byla,je ta za co mi dal ban.Nikdy sem mu nic nepsal,takže nevim co tu na mě zkoušíš.Hlavně,že ty mu na serveru nepřipomínáš,že mu je 13:DDDDDTy nic ty si ten hodnej
)Třeba minule ta situace že si tam někoho grabnul,LArken se přidal a ty si mu řekl-"bud ticho ted mluví jen 15+"
Nojonooooooooooooo

Ten Vlk z JB 5
-
Levition - Pokročilý
Nevidíš admin chat, je něco jiné hráče popichnout a zasmát se na obou stranách, než znepříjemnit hru celému serveru
Tímto ukoncuju své nazory, ty udělej to samé a vyčkej na vyjádření admina a kompetentní osoby..
-P.

-P.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Polande,
tebe speciálně mohu s klidem ujistit, že já se ke všem adminům chovám tak, jako ke každýmu druhýmu. Je úplně jedno, jestli je na serveru pouze Larken, nebo je tam s ním i další admin
A mimochodem, ty taky nejsi zrovna svatoušek, co se tvého uvažování týká. Pokud si vzpomínám, tak zrovna ty si mě kicknul ze serveru za jednu jedinou urážku na Larkena. Na moje následující dotazy typu ,,Proč si mě kicknul?" si odpovídal, že nemám urážet ostatní adminy - to bych pochopil, pokud by došlo k více nadávkám, ale za jednu to opravdu nechápu. PS: ta urážka byla slovíčko "blb"
----------
Co se týče původní situace, souhlasím s Levitionem (Wolfem). Larken podle mého jednal příliš ukvapeně.
Toť ode mne prozatím vše. Děkuji
tebe speciálně mohu s klidem ujistit, že já se ke všem adminům chovám tak, jako ke každýmu druhýmu. Je úplně jedno, jestli je na serveru pouze Larken, nebo je tam s ním i další admin

A mimochodem, ty taky nejsi zrovna svatoušek, co se tvého uvažování týká. Pokud si vzpomínám, tak zrovna ty si mě kicknul ze serveru za jednu jedinou urážku na Larkena. Na moje následující dotazy typu ,,Proč si mě kicknul?" si odpovídal, že nemám urážet ostatní adminy - to bych pochopil, pokud by došlo k více nadávkám, ale za jednu to opravdu nechápu. PS: ta urážka byla slovíčko "blb"
----------
Co se týče původní situace, souhlasím s Levitionem (Wolfem). Larken podle mého jednal příliš ukvapeně.
Toť ode mne prozatím vše. Děkuji
-
Hiple - Zkušený
Okay, od vás (Přesneji Hiple,Wolf,Marinák,Primal,Kovi) je smiřováná neustálá provokace. Už je to únavné

http://leteckaposta.cz/753939536
Časování : 36:23 začína blokovat (Umyslne) až do doby 36:45 a následne dostává přehoz za demenci
Chováte se jak malé děti. Všichny které jsem vyjmenoval každý den na JB me provokují či nějak uráží (Můžete zkouknout HLSTATS). Pak jim dám ban aby se zamysleli a hned je na pár hodin klid, pak se ptají zaco ban...
Samozřejmě děkuji Polande za zastání <3 Pak vynahradím na TS
jinak vyjmenovaní (Viz. nahoře) by se měli nad sebou zamyslet

http://leteckaposta.cz/753939536
Časování : 36:23 začína blokovat (Umyslne) až do doby 36:45 a následne dostává přehoz za demenci
Chováte se jak malé děti. Všichny které jsem vyjmenoval každý den na JB me provokují či nějak uráží (Můžete zkouknout HLSTATS). Pak jim dám ban aby se zamysleli a hned je na pár hodin klid, pak se ptají zaco ban...
Samozřejmě děkuji Polande za zastání <3 Pak vynahradím na TS

jinak vyjmenovaní (Viz. nahoře) by se měli nad sebou zamyslet
„Život je příběh vyprávěný blbcem.“ William Shakespeare.
12.1 Akademik 2017
21.2 Akademik+ 2017
1.5 Admin 2017 - 10.3 2018
12.1 Akademik 2017
21.2 Akademik+ 2017
1.5 Admin 2017 - 10.3 2018

-
Larken - Mistr
Pošlete mi někdo do PM hlstats těch dvou chlapců.
Lock, verdikt doplním do konce prázdnin.
Lock, verdikt doplním do konce prázdnin.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Hráči *<Hiple>*<Mr.Gude>* byla pro opakované nevhodné chování a porušování pravidel, dočasně odebrána možnost psát do chatu. Hráč může v klidu hrát, nebude však moct provokovat, spamovat a urážet ostatní.
V případě že se chování hráče po vypršení banu bude opakovat, ban bude opět nahozen.
Hráč má prostor pro omluvu a vyjádření lítostí nad svou hloupostí.
edit.
Admin konal správně. Hráč úmyslně kazil hru a byl potrestán.
Stěžovatel který žádal o práva si pro vymyšlené, hloupé stížnosti bude muset na práva pár měsíců počkat. Snad mu to za to stálo.
V případě že se chování hráče po vypršení banu bude opakovat, ban bude opět nahozen.
Hráč má prostor pro omluvu a vyjádření lítostí nad svou hloupostí.
edit.
Admin konal správně. Hráč úmyslně kazil hru a byl potrestán.
Stěžovatel který žádal o práva si pro vymyšlené, hloupé stížnosti bude muset na práva pár měsíců počkat. Snad mu to za to stálo.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1