• Stránka 1 z 1
[?] Javierko/EventMaster/Survival
1) Nick na serveru: Javierko
2) Věk: 15 let
3) Originální MC: Ano mám zakoupený
4) Splněná akademie: Ne
5) Aktivované VIP: Ne
6) Denní aktivita: Záleží na dnu a náladě, ale minimálně 3 hodiny
7) Přestupky na Gamesites: Pár jich už bylo, kdysi nějaký ban na JB za FK, a taky jsem tady na mc dostal ban za hacky, kvůli mé blbosti ze které jsem se ponaučil.
8) Přestupky mimo Gamesites: Nehraji jinde, takže žádné nemám.
9) Něco o sobě: Ahoj, jmenuji se Adam, je mi 15 let. Pocházím z Brna a taky žiju v Brně. Po prázdninách nastoupím do 9. ročníku ZŠ (měl bych už být někde na SŠ, ale měl sem odklad tak proto jsem ještě na ZŠ). Mezi moje koníčky patří hraní florbalu, stolního tenisu a PC her (hlavně CS:GO MG1, minecraft, gothic 3). Taky zkouším programování, umím základy HTML a časem bych se toho chtěl naučit víc.
10) Proč právě ty: Myslím že jsem hodně zkušený, dokážu poradit. Určitě bych vám přinesl nějaké nápady jak zlepšit server, eventy a další.
11) Event ze singlu: http://leteckaposta.cz/713536244
2) Věk: 15 let
3) Originální MC: Ano mám zakoupený
4) Splněná akademie: Ne
5) Aktivované VIP: Ne
6) Denní aktivita: Záleží na dnu a náladě, ale minimálně 3 hodiny
7) Přestupky na Gamesites: Pár jich už bylo, kdysi nějaký ban na JB za FK, a taky jsem tady na mc dostal ban za hacky, kvůli mé blbosti ze které jsem se ponaučil.
8) Přestupky mimo Gamesites: Nehraji jinde, takže žádné nemám.
9) Něco o sobě: Ahoj, jmenuji se Adam, je mi 15 let. Pocházím z Brna a taky žiju v Brně. Po prázdninách nastoupím do 9. ročníku ZŠ (měl bych už být někde na SŠ, ale měl sem odklad tak proto jsem ještě na ZŠ). Mezi moje koníčky patří hraní florbalu, stolního tenisu a PC her (hlavně CS:GO MG1, minecraft, gothic 3). Taky zkouším programování, umím základy HTML a časem bych se toho chtěl naučit víc.
10) Proč právě ty: Myslím že jsem hodně zkušený, dokážu poradit. Určitě bych vám přinesl nějaké nápady jak zlepšit server, eventy a další.
11) Event ze singlu: http://leteckaposta.cz/713536244
-
Javi - Spamerův sluha
[?] Javierko/EventMaster/Survival
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Javierko/EventMaster/Survival
Najdi si ma na TS
e. Surp: prijatý.
e. Surp: prijatý.
-