• Stránka 1 z 1
Kúpa novej grafickej karty
Ahojky!
Ako určite vačšina z vás ktorý ma poznajú vedia že síce CS 1.6 mi ide na 150 fps, to sa ale o CS:GO, Dead by Daylight a podobne náročnejších hrách povedať nedá
preto som sa rozhodla založiť tento topic. Chcem si tú moju rachotinku ktorú mám už cca 4 roky ( nie som si istá ) trochu vylepšiť. Teraz mám grafickú kartu AMD Radeon 5500 a nesťažujem sa ale viete ako. :/ No takže chcela by som určite grafickú od AMD tak neskúste mi sem hádzať Intel a Nvidiu ~_~. Ďalej by som chcela niečo aby som nemusela kupovať veľa vecí naviac ako rátam s tým ale nemusíte mi poslať link na úplne nový herný komp
Teraz som ešte v chorvátsku ale keď prídem domov pošlem vám sem aj viac podrobností o mojej doske. Ďakujem vopred za vaše rady a dúfam že sa mi to podarí. A ešte jedna vec, žiadne 1000€
trošku menšie sumy by som poprosila 

-
Microsoftik - Pokročilý
Kúpa novej grafickej karty
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kúpa novej grafickej karty
Ahoj, no hra ako CS:GO si vyžaduje skôr výkonný CPU (procesor) ako GPU (grafiku). Tak mi sem napíš aký máš procák.
Táto sa mi zdá celkom dobrá aj za rozumnú cenu od gigabyte
https://www.alza.sk/gigabyte-rx-560-gam ... 014640.htm
Táto sa mi zdá celkom dobrá aj za rozumnú cenu od gigabyte

GTA:SA-MP Administrátor [REDNECK] - 05.12.2018 - až do zrušenie serveru
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
-
GSTeeZee - Sponzor
Nejde o to CS:GO ale skor o H1Z1, Forest, DBD a ine. A hned ako pridem domov napisem procesor. 

-
Microsoftik - Pokročilý
Poprosil by som ťa o kompletné informácie o tvojom počítači (doska, procesor, ram, zdroj) a tiež aj o udanie výšky rozpočtu.
--------------------------------------------------------------------------
Ono totižto aj napriek tomu, že rozhranie PCIE by malo byť vzájomne kompatibilné skrz jeho vezie nie je to celkom pravda (napr. slot verzie 1.1 pravdepodobne neobslúž 3.0 grafiku atp.).
Mno a zdroj je ďalšia vec. Výkonnejšie grafické karty potrebujú prídavné napájanie.
--------------------------------------------------------------------------
Ono totižto aj napriek tomu, že rozhranie PCIE by malo byť vzájomne kompatibilné skrz jeho vezie nie je to celkom pravda (napr. slot verzie 1.1 pravdepodobne neobslúž 3.0 grafiku atp.).
Mno a zdroj je ďalšia vec. Výkonnejšie grafické karty potrebujú prídavné napájanie.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Údaje o mojom PC:
Operačný systém:Win 7 SP1
RAM: 4,00GB Dual-Channel DDR3 @ 669MHz (9-9-9-24)
Základná doska:Gigabyte Technology Co. Ltd. GA-MA78LMT-S2 (Socket M2)
Grafická karta:1024MB ATI AMD Radeon HD 5500 Series (Sapphire/PCPartner)
CPU: AMD Athlon II X3 445
Operačný systém:Win 7 SP1
RAM: 4,00GB Dual-Channel DDR3 @ 669MHz (9-9-9-24)
Základná doska:Gigabyte Technology Co. Ltd. GA-MA78LMT-S2 (Socket M2)
Grafická karta:1024MB ATI AMD Radeon HD 5500 Series (Sapphire/PCPartner)
CPU: AMD Athlon II X3 445
-
Microsoftik - Pokročilý
Tá tvoja základná doska má PCIE verzie 2.0
Pokiaľ ma pamäť neklame tak medzi 2.0 a 2.1 sa menili napájacie štandardy. Preto 2.0 neutiahne z hľadiska napájania novšiu kartu.
Vychádza mi z toho, že na upgrade za novú lepšiu to nebude. Jediné čo by ešte dávalo zmysel je bazár (nejaká GK čo má PCIE max 2.0).
Pokiaľ ma pamäť neklame tak medzi 2.0 a 2.1 sa menili napájacie štandardy. Preto 2.0 neutiahne z hľadiska napájania novšiu kartu.
Vychádza mi z toho, že na upgrade za novú lepšiu to nebude. Jediné čo by ešte dávalo zmysel je bazár (nejaká GK čo má PCIE max 2.0).
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1