I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

JailBreak - Ban hráči Mariňák

Příspěvekod Hiple » 22 črc 2017, 10:19

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: CHOROBNYCHOROCHONTOCHOR
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #5
[=] Doba trvani trestu: 11111 minut
[=] Duvod trestu: Opakovane bugovani
[=] Zabanovany nickname: Arogantní MaRiNaK
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:106934199
[=] Zabanovana IP: 46.149.119.19
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Hráč MaRiNaK dostal ban za to že měl před jménem napsáno zelenou barvou "Arogantni", i když podle adminů, kterých se ptal toto nevadí. Já sám jsem viděl, jak má toto napsáno před jménem a i přesto, že byli na serveru admini, tak nic nedělali a nevadilo jim to.
Hráč tímto prosí o unban či vysvětlení banu.
Hiple
Zkušený
Zkušený

JailBreak - Ban hráči Mariňák

od Rumcajz » 22 črc 2017, 10:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JailBreak - Ban hráči Mariňák

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 22 črc 2017, 10:28

Je zakázáno využívat chyb ve hře a kazit hru. Nickname, jež vinou nepovolených znaků buguje tabulku, modmenu nebo nejde jasně přečíst, je zakázán. Nebudeme řešit stížnosti, že hráč se nejmenuje Marinak protože má v nicku přes písmenka čtverečky a nejde přečíst jak se jmenuje, proto mu Simon nemůže říkat Marinak.

Konkrétně hráče Marinak jsem já osobně na změnu nicku několikrát upozorňoval, několikrát mu měnil nick, několikrát kickoval a dokonce již i banoval. Hráč stále toto pravidlo porušuje.
Děláme to tady pro slušné hráč. Pokud někdo neúměrně nadává, dostane jen mute ban, aby mohl v klidu hrát a nekazit hru svými výlevy. V případě kažení hry u CT hráči omezíme přístup pouze na CT a opět může v klidu pokračovat ve hře.
Bohužel tomuto kažení hry nelze předejít ani jedním z výše zmíněných omezení a z důvodu opakované ignorace pravidel jsem byl nucen hráči dočasně zamezit přístup na server úplně. Je mi to moc líto, ale když někdo nemá zájem v klidu hrát podle pravidel, nedá se nic dělat.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Hiple » 22 črc 2017, 10:36

Toto je vzkaz od Mariňáka, zkopírovaný z konverzace na Steamu:

ano ja bych toho nechal samozrejme, ale neupozornil jsi mi na to takhle, kdyby jsi mi to napsal na tom serveru zmenim a necham toho samozrejme ale ty prijdes das mi ban bez toho aby jsi me upozornil a odejdes ..

PS: vzkazuje, že by to v klidu vyřešil přes PM, ale má bohužel ban na stránky GS
Hiple
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 22 črc 2017, 10:45

Důležité je, aby nekazil hru druhým. V případě že se omluví a slíbí že to dělat nebude, není potřeba mu bránit v přístupu na server, jelikož důvody banu pominou..
To že má ban na web o něm mnoho vypovídá, stále však může využít TS nebo steam, k rychlejšímu vyřešení této nemilé situace ;)
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Hiple » 22 črc 2017, 10:56

Mariňák mi napsal, že by rád vyřešil tuto situaci na TS klidně hned. Už prý čeká ve vstupní bráně a chtěl by přemístit do roomky, kde se problém vyřeší :)
Hiple
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 22 črc 2017, 11:34

S hráčem jsme vše vyřešili a věřím mu, že se to již nebude opakovat.
Unbanned.
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy