• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] singel - Akademia Sniper War [2] Opätovná ž.
Nick ve hře: steelseries* singel (keby mám akádemiu tak si dám singel)
Nick na fóru: SPECIALBEATZ
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 14 25.7 15 (žiadosť dávam teraz aj keď neprešiel týždeň preto lebo idem na dovolenku)
Steam ID: STEAM_0:0:197483036 (kupujem si nový steam keď tak dám vedieť)
Sekce, kde chcete akademika: Aim - konkrétne Sniper War
Odkaz na váš HLstats: http://hlstatsx.crew.sk/hlx_33560/hlsta ... &player=41
Proč chcete byť akademikom : Preto lebo už má nebaví pozerať na tých hackerov jak hrajú a jak ľudia si vedia kazíť hru. A chcem byť prospešný ľudom na gamesites. Už dlho hrávam tak viem. A vidím že nechodí veľa adminov na Sniper War tak preto a hrávam často na Sniper War som aj 2 v ./top15. Myslím si že som všetko vypísal.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Jak som písal v minuléj žiadostí neoprávnení ban na kotelne ! Od vtedý som podál žiadosť o unban žiadosť je na webe a Koprárek sa zachovál zbabelo ! Je mi to ľúto že konkurenční site je taký pochybiteľní !
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Nie ešte som nebol.
Ďakujem za skorú odpoveď ! A ospravedľnujem sa za skorejšú žiadosť ale nemal som kedy keď odlietam do Grécka.
Nick na fóru: SPECIALBEATZ
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 14 25.7 15 (žiadosť dávam teraz aj keď neprešiel týždeň preto lebo idem na dovolenku)
Steam ID: STEAM_0:0:197483036 (kupujem si nový steam keď tak dám vedieť)
Sekce, kde chcete akademika: Aim - konkrétne Sniper War
Odkaz na váš HLstats: http://hlstatsx.crew.sk/hlx_33560/hlsta ... &player=41
Proč chcete byť akademikom : Preto lebo už má nebaví pozerať na tých hackerov jak hrajú a jak ľudia si vedia kazíť hru. A chcem byť prospešný ľudom na gamesites. Už dlho hrávam tak viem. A vidím že nechodí veľa adminov na Sniper War tak preto a hrávam často na Sniper War som aj 2 v ./top15. Myslím si že som všetko vypísal.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Jak som písal v minuléj žiadostí neoprávnení ban na kotelne ! Od vtedý som podál žiadosť o unban žiadosť je na webe a Koprárek sa zachovál zbabelo ! Je mi to ľúto že konkurenční site je taký pochybiteľní !
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Nie ešte som nebol.
Ďakujem za skorú odpoveď ! A ospravedľnujem sa za skorejšú žiadosť ale nemal som kedy keď odlietam do Grécka.
Zdravím ma 14 ! A volám sa Adam.
-
SPECIALBEATZ - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] singel - Akademia Sniper War [2] Opätovná ž.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: singel - Akademia Sniper War [2] Opätovná ž.
Ježíš strášne sa ospravedľňujem !! Moja zbrklosť ! Orginálne CS 1.6 : Vlastním originálnu hru : http://steamcommunity.com/profiles/76561198355231800/
Niečo o sebe : Volám sa Adam. Mám 14 rokov. Rád cestujem do zahraničia. Najpeknejšia farba zelená. Najlepšía adminka : Lucinka,Patrii. Najlepší Admin : w0.,ITKnedlík. Milujem kofolu a futball.
Po večeroch trénujem Sniper War. Som v ./TOp15 2. Rád opravujem a doplňujem ľudí. Celé Meno : Adam Barta. Najviac hrávam gather a aim.
Niečo o sebe : Volám sa Adam. Mám 14 rokov. Rád cestujem do zahraničia. Najpeknejšia farba zelená. Najlepšía adminka : Lucinka,Patrii. Najlepší Admin : w0.,ITKnedlík. Milujem kofolu a futball.
Po večeroch trénujem Sniper War. Som v ./TOp15 2. Rád opravujem a doplňujem ľudí. Celé Meno : Adam Barta. Najviac hrávam gather a aim.
Zdravím ma 14 ! A volám sa Adam.
-
SPECIALBEATZ - Kolemjdoucí
Re: singel - Akademia Sniper War [2] Opätovná ž.
Nevidím důvod, proč bych ti měl prominout dřívější žádost, tento důvod neberu. Dostaneš akademika a budeš se flákat, protože jedeš pryč. Nenenenene, požádej si, až přijedeš. Zamítnuto.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1