• Stránka 1 z 1
(Vyřešeno)JB1/PEto/6ix9ine
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: kristof
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: 6ix9ine
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:146716797
[=] Zabanovana IP:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
byl jsem v šachtě, kde jsem nejdřív zabil hráče krištof (PEto) potom běžel hráč maximus, zdůrazňuji že hráč běžel proto byly slyšet kroky a tušil jsem že někdo jde.
O tom že jsem nahlášen v CHH sekci za jumpbug. Roky trénování na HNS jsou značně znát, ale chápu lidské oko nedokáže ten krásný div mého umění nelze v CS-ku rozpoznat.
Roger that.
[=] Dostal jsi trest od admina: kristof
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: 6ix9ine
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:146716797
[=] Zabanovana IP:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
byl jsem v šachtě, kde jsem nejdřív zabil hráče krištof (PEto) potom běžel hráč maximus, zdůrazňuji že hráč běžel proto byly slyšet kroky a tušil jsem že někdo jde.
O tom že jsem nahlášen v CHH sekci za jumpbug. Roky trénování na HNS jsou značně znát, ale chápu lidské oko nedokáže ten krásný div mého umění nelze v CS-ku rozpoznat.
Roger that.
-
MaherIS - Zkušený
(Vyřešeno)JB1/PEto/6ix9ine
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB1/PEto/6ix9ine
DEMO
05:00 - hrac caka v cele so zbranou, je za stenou, ty nanho namieris cez stenu a zabijas ho
12:28 - zbadal si afk hraca v cele, tak ho ides na istotu zabit (este si si to predtym pozrel cez tu stenu, nez si vysiel hore)
18:48 - ides pri celach, vidis 2 hracov v cele. nemas sancu vidiet, ze nevysli obaja, ale ty sa na sikmine otocis a ides tam zabit toho afk
28:00 - ides pri mode do zbrojky, kontrolujes si ju cez dvere. ked sa otvoria ani sa len nepozries dolava, ci tam nahodou neni nejake ct
28:40 - docela zaujimave 2 hlavy. aj ta s awp aj ta s dgl cez stenu
31:00 - to neustale kontrolovanie ct cez stenu, ked sme boli vsetci na kolotoci
32:00 - sachtova situacia. cely cas kempis v sachte, kontrolujes situaciu pri bazene cez stenu. v sachte furt vykukas, ci tam niekto nejde. ked vidis, ze je tam hrac, co ide v cupe a caka kym sa vystrcis (34:00), tak len cakas a uz sa nevystrkujes.
35:00 - skontrolujes situaciu v sachte, vidis, ze je cista a vyhadzujes zbran a vystrkuejs sa
35:30 - zabijas hraca, co ti dupe v sachte, nwm ci si sa po nom nerozbehol este skor ako si ho mohol pocut, ale to neriesim. zabijes ho, potom skontrolujes, ci tam este niekto je a vyhadzujes zbran a ides cez pol sachty bez zbrane
05:00 - hrac caka v cele so zbranou, je za stenou, ty nanho namieris cez stenu a zabijas ho
12:28 - zbadal si afk hraca v cele, tak ho ides na istotu zabit (este si si to predtym pozrel cez tu stenu, nez si vysiel hore)
18:48 - ides pri celach, vidis 2 hracov v cele. nemas sancu vidiet, ze nevysli obaja, ale ty sa na sikmine otocis a ides tam zabit toho afk
28:00 - ides pri mode do zbrojky, kontrolujes si ju cez dvere. ked sa otvoria ani sa len nepozries dolava, ci tam nahodou neni nejake ct
28:40 - docela zaujimave 2 hlavy. aj ta s awp aj ta s dgl cez stenu
31:00 - to neustale kontrolovanie ct cez stenu, ked sme boli vsetci na kolotoci
32:00 - sachtova situacia. cely cas kempis v sachte, kontrolujes situaciu pri bazene cez stenu. v sachte furt vykukas, ci tam niekto nejde. ked vidis, ze je tam hrac, co ide v cupe a caka kym sa vystrcis (34:00), tak len cakas a uz sa nevystrkujes.
35:00 - skontrolujes situaciu v sachte, vidis, ze je cista a vyhadzujes zbran a vystrkuejs sa
35:30 - zabijas hraca, co ti dupe v sachte, nwm ci si sa po nom nerozbehol este skor ako si ho mohol pocut, ale to neriesim. zabijes ho, potom skontrolujes, ci tam este niekto je a vyhadzujes zbran a ides cez pol sachty bez zbrane
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Když toho máš tolik ti budu věřit. Ban tedy přijímám a můžeš locknout. Ahoj za půl roku.
Roger that.
Roger that.
-
MaherIS - Zkušený
Ban přijímáš, tudíž není co řešit. Kdybys náhodou chtěl přijít dřív než za půl roku, tak můžeš využít tyto možnosti: chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html, chces-unban-ihned-t61717.html.
Btw. jestli považuješ získání vac banu za umění, máš velmi vytříbený vkus.
Btw. jestli považuješ získání vac banu za umění, máš velmi vytříbený vkus.
-
piri - CS 1.6 CheatHunter
• Stránka 1 z 1