• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] JuliusIV / SURVIVAL / ADMIN
Zdravím, chci se ucházet o post admina na serveru survival.
1) JuliusIV
2) Za měsíc mi bude 19
3) Origo mám
4) Ne
5) Ne
6) 2-4 hodiny denně
7) Žádné
8) Žádné
9) Jmenuji se Patrik a studuji anglicko-české gymnázium Amazon. Mezi mé oblíbené aktivity patří fotbal, florbal, sledování sportů, čtení knih a samozřejmě MC.
10) Proč právě já? Ovladám gramatiku, jsem aktivní, spolehlivý a hlavně mě MC společně s adminováním naplňuje. TS3, Skype mám. Zkušenosti mám velké. Působil jsem na portálu naplno.sk, kde jsem byl operátorem. Váš server jsem si vybral z jednoho důvodu, a tím je ten, že server survival se hodně podobá bývalému serveru naplno.sk. Ovládám WorldEdit a všechny pluginy, které se na serveru nacházejí, jelikož jsou stejné jako na mém bývalém působišti.
Děkuji Vám za přečtení,
JuliusIV
1) JuliusIV
2) Za měsíc mi bude 19
3) Origo mám
4) Ne
5) Ne
6) 2-4 hodiny denně
7) Žádné
8) Žádné
9) Jmenuji se Patrik a studuji anglicko-české gymnázium Amazon. Mezi mé oblíbené aktivity patří fotbal, florbal, sledování sportů, čtení knih a samozřejmě MC.
10) Proč právě já? Ovladám gramatiku, jsem aktivní, spolehlivý a hlavně mě MC společně s adminováním naplňuje. TS3, Skype mám. Zkušenosti mám velké. Působil jsem na portálu naplno.sk, kde jsem byl operátorem. Váš server jsem si vybral z jednoho důvodu, a tím je ten, že server survival se hodně podobá bývalému serveru naplno.sk. Ovládám WorldEdit a všechny pluginy, které se na serveru nacházejí, jelikož jsou stejné jako na mém bývalém působišti.
Děkuji Vám za přečtení,
JuliusIV
- JuliusIV
- Kolemjdoucí
[Zamietnuté] JuliusIV / SURVIVAL / ADMIN
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JuliusIV / SURVIVAL / ADMIN
Zamietnute.
"and ye shall know the truth, and the truth shall make you free"
-