Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] [☭] Kamimoas [☭] / JS

Příspěvekod BotKopy11 » 24 črc 2017, 22:10

Nick na serveru: [☭] Kamimoas [☭]

Sekce kde chci práva: Jump Servers

Věk: 17 (16.4.2000)

Historie banů/mutů: Ban žádný, pouze muty sem dostával za to že sem měl neadekvátní chování ale po pomoci Ozzyho s Domkáčkem a CzeGamem mne poučili tak že už nemám skoro žádné muty.

Něco o mne: Jmenuji se Ondřej Kopecký. Bydlím v Ústeckém kraji ve městečku Most. Hraji fotbal ale na CS:GO jsem MG1 ale to jen kvůli že většinu času trávím na jump serverech. Jsem zhruba 5 hodin denně. Studuji Střední školu se zaměřením na Informáční technologie a programování a teď jdu do třetího ročníku.

Proč právě já? : Jump servery navštěvuji z 90% co jsem na cs:go, hraji hodně minigames a surfrpg, baví mě radit lidem, ale i hlídat adekvátní chování hráčů na serverech

Ještě jednou na konec bych chtěl mockrát poděkovat hráčům Ozzy, Domkáčka a CzeGama za nápravu chování a tím co jste pro mne udělali sem vám dlužen.

Děkuji za přečtení a odpovědění na mojí žádost
Obrázek
BotKopy11
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z] [☭] Kamimoas [☭] / JS

od Rumcajz » 24 črc 2017, 22:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: [☭] Kamimoas [☭] / JS

Příspěvekod TheKibaa » 26 črc 2017, 15:27

Chybí ti tu SID a odkaz na HLSTATS
Taky ti chybí zapsaný nějaký důležitý ban, těch mutů tam máš zatraceně dost, 2 docela nedávné mute za provokaci na JB a tvůj chat fakt moc pěknej není

Žádné zlepšení v chování oproti dřívějšku tam nevidím, začni sekat latinu, projev zájem a můžeš si zkusit požádat za měsíc

zamítnuto
Obrázek TheKibaa
Obrázek TheKibaa#2334
Obrázek Zdenda je noob - EUNE
Obrázek TheKibaa
TheKibaa
Profesionál
Profesionál

Zpět na Nábory Adminů