I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] THEY CALL ME ROBOT`/ dust2only 6

Příspěvekod youngolof » 24 črc 2017, 13:47

Nazdar prišiel som sa stažovať na Robota,kvôli jeho rýchlemu a nedostatočnému rozhodnutiu o udelenie banu mne.. Zhrniem to teda do bodov.

1. Hrali sme normálne,všetko išiel jak malo ale Robot je asi zvyknutý na to že v tabuľke je prvý a ja som ho fragoval keď si myslel že urobí otočku v score CT : T tak dostavál. Asi kvôli tomu mal podozrenie, že mám nejaké hax preto sa dal do spectu a sledoval ma. Odôvodnil to nasledovne:
"myslím že to nepotřebuje komentář a jediné co tě může zachránit je to že demo je krátké ale myslím že už sme tu toho videli dost a takhle se obrazovka netřepe při normal hře"....
Ako kde sa mi triasol obraz? to že hrám rýchlu hru na starom noťasy, na myške za 5e z kauflandu a mám max. 20fps, keď je nás na servery viac jak 20+ (vtedy nás tam bolo určite cez 20).
CHH pozri si demo,kľudne aj celé moje na fakahede a uvidíš,že nemám nič. Demo čo dodal Robot je neprekázateľné,obraz neviem kde sa mi trasie,cross mi neskáče,nedávam nejaké dobré frags ale on mi dá ban za to že prehrával.

Ďalej dodal: "spectoval sem tě už předtím jenže sem zapoměl točit demo to je snad tvé štěstí a takových jedniček co si pustil v takove rychlosti z pozarohu na nečekané místa totalně to sem žasnul.

Ešte raz opakujem CHH alebo Robot pozri si demo aj z fakehedy či kde to máte ten archív a potom mi tu vypíš kde vidíš Aimbot kvôli ktorému som dostal ban. Keby som ja niekoho nahlásil na forko za cheating a argumentujem to krátkym demo na ktorom nič nevidno tak mi to admin aj CHH zamietne,že podľa takého krátkeho demo nebudú nič riešiť (viz. článok vyreseno-aimbot-dust2only-6-t163003.html -----> kde to hráč argumentoval presne jak ty,že predtým zabudol spustiť demo (ROB0T: "spectoval sem tě už předtím jenže sem zapoměl točit demo"),ale videl cheating keď ho spectoval,tak to dokáž Kamil že som mal niečo...Nechápem ťa,ako dobre že banuješ cheaterov ale prísahám na môj kokot že ja nič nemám a v tomto sa mýliš.

Moje demo čo natočil Robot: https://ulozto.cz/!5lfJcooBzi7o/olof-dem
youngolof
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno] THEY CALL ME ROBOT`/ dust2only 6

od Rumcajz » 24 črc 2017, 13:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: THEY CALL ME ROBOT`/ dust2only 6

Příspěvekod 111KKK » 24 črc 2017, 14:03

Ahoj, uz jsi dostal UB a admin byl porozumen s tim, ze priste bude muset natocit delsi demo, myslim ze tohle muzem lock..
OCELARI TRINEC - FAMILIA! <3
111KKK
Ice King
Ice King

Re: THEY CALL ME ROBOT`/ dust2only 6

Příspěvekod Izmael » 24 črc 2017, 22:52 VIP

Zdravím,

admin si dá pozor a bude příště točit delší dema - vyřešeno.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy