Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

(Vyreseno)JB2 / ITknedlik / zase ten Tafi

Příspěvekod Tafi » 25 črc 2017, 17:52

1.) Doufám, že nevadí, když mi nejde zkopírovat výpis banu z konzole. Zkoušel jsem to, ale prostě to nejde, nevím čím to je.

2.) Dostal jsem ban na 6 hodin za kažení hry. Asi tak nějak tuším o co jde. Pokud je to ohledně hráče Pusinka, tak bych o tom rád věděl víc. Mám takový menší problém, že nerozjedu dema, tak bych byl velmi vděčný, kdyby mi někdo situaci popsal. Vím, že mi pusinka vyhrožoval banem když sem mu nahlásil nevýhodu ohledně zdržování, kterou mu simon stejně nedal, i když jsem mu ji nahlásil. Nevýhodu jsem mu nahlásil protože se podle mě na mapě zaseknul a nešel přímo. Když chtěl abych se k tomu vyjádřil, tak schválně držel voice. Když držel voice slyšel jsem ozvěnu a v tu chvíli mluvit nedokážu. Vysvětloval jsem mu to. Potom si se mnou jen hrál. Když sem mu to vysvětloval zase zapnul voice pak ho vypnul a pak zase. Potom simon vypnul voice věznum a já mu to slušně a v klidu vysvětlil. A další problém byl, když jsem zapnul pusince mikrofon a on mi řekl, že jsem PÍČA. V tu chvíli jsem ho hned zabil. Měl jsem za to, že za vulgární vyjadřování, které přesahuje meze je kill. Pokud za to kill není, tak se omlouvám. Myslím, že nejsem hráč, který se připojí a umyslně pořád kazí hru. Byl bych rád kdyby se celá tahle situace vyřešil jinak, než banem k ct. Předem díky za nějaké vyjádření.
Tafi
Mistr
Mistr

(Vyreseno)JB2 / ITknedlik / zase ten Tafi

od Rumcajz » 25 črc 2017, 17:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB2 / ITknedlik / zase ten Tafi

Příspěvekod Dioxin » 25 črc 2017, 18:21 VIP

Dioxin
Spamer
Spamer

Příspěvekod Knedlajs » 25 črc 2017, 19:29 VIP

Zdarec.

Neboj sa, nemám len jedno. ;)
Dostali sa ku mne dokonca až 4 demá, na ktorých jednému hráčovi úmyselne znepríjemňuješ hru a mne to neprišlo ako vhodné správanie hráča u CT. Tak som ti na pár hodín ten prístup k CT zamedzil. Pôvodne som mal v pláne o tejto situácii ešte podebatovať aj s niektorým HLSA, či sa náhodou BAN nebude dať predĺžiť, ale vidím, že si sa ospravedlnil, tak to už riešiť nebudem.
I keď mi to príde také ulízané moc z tvojej strany, pretože samotný hráč Pusinqa mi písal, že robíš bordel, ale akonáhle príde Admin na server, tak si svätý ako anjelik. Túto verziu mi potvrdil aj jeden novoprijatý Admin. No to sú len dohady. Držme sa teda faktov.

A tie sú:

1. DEMO s názvom dem: 10:22:37 +/- => Sú zákazy a Simon dáva prvú reakciu s výhodou napísať do chatu slovo skok. Dvaja hráči viditeľne skočili skôr, no ty si zabil len jedného, čím si nadržiaval tomu druhému a zvýhodňoval ho oproti hráčovi Pusinqa.

2. DEMO s názvom demos: 06:20:13 +/- => Väzni stoja na čiare a ty náhodou hitneš jedného hráča. Skúsme spolu hádať, kto to je.

3. DEMO s názvom demos1: 08:11:26 +/- => Skončil sa futbalový zápas a Simon povedal: "Poďte za mnou." Všetci išli a ty si nahlásil Free Nevýhodu. A znovu hráčovi Pusinqa, ktorý šiel priamo, tak, ako sa má a nič neporušil. Týmto si ho opäť neprávom znevýhodnil a kazil mu hru.

4. DEMO s názvom demos2: 11:37:45 +/- => Väzni dohrali atrakciu, mali prežiť prví dvaja. Hráč Pusinqa bol na stoličke ako druhý, čo znamená, že atrakciu splnil a mal prežiť. Zabil si ho. FK.

Ako PP Kontrolór JB viem, že na Demách sa nekontrolujú kolá alebo situácie, kde hovorí natáčajúci hráč. Takže na to som nepozeral, neboj sa.

Myslím si ale, že tie zvyšné situácie bohate stačia. Aspoň na tých 6 hodín mi to prišlo v pohode. A to som jeden z tých, ktorí keď nemusia, tak nebanujú.

No, v každom prípade som rád, že si si podal UNBAN žiadosť. Už dlho žiadna nebola. :D
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Habs » 25 črc 2017, 21:56 VIP

Ak vyjde najavo, že chyry o tom, ze si problemovy hrac su opodstatnene, bude Ti zamedzeny pristup k ct. Ber to ako posledny varovny prst.

Unban zamietnuty
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Unban Žádost