• Stránka 1 z 1
VIP+EVIP na vašich serveroch.
Dobrý deň, po niekoľkých mesiacoch od odobratia práv som si zapol CS 1.6 a pripojil na vaše servery (konkrétne CTF 1.)
Za čias môjho adminovania som si kúpil mnoho VIP a EVIP, z ktorých jedno bolo aj na CTF #1, tak som si VIP a EVIP výhody aktivovať a znova hrať. Po napísaní /aktivátor a vybraní aktivácie VIP výhod som napísal kód z emailu, niekoľko krát som očekoval, a potvrdil. Steam som nemenil, no napísalo mi že VIP je uložené na originálnu hru CS 1.6 aby nedošlo k jej odcudzeniu.
Skúšal som to asi 3x a stále ten istý problém.
Nechápem prečo a ako, ale váš systém tvrdí že ja nie som ja a nedovolí mi aktivovať si svoje VIP a EVIP výhody.
Mám emaily aj kódy, tak ak bude nutné doložím ich do PM pre správcu týchto topicov.
Moje steam ID: STEAM_0:1:79971836
Ďakujem za rýchle vyriešenie.
Za čias môjho adminovania som si kúpil mnoho VIP a EVIP, z ktorých jedno bolo aj na CTF #1, tak som si VIP a EVIP výhody aktivovať a znova hrať. Po napísaní /aktivátor a vybraní aktivácie VIP výhod som napísal kód z emailu, niekoľko krát som očekoval, a potvrdil. Steam som nemenil, no napísalo mi že VIP je uložené na originálnu hru CS 1.6 aby nedošlo k jej odcudzeniu.
Skúšal som to asi 3x a stále ten istý problém.
Nechápem prečo a ako, ale váš systém tvrdí že ja nie som ja a nedovolí mi aktivovať si svoje VIP a EVIP výhody.
Mám emaily aj kódy, tak ak bude nutné doložím ich do PM pre správcu týchto topicov.
Moje steam ID: STEAM_0:1:79971836
Ďakujem za rýchle vyriešenie.
EX CS 1.6 Admin + Knife PP správca
EVIP - CTF #1, ZM Chronic #2,
Inferno Only, Jail Break #1

EVIP - CTF #1, ZM Chronic #2,
Inferno Only, Jail Break #1

-
TenshiKonan - Zkušený
VIP+EVIP na vašich serveroch.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-