• Stránka 1 z 1
vip/evip
ahoj chtěl bych pomoci hrál jsem na furien 8 a ten se zrůšil chtěl jsem si přesunout evip na furien 1 a to se stalo
ale bohužel jsem zapoměl že tam mam koupene VIP a když si zadam KOD/JMENO tak mě naběhne jen VIP a né EVIP
co mam dělat?
předem děškuji za pomoct
ale bohužel jsem zapoměl že tam mam koupene VIP a když si zadam KOD/JMENO tak mě naběhne jen VIP a né EVIP
co mam dělat?
předem děškuji za pomoct
-
SgSkAr - Kolemjdoucí
Re: vip/evip
[quote="SgSkAr"]ahoj chtěl bych pomoci hrál jsem na furien 8 a ten se zrůšil chtěl jsem si přesunout evip na furien 1 a to se stalo
co mam dělat?
předem děkuji za pomoct
na furien 1 jsem měl VIP už dřív a teď se zrušil furien 8 a mě se aktivuje JEN VIp které jsem si kupoval a evip nikde pomoct už chci hrát..
co mam dělat?
předem děkuji za pomoct
na furien 1 jsem měl VIP už dřív a teď se zrušil furien 8 a mě se aktivuje JEN VIp které jsem si kupoval a evip nikde pomoct už chci hrát..
-
SgSkAr - Kolemjdoucí
posli mi do PM herneID a VIP kody k tym vip
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
hele po tom jak jsi mě napsal PM tak sjem tam šel asi za 1 hodinu a furt jsem neměl EVIp tak jsem počkal na změnu mapy a furt nic zkusil jsem dát code a píše mě to že ho někdo použivá a že je chraněný že má steam atd co stím? 

-
SgSkAr - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1