Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Debilný admin QwaterGeM

Příspěvekod RemixIsNoob » 29 črc 2017, 09:50

Dnes 29.7.2017 som dostal ban od admina QwaterGeM do chatu na 10m za to že typek napísal toto:noobak novipko si vezme SK kristboha mna uz trafi slach. Ja som mu odpovedal: lebo tebe mama kupi vip a jemu ne. a on odpísal: MrAn0nym0us : rozpravam sa stebou ty potrat?? A nato som dostal ban. A nato qwater: Mama nepatrí do hry. Ak dobre viem a pametam si to z vlastných skusenosti admin ma prve hráča ktorý sa vulgarne vyjadruje UPOZORNIT nech sa tak nevyjadruje a potom ked začne zase tak ma dostať ban. No mna neupozornil a rovno dal ban. 1. Demencia admina. po 2. Prečo MrAn0nym0us nedostal ban za vulgarizmus na 10m ako ja? A prečo ma admin neupozornil? Títo admini na GS su strašne dobry. ( ͡° ͜ʖ ͡°) :!: :!: :shock:
RemixIsNoob
Amatér
Amatér

Debilný admin QwaterGeM

od Rumcajz » 29 črc 2017, 09:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Debilný admin QwaterGeM

Příspěvekod QwaterGeM » 29 črc 2017, 10:06

Takže, normálně se hrálo a vy dva jste se začali hádat. Nevím kvůli čemu a bylo mi to tak nějak jedno. Padlo už několikrát upozornění, že nemáte psát nadávky, urážky nebo jiné kraviny do chatu. To je ten modrý nápis, který vždy píšu na sklo. Kdyby jsi si to někdy přečetl, tak tam zjistíš, že je tam upozornění, aby jste nenadávali ani nijak porušovali pravidla. Tenhle nápis napíšu tak 3x-4x za jednu mapu a ty jsi tam byl po celou dobu. Takže jsi upozorněn byl. Dále, nepsal jsem, že máma nepatří do hry, ale všeobecně rodina nepatří do hry. Rodinu NIKDY netahej do hry. Ta tam nemá co dělat. To by jsme měli asi tak všechno.
Tady je důkaz, že jsi to opravdu napsal.
Tady je ten bind, který stále píšu na sklo, aby jsi si ho aspoň jednou přečetl a neignoroval ho. Já to na sklo nepíšu jen tak, píšu to proto, aby jste byli upozorněni, že nemáte porušovat pravidla.
Ban už ti vypršel, ale příště se vyvaruj něčeho podobného a pamatuj: RODINA DO HRY NEPATŘÍ!
Díky za přečtení. QwaterGeM
QwaterGeM
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod RemixIsNoob » 29 črc 2017, 15:13

QwaterGeM píše:Takže, normálně se hrálo a vy dva jste se začali hádat. Nevím kvůli čemu a bylo mi to tak nějak jedno. Padlo už několikrát upozornění, že nemáte psát nadávky, urážky nebo jiné kraviny do chatu. To je ten modrý nápis, který vždy píšu na sklo. Kdyby jsi si to někdy přečetl, tak tam zjistíš, že je tam upozornění, aby jste nenadávali ani nijak porušovali pravidla. Tenhle nápis napíšu tak 3x-4x za jednu mapu a ty jsi tam byl po celou dobu. Takže jsi upozorněn byl. Dále, nepsal jsem, že máma nepatří do hry, ale všeobecně rodina nepatří do hry. Rodinu NIKDY netahej do hry. Ta tam nemá co dělat. To by jsme měli asi tak všechno.
Tady je důkaz, že jsi to opravdu napsal.
Tady je ten bind, který stále píšu na sklo, aby jsi si ho aspoň jednou přečetl a neignoroval ho. Já to na sklo nepíšu jen tak, píšu to proto, aby jste byli upozorněni, že nemáte porušovat pravidla.
Ban už ti vypršel, ale příště se vyvaruj něčeho podobného a pamatuj: RODINA DO HRY NEPATŘÍ!

V tom binde je napisane slay kick ban. Tak si ma mal kickuť prve ne? aby som vedel že nemám a upozornenie si mne nepisal. to ma nezaujima že si to pisal do skla či ako. Ale nepatrilo to mne. Mal si napísať: remiX. kludni slovník a ne hned ban. Ak maš dokaz že si "MNA" upozornoval tak ok. Ale prečo anonymous nedostal ban? tiež nadaval.
RemixIsNoob
Amatér
Amatér

Příspěvekod QwaterGeM » 29 črc 2017, 18:25

Když admin upozorňuje tímto způsobem, tímto bindem, tak to píše pro celý server. Upozorňuje všechny přítomné, aby neporušovali pravidla. Někteří to ignorují, jako třeba ty, a hrají jen tak dál. Nepíšu to pro srandu. Jak říkám, píšu to na sklo 3x-4x za mapu, takže jsi byl upozorněný. Navíc, ty a ostatní lidé musí znát pravidla serveru a neznalost pravidel se neomlouvá. Ano banoval jsem tě hned, protože jsi byl několikrát upozorněn na sklo tím bindem a navíc si zatáhl do hry rodinu, která do hry nepatří.
Díky za přečtení. QwaterGeM
QwaterGeM
Zkušený
Zkušený

Zpět na Unban Žádost