• Stránka 1 z 1
vipička
dobrý den omlouvám se že to není podle vzoru ale je to jiný problém mám 2 vip na jednom serveru omylem jsem předlety aktivoval 2 vip/evip na jednom serveru nevěděl jsem jak to mám vyřešit tak to až ted řeším měl jsem to dříve řešit ale nějak jsem nehral na GS a zapomněl jsem v té době že mám 2 vip na jednom serveru takže až ted se obracím na poradnu snad mi nějak pomůžete děkují za přečtení tématu a snad mi pomůžete byl bych rad kdyby ano 

the legend has returned ღ
Ex Fun Admin/ CS:GO TTT Admin
-
Elem3nT - Mistr
Re: vipička
vip sa nepresuva na iny server, aj ked ich tam mas 2 naraz. ak mas obidve evip, tak je vlastne jedno ktore je aktivne.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
no jedno je vip a druhé evip tady nastává problém že obě vipka jsou na jednom serveru co jako s tím mám dělat že jedno stím hrají a druhé je neaktivni trochu to je zbytečné oba aktivační klíče jsou moje ale omylem jsem to aktivoval na ten samý server
-
Elem3nT - Mistr
no teraz uz s tym nespravis nic. kebyze si to riesil hned ako si to aktivoval, tak by sa este nieco dalo spravit.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
takže mám vip i evip na jednom serveru jen pro radost jako vím že jsem to měl řešit dřív zapomněl jsem nemohu to dat hráčovi protože by se to bloklo nemohu to změnit na jiný server takže to jedno vip či evip mi tam bude jak to říct slušně ležet v prachu a bude tam navždy aha takže 198 kč nebo 396 kč mi nikdo nevrátí zpět ani způsobem se že změní na jiný server
-
Elem3nT - Mistr
• Stránka 1 z 1